mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
to nie pozostaje już nic innego jak tylko potraktować ją patelnią;-);-);-)![]()
moja agatka dzis postanowila zaprotestowac i nie spi w poludnie !!! zaraz mnie cos trafi bo zmeczona jest jak cholera ale spac nie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie pozostaje już nic innego jak tylko potraktować ją patelnią;-);-);-)![]()
Zazdroszczę to możesz sobie zaplanować jakieś domowe sprawy mój jakoś tylko noc ma stałą porę i zasypia ok 20. A może masz dla mnie jakąś poradę jak takie godziny u dziecka można "zaprogramować" może ja cos źle robię?
hehe no jasne, ze daje;-)
To musze laseczka moim powiedziec, ze maja kawalerow:-)
Jutka jak dajesz rade z obiema laseczkami??
podziwiam!!
pokaz nam jak one teraz wygladaja!!
bo kazda z nas chyba do niech ma specjalny sentyment!!;-)
zaraz dostane qrwicy ... od godziny usypm dziecko ... ile razy zasnie to tesciowa walnie dzwiami w kuchni i jest po spaniu ... juz jej mowilam ze ma byc cicho ale ona "sie zapomina" !!!!
Czy wasze dzieci śpią w dzień jak zające pod miedzą? Mój uskutecznia sobie 15min drzemki dopiero popołudniu na dłużej czasem zasypia.
:-):-):-):-)
Super to aluś sobie Anastazje zaklepie - będą taką obcojęzyczną parą
Kawaler młodszy trochę, ale chociaż rocznikowo taki sam
Jestem ,wrociłam !
Teraz bede nadrabiac zaleglosci ! Pewnie zaraz bedza same moje posty ahhahah !
Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???
moja perelka tez zakochana w bujaczku, uspokaja sie w nim i czesto 'odjezdza' i jest chwila spokoju dla mamy![]()
moja agatka dzis postanowila zaprotestowac i nie spi w poludnie !!! zaraz mnie cos trafi bo zmeczona jest jak cholera ale spac nie !!!
Jeszcze ja :-)Oj to chyba jestes 4jest jeszcze ktoras karmiaca co nie miala jeszcze@ ???