reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to na pewno,
ja kocham slodycze,ale ruchu tez mam duzo
3lata temu wazylam 53kg,zaraz przed tym jak zaszlam w caize z Weronika,a teraz:-:)-:)-:)-:)-(
teraz magiczna "30" mnie czeka w tym roku buuuuu:-(

ja 3 lata temu wazylam 57:-D teraz jak sie nie pilnuje to tyle waze:-D:-Dale ogolnie ponoc po 30 trudniej zadbac o siebie w kilogramach.Latwo przybrac a ciezko sie schodzi z wagi.Ja tez w tym roku 30 wiec nie martw sie lacze sie z Toba w bolu:-D

reklama
Dobra ja uciekam bo do 9 czy 10 jak wstanie Lali mam malo czasu i sie nie wyspie:-D:-D

Spokojnej nocki

A Tobie Myszunia zycze skurczy porodowych i szybkiego porodu:-):tak:Tak co jutro dostanie ktora smsa ze urodzilas w nocy:-D

Ty sie nie wypspisz???????:-D:-D:-D:-D:-D
ja pewnie znow o 7 zawitam.no chyba ze nie dam rady,albo sie nala nie obudzi na mleko:-D

tak Myszunia popieram
dziewczyny nie dam rady dzis wrzucic przepisow bo wrzucam fotki,wiec prosze mi jutro przypomniec,ktora bedzie czytac
"Justa pamietam o Tobie

i jeszcze pranie pwoeisic:eek:

Dobra ja uciekam bo do 9 czy 10 jak wstanie Lali mam malo czasu i sie nie wyspie:-D:-D

Spokojnej nocki

A Tobie Myszunia zycze skurczy porodowych i szybkiego porodu:-):tak:Tak co jutro dostanie ktora smsa ze urodzilas w nocy:-D
Dziękuję, dziękuję! :-D:-D:-D:-D
Ja na poród nastawiam się najpóźniej na niedzielę - zgodnie z wróżbą Malinki! :tak:

Dobrej nocy Aniu! :tak:

Aniu, zmykaj;-):tak: - a co ja mam powiedzieć jak o 6:30 mam autobus żeby do rodzinnego w kolejkę się zaklepać i 1 numerek mieć,bo na 8:30 kurs.A położę się po 3-ej jak chlebuś wyciągnę:tak:. Żeby chlebek wyglądał na razowy,był ciemny to zamiast mąki żytniej dodaje się karmel:-p:tak: i inne spulchniacze.

ja 3 lata temu wazylam 57:-D teraz jak sie nie pilnuje to tyle waze:-D:-Dale ogolnie ponoc po 30 trudniej zadbac o siebie w kilogramach.Latwo przybrac a ciezko sie schodzi z wagi.Ja tez w tym roku 30 wiec nie martw sie lacze sie z Toba w bolu:-D

o prosze;)
jak milo ze nie bede sama:-):-):-):-)
to my teraz ryczace 30tki czy jak???????????
Ania a kiedy masz?ja w listopadzi dopiero oi na szczescie wiec caly rok jestem mloda z 2 z przodu:-D:-D:-D:-D

o prosze;)
jak milo ze nie bede sama:-):-):-):-)
to my teraz ryczace 30tki czy jak???????????
Ania a kiedy masz?ja w listopadzi dopiero oi na szczescie wiec caly rok jestem mloda z 2 z przodu:-D:-D:-D:-D

ryczace ryczace:-D:-D
Ja mam 26 lipca wiec jeszcze troche czasu mam, ale mniej niz TY:-D:-D

Marta widze ze obeznana jestes w sprawach chleba:happy:

Myszunia a wiec jeszcze dzis i jutro masz szanse:-D:-D

Spadam, do rana a raczej w moim wydaniu do przedpoludnia:-D:-)

Aniu, zmykaj;-):tak: - a co ja mam powiedzieć jak o 6:30 mam autobus żeby do rodzinnego w kolejkę się zaklepać i 1 numerek mieć,bo na 8:30 kurs.A położę się po 3-ej jak chlebuś wyciągnę:tak:. Żeby chlebek wyglądał na razowy,był ciemny to zamiast mąki żytniej dodaje się karmel:-p:tak: i inne spulchniacze.

oj dodaje sie rozne cuda i cudenka
wierzcie mi ze leiej nie wiedziec
wiem co mowie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

po rodzinne do okienka?
ja mam co mieisac przelew na konto i sie nie martwie ze kolejki czy cos i zawsze mam wczesniej niz wyplacaja w kasie

reklama
Ja się tak zastanawiam, czemu wy tak wcześnie uciekacie i spojrzałam na zegarek :szok::szok::szok::szok::szok:

No to ja też uciekam, bo moje dziecię mnie jutro (a właściwie dziś) bezlitośnie o 6.30 na siłę z łóżka zwlecze! :tak:

Dobranoc! :-)

Do góry