reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anabubka JA narazie dam im to wypelnione przez pediatre bo do endokrynologa mam daleko I jak sie nie uda z tym pediatra to wtedy bede musiala jechac do endo ta ktora nas skierowala itp.Mam nadzieje ze padiatra wystarczy.Dzieki za cynk abym wszystko od pediatry skserowala,Pogadam dzis tam z nimi.

zrobiłam sobie kawke i zajadam sie 3 faworkami które sie uchroniły u patryka w pokoju:-D:-D:-D:-D

maks mi chce wyjsc z nosidełka:-D:-D:-D wygina sie i wypycha:szok::szok::szok: chyba bede musiala go zaczac zapinac bo on juz coraz wiecej sily ma:szok::szok::szok:

Cześć i ja sie witam zrana ale zeście długo wczoraj pisaly ale poczytałam tylko cytatów nie pozaznaczałam sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maksiu w przedszkolu majadzisiaj z szmatek wyklejac eskimosa:-D:-D:-D napewno bedzie piekny z futerka ....:-D:-D:-D

A ja musze sie ubrac , zjesc sniadanko no i wio na masaże moze jakoś przebije sie do góry przez te zwały sniegu a jak nie to zostane na BB:-D:-D:-D:-D

ale dziewczyyny! szerokie biodra sa sexy:tak::tak::-)

popatrzcie sobie na Beyonce;-);-);-)

ja to akurat narzekam na nogi i brzuch:sorry::-D biodra moge miec szeersze jak mam:tak::tak::tak::tak: lubie wciecie w talii wielkie:-D tylko mi zmalało w porównaniu do tego fajnego wciecia jakie miałam przed ciążą:confused2::confused2::confused2: bo tłuszcz sie w nim odłożyl:-D

ja tez kiedys mialam wieksze wciecie i nie mialam oponki:eek::eek::eek:

MEDEUSKA kurcze podaj linka do strony klubu malucha .
ANABUBKA wiem wiem jak mi przyznadza ten punkt 7 i 8 to napewno sie wyrejestruje.Bo w tym mmencie ja sie zrezkam pracy na rzecz siedzenia z dzieckiem :-).
Narazie pozostaje mi zalatwiac i czekac .

Ide sie szykowac do pediatry.Z niego do urzedu lece .
MILEGO DNIA

anabubka JA narazie dam im to wypelnione przez pediatre bo do endokrynologa mam daleko I jak sie nie uda z tym pediatra to wtedy bede musiala jechac do endo ta ktora nas skierowala itp.Mam nadzieje ze padiatra wystarczy.Dzieki za cynk abym wszystko od pediatry skserowala,Pogadam dzis tam z nimi.

dobrze Ce radze idz z tymi papierami do endokrynologa.lepiej troche poczekac bo pozniej w razie jakby odrzucili to trzeba sie odwolywac.takie zaswiadczenie od endo jest lepsze zeby to zalatwic:tak::tak::tak::tak:
ja juz tyle razy to zalatwialam to wiem co mowie.i pamietaj o ksero kart szpitalnych i wlasnie dobrze by bylo zebys karte od endo tez skserowala.nawet jakies wpisy z ksiazeczki zdrowia jak jest w nich:tak::tak::tak:
w tym wypadku im wiecej papierow tym lepiej
daj im wszytsko co masz:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Widze ze macie super temat .......

Ja juz też nie mam wcięcia w talii :-D:-D:-D jestem 15 cm do przodu wpasie i 7 kg na plusie :szok::szok::szok: choc w tym tygodniu kg mi spadł wiec 6 na plusie:-D:-D:-D

reklama
Do góry