reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla
To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Twoje urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.​

reklama
Agunia2020 radze dzis z mala isc do lekarza skoro tyle razy wymiotowlaa bo mogla sie odwodnic.zlap ja za skore na brzuchu i jak nie wroci do stanu poprzedniego tzn ze zaczelo sie odwodnienie
moze zlapala jelitowe,albo tez moze byc angina ze najpierw wymioty,bo ta ostatnio cos panuje
dawaj jej duzo do picia
jak masz diphergan to jej podaj.nie dawaj mleka zeby wymiotow nie prowokowac.jak nie chce pic to moze wypije jak bedziesz jej dawlaa po 1 lyzeczce co pare minut

Mamita to najwyrazniej z tym ze swiadczenie te 520zl jest niezalezne od dochodu to sie musialo teraz od listopada zmnienic bo wczesniej bylo zalezne od rodzinnego:tak::tak::tak:
ale jezeli teraz nie jest to super

a renta na 6letne dziecko?:eek:nic o tym nie wiem.wlasnie ten zasilek jest na cos takiego

Dowikla, Piotrku Malinki

Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia
[/CENTER]
Dołączam się do życzeń :tak::-D:-D
ale dziewczyyny! szerokie biodra sa sexy:tak::tak::-)

popatrzcie sobie na Beyonce;-);-);-)

ja to akurat narzekam na nogi i brzuch:sorry::-D biodra moge miec szeersze jak mam:tak::tak::tak::tak: lubie wciecie w talii wielkie:-D tylko mi zmalało w porównaniu do tego fajnego wciecia jakie miałam przed ciążą:confused2::confused2::confused2: bo tłuszcz sie w nim odłożyl:-D
Ja jak na swoja wage i wzrost to mam dość szerokie biodra :sorry: moim zdaniem jak się ostatnio mierzyłam to w pasie mam ok chyba 65 a w biodrach 80 :sorry:

Witam. Przeleciałam tylko tak pobierznie bo mi Kuba nie daje nic zrobić :no: wchodzi na mnie i mi myszkę zabiera :sorry: Pranie się robi zaraz następne i jeszcze podłogi muszę umyć zeby jutro mieć mniej do roboty :tak: wczoraj miałam wejść wieczorem ale M mnie tak wkurzył że obejrzałam tylko końcówkę housa i poszłam spać :tak: wczoraj mówie do niego że ktoś mi w szafce grzebie gdzie mam gacie itp to ten od razu że to nie on, a miałam tam paczkę fajek schowanych. Kuba zasnął zaglądam do szafy zobaczyć ile fajek mi zostało a tam pół paczki nie ma a brakowało tylko chyba 3-4 :szok::wściekła/y: jak się nie wkur**** i mówie do niego spokojnie że wiem że to on i czekam aż się przyzna :wściekła/y: gdzie tam, tylko rzucił "oboje wiemy o co chodzi więc daj spokój" o rzesz ty **** jak mu dałam zmiankę, że nie umie przyznać się do winy, że kłamie itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i skończyłam, dobrze że Kuba spał bo bym go chyba przez okno wy*** :wściekła/y: powiedziałam co miałam powiedzieć i skończyłam. Powiedziałam mu jeszcze że w jego przepraszam przestałam wierzyć bo mówi to tak samo jakby powiedział dupa :wściekła/y: bo on nie umie przepraszać i się wytłumaczył tym że jak jego młodszy brat się urodził ma zespół downa to rodzice się nim tylko zajęli a nie radkiem i bratem :no: dla mnie to nie jest wytłumaczenie bo jak filip się urodził to on miał 10-11 lat jakoś tak to wychowanie już było za nim. Powinien wiedzieć co i jak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powiedziałam że będzie się wychowywał na nowo z Kubą. Będą razem jeść srać spać aż się nauczy! Dla nie to jest nie normalne nie nauczyć własnego dziecka przepraszać i przyznawać się do winy :angry::wściekła/y::wściekła/y:
No to się wyżaliłam :tak: teraz idę sprzątać itd zajrzę jak Kubek zaśnie :tak:

Witam z ranca:-)
Mlode laza mi po stole wiec na bank za dlugo nie posiedze hehe
Na poczatku dziekuje bardzo za zyczenia:tak::tak::tak:
U mnie znowu pelno sniegu i jestem ciekawa jak dojde do szkoly jak dziewczynki beda chcialy isc ze mna:szok:

Mam pytanko
Czy wszystkie dziewczyny ktore glosowaly na moda potwierdzily swoje glosowanie wpisujac to???
Bo z oddanych glosow wynika ze jest ich 24 a z wpisow ze tylko 19:confused2:Wiec chyba cos jest nie tak:confused2:

to i ja się witam piątkowo:tak::tak::tak:
wstałąm ponad 2 godziny temu ale za nic się jeszcze nie wziełam:zawstydzona/y:nawet łóżka nie pościelone bo mała wywaliła zabawki i nie chce posprzątać:-Dale trzeba się wreszcie zebrać i jakieś śniadanie zrobić
Dowikla, Piotrku Malinki

Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia[/CENTER]

Dowikla​

To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Twoje urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.

podpisuję się pod życzeniami wszystkimi czterema kończynami:laugh2::laugh2::laugh2:

przeczytałam wszystko co napisałyście ale nic nie zaznaczyłam sierota:eek::eek::eek:
a i z saniem mam problem jakiś ten mój komp opóźniony jest i literki mi z opóźnieniem wklepuje albo wogóle zjada znaki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja się wkurzam chyba go zrestartuje tego posta piszę ze 20 minut

spadam bo mnie zaraz szlag trafi

Poleżałam sobie dziś, a jak m wrócił z pracy to mnie zawiózł do fryzjera i od razu mi się nastrój i samopoczucie poprawiło. :-p:-D:-D:-D
W dodatku mogłam sobie jeszcze bardziej poleżeć, bo tatuś zajął się synem - zabrał go na sanki, a później nakarmił i położył spać! :tak::tak::tak::tak:
No to super
Ale tak swoja droga to moglabys juz urodzic;-):-)
Mam nadzieje ze dzisiejsze posty daly Ci do myslenia i ze od jutra to Ania i TY bedziecie wazniejsze od tv, gazetki czy bezczynnego lezenia.
Bierz dupe i zacznij wychowywac, byc matka, zona i kochanka a co najwazniejsze zabdaj nie tylko o dom i jego domownikow ale i o siebie!
To rozkaz!!!
Zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak:
Anabuba u ciebie koniec ferii a u mnie dopiero się zaczynają:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
A co do szerokich bioder to ja niestety też takie mam:crazy::crazy::crazy: - czego nie znoszę:angry::angry:
A ja o feriach u mnei to juz zapomnialam haha:-D:crazy:
Kochana,ale takie troszke szersze bioderka sa oki:tak::tak::tak:
zrobiłam sobie kawke i zajadam sie 3 faworkami które sie uchroniły u patryka w pokoju:-D:-D:-D:-D

maks mi chce wyjsc z nosidełka:-D:-D:-D wygina sie i wypycha:szok::szok::szok: chyba bede musiala go zaczac zapinac bo on juz coraz wiecej sily ma:szok::szok::szok:
Maksiu ma juz 4 miechy:szok::szok::szok:Jeszcze troche to na pewno zacznie Tobie wylazic i nie tylko z nosidelka;-):-)
Witam w końcu i ja:happy:
Produkcja bobasa mnie wykańcza:confused2: jestem tak zmęcozna, że ledwo daje rady:zawstydzona/y: do tego mega mdłości....ale co się tu będę żalić..każda przechodziła przez to samo:rofl2:

Co Wy tu o szerokich biodrach!! Medea zwariowałaś?? Sexi...no Beyonce to nawet uszy ma sexowne:sorry: Kurcze ona ma takie jędrne i gładkie ciało, że jakie biodra nie byłyby szerokie to będą apetyczne..mi do takiej jędrności jak stąd...do Honolulu:confused2::confused2::confused2: i oglądając swoje wiszące pośladki zastanawiam się czy w ciąży można jakieś delikatne ćwiczenia robić na nogi i tyłek:confused::confused::confused:

wybaczcie ze Was nie poczytam i nie poodpisuję... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dorotka widzę, że wzięłaś się ostro za sprawę! Tak trzymać, uszy do góry i za ciosem:tak::tak::tak:
Ja obydwie ciaze mialam fatalne wiec doskonale Cie rozumiem:no::no::no:
U mnie to nie byly mdlosci tylko zyganko cala dobe

Dołączam się do życzeń :tak::-D:-D

Ja jak na swoja wage i wzrost to mam dość szerokie biodra :sorry: moim zdaniem jak się ostatnio mierzyłam to w pasie mam ok chyba 65 a w biodrach 80 :sorry:

Witam. Przeleciałam tylko tak pobierznie bo mi Kuba nie daje nic zrobić :no: wchodzi na mnie i mi myszkę zabiera :sorry: Pranie się robi zaraz następne i jeszcze podłogi muszę umyć zeby jutro mieć mniej do roboty :tak: wczoraj miałam wejść wieczorem ale M mnie tak wkurzył że obejrzałam tylko końcówkę housa i poszłam spać :tak: wczoraj mówie do niego że ktoś mi w szafce grzebie gdzie mam gacie itp to ten od razu że to nie on, a miałam tam paczkę fajek schowanych. Kuba zasnął zaglądam do szafy zobaczyć ile fajek mi zostało a tam pół paczki nie ma a brakowało tylko chyba 3-4 :szok::wściekła/y: jak się nie wkur**** i mówie do niego spokojnie że wiem że to on i czekam aż się przyzna :wściekła/y: gdzie tam, tylko rzucił "oboje wiemy o co chodzi więc daj spokój" o rzesz ty **** jak mu dałam zmiankę, że nie umie przyznać się do winy, że kłamie itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i skończyłam, dobrze że Kuba spał bo bym go chyba przez okno wy*** :wściekła/y: powiedziałam co miałam powiedzieć i skończyłam. Powiedziałam mu jeszcze że w jego przepraszam przestałam wierzyć bo mówi to tak samo jakby powiedział dupa :wściekła/y: bo on nie umie przepraszać i się wytłumaczył tym że jak jego młodszy brat się urodził ma zespół downa to rodzice się nim tylko zajęli a nie radkiem i bratem :no: dla mnie to nie jest wytłumaczenie bo jak filip się urodził to on miał 10-11 lat jakoś tak to wychowanie już było za nim. Powinien wiedzieć co i jak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powiedziałam że będzie się wychowywał na nowo z Kubą. Będą razem jeść srać spać aż się nauczy! Dla nie to jest nie normalne nie nauczyć własnego dziecka przepraszać i przyznawać się do winy :angry::wściekła/y::wściekła/y:
No to się wyżaliłam :tak: teraz idę sprzątać itd zajrzę jak Kubek zaśnie :tak:

ehhh te chlopy
niektorzy sa niereformowalni i tyle:eek:

Ty masz szerokie biodra?????????:-D:-D:-D:-Dwez bo padne
ja mam kochana 99cm w biodrach:-p:-p:-p:-p:-p

Witam kochane w piątek:happy:
u mnie śniegiem wali jak diabli:eek:kurcze a tak się cieszyłam ze już nie sypie i od poniedziału łatwiej bedzie dzieci do szkoły prowadzać taaaaa:eek:
Dziękuję wszystkim za życzenia dla Pietruszki tzn on wam dziękuje bo mu przeczytałam:tak:
DOWIKLUŚ KOCHANA
W DNIU TWEGO ŚWIĘTA SZYSTKIEGO NAJ NAJ USMIECHU OD RANA SZCZYPIORÓW GRZECZNYCH ,DOMU WYMARZONEGO Z OGRODEM ,CHŁOPA CO NIE MARUDZI I WSZYSTKIEGO O CZYM TAM SKRYCIE MARZYSZ;-)MALINKA Z FAMILIĄ
WSZYSTKO PRZECZYTAŁAM ALE PO ŁEPKACH:zawstydzona/y:
chłopa mam w domu a wiecie co to znaczy:sorry:
mam jechać koło 12-13 po prezent dla Adasia ale tak sypie ze mi się odechciało :confused2:ale pojadę............
a szefowa dalej nie zapłaciła i się w firmie nawet nie pojawiła :wściekła/y::wściekła/y:już mam jej po dziurki w nosie:wściekła/y::wściekła/y:boże gdyby teściowa z nami mieszkała to bym się chwili nie zastanawiała tylko pierdylneła ta robotą i poszukała czegoś normalnego:cool:

Justa wrzucilam przepis na torcik i tez na te moje kajzerki:-D:-D:-D:-D o tu
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...mam-co-na-obiad-6559/index14.html#post4982600

Weronika ostro produkuje na nocnik
jak skonczy to idziemy odsniezac,bo dzis tak nie wieje jak wczoraj i sasiedzi ze swoim synkiem wyszli tez na dwor
jak wroce to poodkurzam
na obiad mam wczorajsza pomidorowa bo spoor zsotalo a p pozno wraca wiec nie bede gotowac:tak::tak::tak::tak:

milego dnia

reklama
Do góry