reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agunia2020 radze dzis z mala isc do lekarza skoro tyle razy wymiotowlaa bo mogla sie odwodnic.zlap ja za skore na brzuchu i jak nie wroci do stanu poprzedniego tzn ze zaczelo sie odwodnienie
moze zlapala jelitowe,albo tez moze byc angina ze najpierw wymioty,bo ta ostatnio cos panuje
dawaj jej duzo do picia
jak masz diphergan to jej podaj.nie dawaj mleka zeby wymiotow nie prowokowac.jak nie chce pic to moze wypije jak bedziesz jej dawlaa po 1 lyzeczce co pare minut
Mamita to najwyrazniej z tym ze swiadczenie te 520zl jest niezalezne od dochodu to sie musialo teraz od listopada zmnienic bo wczesniej bylo zalezne od rodzinnego

ale jezeli teraz nie jest to super
a renta na 6letne dziecko?
nic o tym nie wiem.wlasnie ten zasilek jest na cos takiego
moze zlapala jelitowe,albo tez moze byc angina ze najpierw wymioty,bo ta ostatnio cos panuje
dawaj jej duzo do picia
jak masz diphergan to jej podaj.nie dawaj mleka zeby wymiotow nie prowokowac.jak nie chce pic to moze wypije jak bedziesz jej dawlaa po 1 lyzeczce co pare minut
Mamita to najwyrazniej z tym ze swiadczenie te 520zl jest niezalezne od dochodu to sie musialo teraz od listopada zmnienic bo wczesniej bylo zalezne od rodzinnego

ale jezeli teraz nie jest to super
a renta na 6letne dziecko?

B
Beata1988
Gość
Dołączam się do życzeńDowikla, Piotrku Malinki
Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia[/CENTER]

Ja jak na swoja wage i wzrost to mam dość szerokie biodraale dziewczyyny! szerokie biodra sa sexy:-)
popatrzcie sobie na Beyonce;-);-);-)
ja to akurat narzekam na nogi i brzuchbiodra moge miec szeersze jak mam
lubie wciecie w talii wielkie
tylko mi zmalało w porównaniu do tego fajnego wciecia jakie miałam przed ciążą
bo tłuszcz sie w nim odłożyl
![]()

Witam. Przeleciałam tylko tak pobierznie bo mi Kuba nie daje nic zrobić

No to się wyżaliłam

Witam z ranca:-)
Mlode laza mi po stole wiec na bank za dlugo nie posiedze hehe
Na poczatku dziekuje bardzo za zyczenia

U mnie znowu pelno sniegu i jestem ciekawa jak dojde do szkoly jak dziewczynki beda chcialy isc ze mna
Mam pytanko
Czy wszystkie dziewczyny ktore glosowaly na moda potwierdzily swoje glosowanie wpisujac to???
Bo z oddanych glosow wynika ze jest ich 24 a z wpisow ze tylko 19
Wiec chyba cos jest nie tak
Mlode laza mi po stole wiec na bank za dlugo nie posiedze hehe
Na poczatku dziekuje bardzo za zyczenia

U mnie znowu pelno sniegu i jestem ciekawa jak dojde do szkoly jak dziewczynki beda chcialy isc ze mna

Mam pytanko
Czy wszystkie dziewczyny ktore glosowaly na moda potwierdzily swoje glosowanie wpisujac to???
Bo z oddanych glosow wynika ze jest ich 24 a z wpisow ze tylko 19

agunia-ln
Fanka BB :)
to i ja się witam piątkowo

wstałąm ponad 2 godziny temu ale za nic się jeszcze nie wziełam
nawet łóżka nie pościelone bo mała wywaliła zabawki i nie chce posprzątać
ale trzeba się wreszcie zebrać i jakieś śniadanie zrobić

przeczytałam wszystko co napisałyście ale nic nie zaznaczyłam sierota

a i z saniem mam problem jakiś ten mój komp opóźniony jest i literki mi z opóźnieniem wklepuje albo wogóle zjada znaki

a ja się wkurzam chyba go zrestartuje tego posta piszę ze 20 minut
spadam bo mnie zaraz szlag trafi

wstałąm ponad 2 godziny temu ale za nic się jeszcze nie wziełam

Dowikla, Piotrku Malinki
Z okazji urodzin, które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Składam Wam szczere życzenia
Aby się spełniły najskrytsze marzenia[/CENTER]
podpisuję się pod życzeniami wszystkimi czterema kończynami

przeczytałam wszystko co napisałyście ale nic nie zaznaczyłam sierota

a i z saniem mam problem jakiś ten mój komp opóźniony jest i literki mi z opóźnieniem wklepuje albo wogóle zjada znaki

spadam bo mnie zaraz szlag trafi
No to superPoleżałam sobie dziś, a jak m wrócił z pracy to mnie zawiózł do fryzjera i od razu mi się nastrój i samopoczucie poprawiło.
W dodatku mogłam sobie jeszcze bardziej poleżeć, bo tatuś zajął się synem - zabrał go na sanki, a później nakarmił i położył spać!![]()
Ale tak swoja droga to moglabys juz urodzic;-):-)
Zgadzam sie w 100%Mam nadzieje ze dzisiejsze posty daly Ci do myslenia i ze od jutra to Ania i TY bedziecie wazniejsze od tv, gazetki czy bezczynnego lezenia.
Bierz dupe i zacznij wychowywac, byc matka, zona i kochanka a co najwazniejsze zabdaj nie tylko o dom i jego domownikow ale i o siebie!
To rozkaz!!!

A ja o feriach u mnei to juz zapomnialam hahaAnabuba u ciebie koniec ferii a u mnie dopiero się zaczynają
A co do szerokich bioder to ja niestety też takie mam- czego nie znoszę
![]()

Kochana,ale takie troszke szersze bioderka sa oki

Maksiu ma juz 4 miechyzrobiłam sobie kawke i zajadam sie 3 faworkami które sie uchroniły u patryka w pokoju
maks mi chce wyjsc z nosidełkawygina sie i wypycha
chyba bede musiala go zaczac zapinac bo on juz coraz wiecej sily ma
![]()

Ja obydwie ciaze mialam fatalne wiec doskonale Cie rozumiemWitam w końcu i ja
Produkcja bobasa mnie wykańczajestem tak zmęcozna, że ledwo daje rady
do tego mega mdłości....ale co się tu będę żalić..każda przechodziła przez to samo
Co Wy tu o szerokich biodrach!! Medea zwariowałaś?? Sexi...no Beyonce to nawet uszy ma sexowneKurcze ona ma takie jędrne i gładkie ciało, że jakie biodra nie byłyby szerokie to będą apetyczne..mi do takiej jędrności jak stąd...do Honolulu
i oglądając swoje wiszące pośladki zastanawiam się czy w ciąży można jakieś delikatne ćwiczenia robić na nogi i tyłek
wybaczcie ze Was nie poczytam i nie poodpisuję...
Dorotka widzę, że wzięłaś się ostro za sprawę! Tak trzymać, uszy do góry i za ciosem![]()

U mnie to nie byly mdlosci tylko zyganko cala dobe
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Dołączam się do życzeń
Ja jak na swoja wage i wzrost to mam dość szerokie biodramoim zdaniem jak się ostatnio mierzyłam to w pasie mam ok chyba 65 a w biodrach 80
Witam. Przeleciałam tylko tak pobierznie bo mi Kuba nie daje nic zrobićwchodzi na mnie i mi myszkę zabiera
Pranie się robi zaraz następne i jeszcze podłogi muszę umyć zeby jutro mieć mniej do roboty
wczoraj miałam wejść wieczorem ale M mnie tak wkurzył że obejrzałam tylko końcówkę housa i poszłam spać
wczoraj mówie do niego że ktoś mi w szafce grzebie gdzie mam gacie itp to ten od razu że to nie on, a miałam tam paczkę fajek schowanych. Kuba zasnął zaglądam do szafy zobaczyć ile fajek mi zostało a tam pół paczki nie ma a brakowało tylko chyba 3-4
jak się nie wkur**** i mówie do niego spokojnie że wiem że to on i czekam aż się przyzna
gdzie tam, tylko rzucił "oboje wiemy o co chodzi więc daj spokój" o rzesz ty **** jak mu dałam zmiankę, że nie umie przyznać się do winy, że kłamie itd
i skończyłam, dobrze że Kuba spał bo bym go chyba przez okno wy***
powiedziałam co miałam powiedzieć i skończyłam. Powiedziałam mu jeszcze że w jego przepraszam przestałam wierzyć bo mówi to tak samo jakby powiedział dupa
bo on nie umie przepraszać i się wytłumaczył tym że jak jego młodszy brat się urodził ma zespół downa to rodzice się nim tylko zajęli a nie radkiem i bratem
dla mnie to nie jest wytłumaczenie bo jak filip się urodził to on miał 10-11 lat jakoś tak to wychowanie już było za nim. Powinien wiedzieć co i jak
powiedziałam że będzie się wychowywał na nowo z Kubą. Będą razem jeść srać spać aż się nauczy! Dla nie to jest nie normalne nie nauczyć własnego dziecka przepraszać i przyznawać się do winy
No to się wyżaliłamteraz idę sprzątać itd zajrzę jak Kubek zaśnie
![]()
ehhh te chlopy
niektorzy sa niereformowalni i tyle

Ty masz szerokie biodra?????????

ja mam kochana 99cm w biodrach

Witam kochane w piątek
u mnie śniegiem wali jak diabli
kurcze a tak się cieszyłam ze już nie sypie i od poniedziału łatwiej bedzie dzieci do szkoły prowadzać taaaaa
Dziękuję wszystkim za życzenia dla Pietruszki tzn on wam dziękuje bo mu przeczytałam
DOWIKLUŚ KOCHANA
W DNIU TWEGO ŚWIĘTA SZYSTKIEGO NAJ NAJ USMIECHU OD RANA SZCZYPIORÓW GRZECZNYCH ,DOMU WYMARZONEGO Z OGRODEM ,CHŁOPA CO NIE MARUDZI I WSZYSTKIEGO O CZYM TAM SKRYCIE MARZYSZ;-)MALINKA Z FAMILIĄ
WSZYSTKO PRZECZYTAŁAM ALE PO ŁEPKACH
chłopa mam w domu a wiecie co to znaczy
mam jechać koło 12-13 po prezent dla Adasia ale tak sypie ze mi się odechciało
ale pojadę............
a szefowa dalej nie zapłaciła i się w firmie nawet nie pojawiła
już mam jej po dziurki w nosie
boże gdyby teściowa z nami mieszkała to bym się chwili nie zastanawiała tylko pierdylneła ta robotą i poszukała czegoś normalnego

u mnie śniegiem wali jak diabli

Dziękuję wszystkim za życzenia dla Pietruszki tzn on wam dziękuje bo mu przeczytałam

DOWIKLUŚ KOCHANA
W DNIU TWEGO ŚWIĘTA SZYSTKIEGO NAJ NAJ USMIECHU OD RANA SZCZYPIORÓW GRZECZNYCH ,DOMU WYMARZONEGO Z OGRODEM ,CHŁOPA CO NIE MARUDZI I WSZYSTKIEGO O CZYM TAM SKRYCIE MARZYSZ;-)MALINKA Z FAMILIĄ
WSZYSTKO PRZECZYTAŁAM ALE PO ŁEPKACH

chłopa mam w domu a wiecie co to znaczy

mam jechać koło 12-13 po prezent dla Adasia ale tak sypie ze mi się odechciało

a szefowa dalej nie zapłaciła i się w firmie nawet nie pojawiła

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Justa wrzucilam przepis na torcik i tez na te moje kajzerki

o tu
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...mam-co-na-obiad-6559/index14.html#post4982600
Weronika ostro produkuje na nocnik
jak skonczy to idziemy odsniezac,bo dzis tak nie wieje jak wczoraj i sasiedzi ze swoim synkiem wyszli tez na dwor
jak wroce to poodkurzam
na obiad mam wczorajsza pomidorowa bo spoor zsotalo a p pozno wraca wiec nie bede gotowac

milego dnia

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...mam-co-na-obiad-6559/index14.html#post4982600
Weronika ostro produkuje na nocnik
jak skonczy to idziemy odsniezac,bo dzis tak nie wieje jak wczoraj i sasiedzi ze swoim synkiem wyszli tez na dwor
jak wroce to poodkurzam
na obiad mam wczorajsza pomidorowa bo spoor zsotalo a p pozno wraca wiec nie bede gotowac

milego dnia
reklama
Podziel się: