reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Martuś- przyszła chusta ale przyznam Ci prawdę za Prawdę, że ja nie mam bladego pojęcia co z Nią zrobić, jest tak cholernie gruba i długa, że mogę z niej zrobić do pokoju zasłony, obrus i jeszcze mi materiał na bluzkę zostanie :eek: chyba niedokładnie doczytałam co biorę ...po obwiązaniu zostaje mi jakieś 1,5 metra na ziemi tkaniny:szok:

No padlam z tego opisu Twojego ostatniego zakupu! :laugh2::laugh2::laugh2: Az mezowi przeczytalam :-)

reklama
zaponialam...

wczoraj gadalam z Wojtysiowa:)

Juleczka troszke chorowala ale juz jest ok...
a co najlepsze Jula juz zabkuje:-Dbyly u dentysty rzeczywiscie ida jej jedynki;-)

Jula jest wysoka i szczupla:) wazy 3500 i mierzy 64cm;-)
bedzie modelka!!:tak:

czesc dziewczyny:) przepraszam ze juz prawie do was nie wpadam ale po prostu przy moim antosiu to zupelny brak czasu na jakiekolwiek rozrywki!!!
wczoraj bylismy u pediatry bo malemu wyskoczyly jakies chrosteczki na buziulce przepisala jakas masc robiona i dzis juz widze poprawe:) ale najlepsze jest to ze maly rosnie jak na drozdzach masakra!!! przez mies przybral 1,5kg!!! :))) juz wazy 5,210kg szokkk:) ale co sie dziwic jak on wciaz amciu wola. a za jednym razem 160ml zjada a jak chce go oszukac i dac mu wody lub wody z glukoza to pluje i robi smieszne minki! CWANIAK!!!! dzis konczy miesiac jak ten czas szybciutko leci... moze troszke was teraz p[oczytam,choc tak na prawde w to watpie,bo maly do poludnie wcale spac nie chce...teraz zasnal wyjatkowo ale mysle ze nie na dlugo i zaraz oczka otworzy. w kazdym badz razie musicie wiedziec ze choc tu rzadko zagladam to i tak jestem z wami myslami i bardzo tesknie kochane wy moje...

zaponialam...

wczoraj gadalam z Wojtysiowa:)

Juleczka troszke chorowala ale juz jest ok...
a co najlepsze Jula juz zabkuje:-Dbyly u dentysty rzeczywiscie ida jej jedynki;-)

Jula jest wysoka i szczupla:) wazy 3500 i mierzy 64cm;-)
bedzie modelka!!:tak:

wow szybko.... ja mam nadzieje ze moja julka nie bedzie miala tak szybko!!!!
lepiej dla niej bo moze zyt szybko ich nie zgubi i nie beda narazone szybko na prochnice!

kurcze Rysiu skonczyl 2 mce i wyczynem bylo zjesc 120 ml a ona za 6 dni konczy 2 mce a je jak dziecko 4-6miesieczne!
mojej bratwoej synek tyle nie je a ma 8mcy!!!!

kochana mi wczoraj lek pow ze jesli tyle je to widocznie tyle potrzebuje i nie nalezy odstawiac butelki zanim nie skonczy:tak: a to co teraz w nadmiarze przybierze zgubi jak tylko zacznie chodzic:tak:tak ze nic sie nie denerwuj gorzej by bylo gdyby jesc nie chciala!!!

Dzisiaj mi płakusiał od 4:00, to ja wpadałam do pokoju, pogłaskałam ,pocałowałam i wychodziłam ... i tak 7 razy aż w końcu mały sam grzecznie- W KOŃCU- lezy w swoim łóżeczku :happy: tak więc od rana byłam w stanie spokojnie zjesc śniadanie, ogarnąć chaŁupe ...i wstawić zupe :)
Nessi jak przez kilka dni się nie wyłamiesz to będziesz miała w końcu spokój. Dzieci szybko się uczą. Powodzenia:-)
Mamo Stacha dopiero doczytałam co napisałaś na temat Stasia;-) Powiem Ci ze to normalne;-) Dzieci w tym wieku całkiem inaczej zachowują sie w domu i w przedszkolu. A ile potrafią zmyslać, wymyslać, kłamać. Mój np skarżył sie babci ze tata go bije:szok: A nigdy w zyciu klapsa nawet nie dostał;-) Taka to dziecięca wyobraźnia.

No i fajnie ze w grupie jest lubiany;-) mój Antek tez taki mały przywódca, Panie z przedszkola chwala go bo rozsądny chłopczyk, sam nigdy z nikim pierwszy nie zadziera, nie zaczepia ale jak ktos mu zajdzie za skóre to potrafi przyłożyć i się obronić, wiec już nikt mu nie podskakuje:-D Nie wiem po kim on to ma.;-)
Jeśli chodzi o Stasia to agresja /chyba/ niestety 0 zero. Kilka razy już widziałam jak go dzieci z piąstki w buzię biły a on nic, tylko się barkiem zasłaniał i wrzeszczał na pomoc. Dobrze, że mam drugiego syna, może się w domu nauczy bronić, wiadomo rodzeństwo zawsze się :pierze". Wyedukują się sami. :-D

Ja na ślubnego narzekać nie mogę, pomaga mi we wszystkim, a czasami też wyręcza. Jak widzi, że padam na twarz to sam proponuje pomoc i mnie odciąża. Tak jak pisze Aga nasz czas poświęcamy dzieciom, ale nie ubolewamy, że dla siebie czasu nie mamy. Po tylu latach nasze relacje mocno ewoluowały i inaczej wszystko odbieramy, jesteśmy bardziej tolerancyjni i kompromisowi.

A ja znowu z dwójeczką w domu, Stasiek ledwo wrócił do przedszkola już nową infekcję rozkręca. Zamówiłam wizytę, ubrałam dzieci, wsadziłam do auta, odśnieżyłam a auto .......:-p nie zapaliło, chyba padł mi akumulator. Szybko w taxi wsiadłam i zdążyłam, ale znowu bez samochodu jestem. Czuję się jak bez ręki, i to prawej :-)

reklama
czesc dziewczyny:) przepraszam ze juz prawie do was nie wpadam ale po prostu przy moim antosiu to zupelny brak czasu na jakiekolwiek rozrywki!!!
wczoraj bylismy u pediatry bo malemu wyskoczyly jakies chrosteczki na buziulce przepisala jakas masc robiona i dzis juz widze poprawe:) ale najlepsze jest to ze maly rosnie jak na drozdzach masakra!!! przez mies przybral 1,5kg!!! :))) juz wazy 5,210kg szokkk:) ale co sie dziwic jak on wciaz amciu wola. a za jednym razem 160ml zjada a jak chce go oszukac i dac mu wody lub wody z glukoza to pluje i robi smieszne minki! CWANIAK!!!! dzis konczy miesiac jak ten czas szybciutko leci... moze troszke was teraz p[oczytam,choc tak na prawde w to watpie,bo maly do poludnie wcale spac nie chce...teraz zasnal wyjatkowo ale mysle ze nie na dlugo i zaraz oczka otworzy. w kazdym badz razie musicie wiedziec ze choc tu rzadko zagladam to i tak jestem z wami myslami i bardzo tesknie kochane wy moje...
no to pieknie rosnie!!
fajnie ze u was bez wiekszych problemow!!!

Do góry