NeSSi
Moderatorka
NEssi ty jestes szalona !!!!!!!!!!!!!! Popłakałam sie !
I faktycznie dlugaaaaaaaaa![]()
No ...

Facet mi sikał ze smiechu jak tak do Niego przyszłam i kazałam zrobić sobie zdjęcie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NEssi ty jestes szalona !!!!!!!!!!!!!! Popłakałam sie !
I faktycznie dlugaaaaaaaaa![]()
no niby tak...ja teraz jestem tak zla ze cala butle bym wydoila...wypiłam wczoraj jedną lampkę. po 4 godzinach już karmiłam piersią ale też po konsultacji z położną
no ale alkohol wyparowuje z organizmu. gdyby się tak czepiać to jabłek też nie powinno się jeść bo fermentują![]()
no wlasnie staram sie zeby tak nie bylo...ale ten wujek trzeci raz go dopiero chwile potrzymal wiec sie nie dziwie ze chcial do mamy...ale postaram sie go tak od siebie nie uazalezniacJa z Patrykiem tez sie tak na poczatku fajnie czulam a poznije juz nie bylo tak milo hahahah byla tylko "chce do mamy i chce do mamy " - taki cycek byl maminy ze masakra ,nie zapomne jak sie szykowalismy gdzies na dyskoteke z jarkiem ,maly do moich rodzicow ,wiecej szykowania i pindziowania bylo niz moje wyjscie warte ,za 15 minut telefon ze maly sie zanosi bo wstal i mamy nie byloi tak przez dlugi czas
Oby fifol nie byl takim cyckiem ! choc wydaje mi sie ze taki wlansie bedzie![]()
to jak ja mam pokarmu sciagnietego na 12 godzin to moge ze 3 chlupnąć albo i ze 4 ;-)![]()
ja tez chce!!!Kasiekkrk te kolysanki sa boskie!!!!!!!
mi samej milo sie ich słucha a melodyjka bobasa aż łzy cisnie na wierzch taka slodziutka.
No poprostu medal Ci sie nalezy! Padlam po raz drugi!Ty i Twoja chusta jestescie chodzaca reklama zakupow internetowych :-)
Nessijetes bezbłedna
ja dlatego zakupilam chuste kółkowa;-)
bo nie widzi mi sie to platanie
moze przy drugim sie za to zabiore
jutro jak mi sie uda mała do chusty wsadzic to cykne foto
i wstawie
jeszcze raz jestes boska![]()
nie wiem dziewczyny...chyba jakas wrazliwa sie zrobilam po porodzie...albo mialam naplyw hormonow...K mnie tak wqr...ił ze bylam na niego wsciekla poszlam chlipac do lazienki i wcale nie mialam ochoty stamtad wyjsc...wiem ze to dziecinnie zabrzmi ale poryczalam sie bo sie ze mnie smial...co mnie strasznie denerwowalo i mowilam mu ze ma sie nie smiac ....i widzial ze jestem wsciekla...i dalej smiech...zostawilam go samego i poszlam plakac....niby nicc sie nie stalo ale odebralam jego zachowanie jakby nie szanowal tego co robie...
plecy mnie napierdzielaja...ciagle cos trzeba zrobic...jestem zajechana a on sie smieje...yh....nie wiem...moze sie za bardzo przejmuje....![]()
Szkoda, że nie bardzo udane te zakupy ;-)
Teraz i ja bym taką wolała)
A tak mam zasłonkę, obrus, i bluzkę za 200 złotych![]()
nesii
poogladaj sobie na YouTubie
trening czyni mistrza
jak ja zobaczylam jak tam laski
dzieciakami obracaja
tylko dziecko tez musi byc w dobrym humorze
bo tak to nici z tego :-(