reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

co do wkladek do nosidelka to je chetnie sie swojej pozbyje bo jest bardzo glupia!!! na srodku ma mini poduszeczke wypukla i julka nie moze lezec w nim prosto tylko z prawej lub lewej str bo z tej poduszeczki glowa zjezdza!!!!!grrrrrrrrr a tak mi sie podobalo jak je kupowalam.:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
no to super... kurcze nie wiem co Ci pomoc z tą główką.... my mielismy od poczatku klopot bo ona tak podnosila glowe ze sie alam ze sobie cos zrobi a w szpitalu pielegniarki polozyly mala na boku w tym szklanym łozeczku i julka tak sie rzucala ze przewrocila sie na brzuch i glowa do gory unosila tak mocno ze nie mogli uwierzyc... a pytalas o to lekarza???

Bylam ostatnio u ortopedy, a ona powiedziala, ze nie ma pośpiechu. Każde dziecko inaczej sie rozwija, no to czekam spokojnie, ćwiczę i liczę, że w końcu uniesie głowę troche wyżej niż na centymetr i na dłużej niż sekundę :)
A co do zrzucania kilogramów to mogłabym sie założyć, że największym grubasem jestem ja :p Ale z powodu oczu nie wolno mi zadnych cwiczen wykonywac, wiec moge co najwyzej duzo chodzic i tyle:-(

A tak w ogole to dzis Natalka bierze slub koscielny i chrzci małą Lenkę!!!
Wszystkiego Najlepszego dla was:

Ślub to piękne wydarzenie,
Bo następuje wspólnych marzeń spełnienie!
Bóg złączył Was, bo widocznie
Taki zamiar miał by sprawdzić naocznie,

Że Natalia i Mariusz

Na szczęśliwe życie się spotkali.
Małżeństwo to wielkie wyzwanie
Małżeństwo to bezgraniczne kochanie!
To też obiadu gotowanie,
Pranie mycie okien i sprzątanie.
Bycie razem to zrozumienie,
Że wspólne istnienie
Do obowiązków sprowadza się nie tylko,
Ale do cieszenia się każdą wspólną chwilką.
To jacy będziecie – od Was zależy
Dlatego zastanowić się należy
Czy Twoje to Moje zarazem.
I tak za każdym razem.
Nie czyjaś ważniejsza racja
Tylko w praktyce stosowana dyplomacja.
Nie jesteście tacy sami
Ale możecie żyć tak samo
Bo życie to fakt normalny
I niestety proces nieodwracalny
Nic nie jest tak silne jak delikatność
Nic tak delikatne jak prawdziwa siła
Jeżeli chcecie być szczęśliwi
To bądzcie!!!
Życzymy Wam tego
Z serca całego!

A to dla Lenki:

Kochane maleństwo! Przez sakrament
chrztu św. przynależysz do Dzieci Bożych,
dlatego jak najlepsze życzenia by za
pośrednictwem matki Najświętszej
dobry Bóg błogosławił wszelkim
działaniom całego Twojego życia.

Bylam ostatnio u ortopedy, a ona powiedziala, ze nie ma pośpiechu. Każde dziecko inaczej sie rozwija, no to czekam spokojnie, ćwiczę i liczę, że w końcu uniesie głowę troche wyżej niż na centymetr i na dłużej niż sekundę :)
A co do zrzucania kilogramów to mogłabym sie założyć, że największym grubasem jestem ja :p Ale z powodu oczu nie wolno mi zadnych cwiczen wykonywac, wiec moge co najwyzej duzo chodzic i tyle:-(

nie klóć się ze mna! japopadne w depresje ja nigdy takiej wagi nie mialam czuje sie tak zle ze az obrzydliwie ja nie wiem skad moj maz bierze ochote na igraszki ze sloniem!!!!!!!

Ja większość obowiązków i przyjemności ;-) dzielę z mężem. Więc mam pytanie czy z pasa i chusty on też mógłby korzystać? Czy są to rozmiary jedynie nadające się dla kobiet?

I ja dziś stając na wadze delikatnie się uśmiechnęłam, są malutkie postępy :-)

Natalko życzę szczęścia!

Ostatnia edycja:
Ja większość obowiązków i przyjemności ;-) dzielę z mężem. Więc mam pytanie czy z pasa i chusty on też mógłby korzystać? Czy są to rozmiary jedynie nadające się dla kobiet?

moj pas rozciaga sie do 150cm takze spokojnie i na pewno mezowi sie nada!:-) a z chusty pewnie ze tak.. nie tylko kobieta musi ja nosic! w dd tvn nawet kiedys bylo i facet mial kilkoro dzieci i wszystkie nosil w chustach!oczywiscie nie naraz hehehe tylko kazde dziecko nosil by czuly ta bliskosc i byly spokojniejsze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

I ja dziś stając na wadze delikatnie się uśmiechnęłam, są malutkie postępy :-)

wow u mnie zadnych... zreszta nie widze roznicy co do wagi przed porodem a na dzien dzisiejszy!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:

reklama
Kopciuszku, boli go brzuszek (jest twardy) i kupki zrobił już dwie takie rzadkawe. i w ogóle taki jakiś śmieszny. :sad: a podejrzewam że to po pączkach bo nie były już pierwszej świeżości.

no i nie wiem czy odciągać mleko i wylewać? czy karmić dalej.

Do góry