reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
moze ktoras z dziewczyn widziala energy na żywo ? bo mnie się wydaje ze on jest taki malinowy ale zdjecie moze przeklamywać

mnie na wadze aż tak nie zależy, mieszkam na wsi wiec muszę mieć pompowane kola, a w Krakowie go ogladalam i jest super :)
to tak samo jak ja musze mieć solidne koła bo też będe na wsi mieszkała a tam nigdzie go wnosić nie będę zmuszona:-Da za zestaw tako zapłaciliśmy 1200zł więc cena zadawalająca.

koleżanka, która widziała na żywo mówi ze on jest bordowy
ooo ale bordowy to chyba z 2009 byl hmmm już nie wiem, ale w poeniedziałek zadzwonię do sklepu tu niedaleko mnie czy mają kolekcję 2010, a jak nie to czekam do piętku i w piątek obejrze w poznaniu :)

reklama
no właśnie jak taki typowo malinowy to chyba nie dla chłopca?:confused:
dlaczego? moim zdaniem chłopiec fajnie by wyglądał w tym wózku..
ja osobiście jestem za kolorem arctic lub carbon tyle, że w wersji xq.. czekam aż się w końcu pojawią

Do góry