reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hmmm dziewczyny nerwy takie jakby byl dziś 13-ty :laugh2::rofl2:

Agulka łącze się w bólu :wściekła/y: mały również jest nie do zniesienia (jak to się pisze) ale jakoś nie mam nerwów :eek: aż jestem w szoku. Byłam dziś w LIDL-u kupiłam sobie bukiecik fioletowych tulipanów :-p:sorry::laugh2:przy kasie mówie, że sama sobie kupie a co babeczka śmiała się :happy:

Anetko ile taki rozrusznik kosztuje????

Monia zdaj relacje jak sie łózko sprawdziło :-p:-p:-D

JUSTYNKA HOP HOP!!!!! :rofl2::-D:-D:-D

Anetko ile taki rozrusznik kosztuje????

Zielonego pojęcia nie mam:eek: ale raczej to nie jest chyba duży wydatek:sorry: przynajmniej mam taką nadzieję:tak: na szczęście jakoś większość napraw nie obciąża mi budżetu domowego M zawsze jakoś to tak wykombinuję że z kasy firmowej idzie;-) podobnie z ubezpieczeniem itp, że o paliwie nie wspomnę ale cicho sza bo to tajemnica;-)

Zielonego pojęcia nie mam:eek: ale raczej to nie jest chyba duży wydatek:sorry: przynajmniej mam taką nadzieję:tak: na szczęście jakoś większość napraw nie obciąża mi budżetu domowego M zawsze jakoś to tak wykombinuję że z kasy firmowej idzie;-) podobnie z ubezpieczeniem itp, że o paliwie nie wspomnę ale cicho sza bo to tajemnica;-)

Dobrze masz z tym chłopem :tak::-D najważniejsze, aby miał glowe i potrafił nią ruszać :rofl2: a tak na poważnie to dobrze, że nie jest drogi

reklama
Do góry