reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Widzisz Monia tak Ci miałam towarzystwa dotrzymać:zawstydzona/y: a tym czasem szef przywiózł zakupy i trzeba było to wszystko pochować a że przy okazji nabrudzili mi to musiałam jeszcze umyć podłogę:sorry: a po śniadaniu dalej nie posprzątane i zakupy nie zrobione:sorry: więc zaraz uciekam trochę popracować;-) a sen super chciałabym żeby sie ziścił:-) ja to łudzę sie że może sprawdzi się stare przysłowie że na św. Grzegorza zima idzie do morza:-)
a kiedy jest te św. Grzegorza????

reklama
Wiatm i ja.

Noc wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mały odstawia cyrki......... potm ranek z ryczącą Mają, do południa tak samo, oboje dziś doprowadzają mnie do........................... zakaz bajek....................... gdyby nie kupione juz bilety byśmy nie poszli do kina............... smarkula nie zasługuje..................
JESTEM WŚCIEKŁA...................... z dala dzis ode mnie............................

Monia, Aneta właśnie z kawką przyszłam, ale długo nie zawiatam......................

JA CHCĘ WIOSNY BO W ŁEB DOSTAJĘ............................... dzis mój tatus ma urodziny, ale chłopaki na budowie od rana siedzą, wiec urodzinową kawe jutro po Kościle zaliczymy.
Prezentu nie mam, bo kurna niby gdzie maiąłm kupić............................ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................................

Za tydzień ide na urlop........................ a potem kuroń..........................

Sory za bełkot, ale nie czytam tego co napisałam, bo nie mam ochoty..............

Agulka nerwów nie zazdroszczę:no: że też dzieci tak muszą jakby na komende razem dawać popalić:wściekła/y:

Ja już po zakupach i wreszcie mogę usiąść i mieć wszystko gdzieś ;-)tzn przepraszam źle sie określiłam mogę zacząć normalnie pracować:-p przynajmniej do 17 bo jeszcze mam dzisiaj obiadokolacje:sorry:

reklama
Do góry