Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak nie zapomnę to na chwilkę wpadnę;-)ja też sie będę zbierac po 1widzę że zostanę tu sama a po 2 D zaś usypia na kanapieNo czas na mnie już spaćtakże życzę miłej nocki i do jutra mam nadzieję że mi towarzystwa dotrzymacie w pracy;-) MIŁEJ NOCKI:-)
ale pilot leży obok ręki
;-)
a Ty teraz potrzebujesz dużo cierpliwości przy 3 chorowitkach w domku.
o idę zalac bo woda się już gotuje;-)jedna dobra duszyczka się znalazła:-) bo już myślałam że sama będęmusiała pic kawęGabids zdrówka dla Twoich chorowitków życzęa problemom móimy kysz kysz niech uciekają od Was
Monia ja oczywiście towarzystwa mogę Ci dotrzymać;-) chociaż zaraz muszę lecieć na zakupy i posprzątać po śniadaniach;-)

a tym czasem szef przywiózł zakupy i trzeba było to wszystko pochować a że przy okazji nabrudzili mi to musiałam jeszcze umyć podłogę
a po śniadaniu dalej nie posprzątane i zakupy nie zrobione
więc zaraz uciekam trochę popracować;-) a sen super chciałabym żeby sie ziścił:-) ja to łudzę sie że może sprawdzi się stare przysłowie że na św. Grzegorza zima idzie do morza:-)