reklama
medeuska
październikowa mama'09
ale pustki

Czy ktos jeszcze sie nie podpisał,na wątku moderatorskim. ze zagłosował? Bo nadal nie zgadza sie liczba głosów z liczbą podpisów?
zadzwoniłam wczoraj do mamy, zeby nie przyjezdzala- bo bez sensu jak ma na 1 dzien przyjechac i w poniedziałek rano wracac, a to dosc duży kawałek
i stówa nie jej, jak nie ma po co....
za tydzien przyjedzie w sobote i bedzie do poniedziałku

Czy ktos jeszcze sie nie podpisał,na wątku moderatorskim. ze zagłosował? Bo nadal nie zgadza sie liczba głosów z liczbą podpisów?
zadzwoniłam wczoraj do mamy, zeby nie przyjezdzala- bo bez sensu jak ma na 1 dzien przyjechac i w poniedziałek rano wracac, a to dosc duży kawałek

za tydzien przyjedzie w sobote i bedzie do poniedziałku

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien dobry.Medeuska ciezka masz ta cala sytuacje.Ja mam nadzieje ze M sie za Patryka wezmie.Ty gadaj z M az do znudzenia.3 mam kciuki.
MARTA dobre :-).
No i jak narazie pierwsza noc eksperymentu spania Oliwki samej na normalnym lozku w swoim pokoju sie powiodla.Obudzila sie o 1 i o 5 a od po 7 jestesmy na nogach.Wiec ak na wykonanie mojego dziecka to nocka rewelacyjna z 2 pobutkami :-).
Za to ja nie moglam spac :-(.Po tym jak juz Oliwka zasnela to ja jeszcze ze 2 godziny nie spalam :-(.
My juz po sniadaniu.Zaniedlugo zabieramy mala na sanki i idziemy do biedronki bo brakuje kilka rzeczy.No i ta atmosfera ze kazdy w domu sobie.Nawet lodowka jest podzielona i inne rzeczy :-(.
MILEJ WALENTYNKOWEJ NIEDZIELI.
Ja wogole nie czuje ze sa walentynki .Nic a nic .M jak zwykle rano naburmuszony wiec narazie zawesolo nie ma :-(.
Kolo 17 M jedzie na Miting do suszca .Moze jak wroci to jakas kolacje dla nas wymysle.Nie wiem to sie zobaczy .
MARTA dobre :-).
No i jak narazie pierwsza noc eksperymentu spania Oliwki samej na normalnym lozku w swoim pokoju sie powiodla.Obudzila sie o 1 i o 5 a od po 7 jestesmy na nogach.Wiec ak na wykonanie mojego dziecka to nocka rewelacyjna z 2 pobutkami :-).
Za to ja nie moglam spac :-(.Po tym jak juz Oliwka zasnela to ja jeszcze ze 2 godziny nie spalam :-(.
My juz po sniadaniu.Zaniedlugo zabieramy mala na sanki i idziemy do biedronki bo brakuje kilka rzeczy.No i ta atmosfera ze kazdy w domu sobie.Nawet lodowka jest podzielona i inne rzeczy :-(.
MILEJ WALENTYNKOWEJ NIEDZIELI.
Ja wogole nie czuje ze sa walentynki .Nic a nic .M jak zwykle rano naburmuszony wiec narazie zawesolo nie ma :-(.
Kolo 17 M jedzie na Miting do suszca .Moze jak wroci to jakas kolacje dla nas wymysle.Nie wiem to sie zobaczy .
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
OOO wlasnie dostalam kartke od M na walentynki :-).
No to kolacyjka musi byc i maly seksik hihihihi :-).
No to kolacyjka musi byc i maly seksik hihihihi :-).
hejka,jestem 

wczoraj nie dałam rady wpaść bo oliwka jakaś stęskniona była jak wróciłam z pracy więc musiałąm jej więcej czasu poświęcić i rysowaliśmy kredkami,farbkami,graliśmy w piłkę,budowaliśmy klockami a na sam wieczór zrobiliśmy sobie tańce ale była wariacja

no i musiałąm tez coś w domu ogarnąć.dziś zabieram się za sprzątanie ciąg dalszy i prasowania ale to big prasowanie

wczoraj nie dałam rady wpaść bo oliwka jakaś stęskniona była jak wróciłam z pracy więc musiałąm jej więcej czasu poświęcić i rysowaliśmy kredkami,farbkami,graliśmy w piłkę,budowaliśmy klockami a na sam wieczór zrobiliśmy sobie tańce ale była wariacja

no i musiałąm tez coś w domu ogarnąć.dziś zabieram się za sprzątanie ciąg dalszy i prasowania ale to big prasowanie

medeuska
październikowa mama'09
mamita mi sie juz nie chce wychodzic
poza tym i tak na pewno patryk do matki nie pojedzie bo cos wymysli
aa dorota bo Ci wczoraj nie napisałam ja mam w domu tylko 2 lóżka
a u Maksa w pokoju jest jego łózeczko........
z M nie rozmawiam mam focha i mam go gdizes- nic nie robie- sterta garów w zlewie i syf- ja sobie leże w łózku z Maksem;-)
rosól tylko wstawiłam

aa dorota bo Ci wczoraj nie napisałam ja mam w domu tylko 2 lóżka

z M nie rozmawiam mam focha i mam go gdizes- nic nie robie- sterta garów w zlewie i syf- ja sobie leże w łózku z Maksem;-)
rosól tylko wstawiłam

Witam i ja
Znowu niewyspana bo pozno szlam spac
M mnie wczoraj wkurzyl wiec humor mam do bani

Mlodzi tez mi wrzeszcza od rana
Zaraz uszykuje dziewczynkom ciuszki i niech sie ubieraja to zjemy jakis snaidanko

U mnie caly czas sypie wiec nie wiem czy gdzies wyjdziemy
A do tego w nocy przywlokla sie @
UDANYCH WALENTYNEK LASECZKI

Znowu niewyspana bo pozno szlam spac

U mnie caly czas sypie wiec nie wiem czy gdzies wyjdziemy

UDANYCH WALENTYNEK LASECZKI

reklama
Podziel się: