reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuza zasnęła 0 19.30:szok:Więc trza sie do wyrka też ewakuwać bo ranek może byc ciężki:zawstydzona/y:
As foteczki śliczne.
Marta dobre:-D:-D
Medea nie zazdroszczę Ci:no:

reklama
ale pustki:szok::szok::szok:

Czy ktos jeszcze sie nie podpisał,na wątku moderatorskim. ze zagłosował? Bo nadal nie zgadza sie liczba głosów z liczbą podpisów?

zadzwoniłam wczoraj do mamy, zeby nie przyjezdzala- bo bez sensu jak ma na 1 dzien przyjechac i w poniedziałek rano wracac, a to dosc duży kawałek:eek: i stówa nie jej, jak nie ma po co....
za tydzien przyjedzie w sobote i bedzie do poniedziałku:tak:

Witam! Zuza spała jak zwykle do 7 rano. Wolałabym żeby później spać chodziła np. przed 22 i spała do 9:zawstydzona/y:Tak było ze 2-3 tyg-raj normalnie:-)
Medea dobrze że z Mamą sie dogadałaś:tak:Może za tydzień gdzieś uda się wyjść:tak::tak:

Dzien dobry.Medeuska ciezka masz ta cala sytuacje.Ja mam nadzieje ze M sie za Patryka wezmie.Ty gadaj z M az do znudzenia.3 mam kciuki.
MARTA dobre :-).

No i jak narazie pierwsza noc eksperymentu spania Oliwki samej na normalnym lozku w swoim pokoju sie powiodla.Obudzila sie o 1 i o 5 a od po 7 jestesmy na nogach.Wiec ak na wykonanie mojego dziecka to nocka rewelacyjna z 2 pobutkami :-).
Za to ja nie moglam spac :-(.Po tym jak juz Oliwka zasnela to ja jeszcze ze 2 godziny nie spalam :-(.

My juz po sniadaniu.Zaniedlugo zabieramy mala na sanki i idziemy do biedronki bo brakuje kilka rzeczy.No i ta atmosfera ze kazdy w domu sobie.Nawet lodowka jest podzielona i inne rzeczy :-(.
MILEJ WALENTYNKOWEJ NIEDZIELI.
Ja wogole nie czuje ze sa walentynki .Nic a nic .M jak zwykle rano naburmuszony wiec narazie zawesolo nie ma :-(.
Kolo 17 M jedzie na Miting do suszca .Moze jak wroci to jakas kolacje dla nas wymysle.Nie wiem to sie zobaczy .

hejka,jestem :-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj nie dałam rady wpaść bo oliwka jakaś stęskniona była jak wróciłam z pracy więc musiałąm jej więcej czasu poświęcić i rysowaliśmy kredkami,farbkami,graliśmy w piłkę,budowaliśmy klockami a na sam wieczór zrobiliśmy sobie tańce ale była wariacja :-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i musiałąm tez coś w domu ogarnąć.dziś zabieram się za sprzątanie ciąg dalszy i prasowania ale to big prasowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mamita mi sie juz nie chce wychodzic:eek: poza tym i tak na pewno patryk do matki nie pojedzie bo cos wymysli:confused2:

aa dorota bo Ci wczoraj nie napisałam ja mam w domu tylko 2 lóżka:eek::eek: a u Maksa w pokoju jest jego łózeczko........

z M nie rozmawiam mam focha i mam go gdizes- nic nie robie- sterta garów w zlewie i syf- ja sobie leże w łózku z Maksem;-)

rosól tylko wstawiłam:tak:

Witam i ja
Znowu niewyspana bo pozno szlam spac:no:M mnie wczoraj wkurzyl wiec humor mam do bani:cool::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mlodzi tez mi wrzeszcza od rana:no:Zaraz uszykuje dziewczynkom ciuszki i niech sie ubieraja to zjemy jakis snaidanko:tak::tak::tak:
U mnie caly czas sypie wiec nie wiem czy gdzies wyjdziemy:no:A do tego w nocy przywlokla sie @

UDANYCH WALENTYNEK LASECZKI:tak::tak::tak:

reklama
Do góry