Witam sie z wami
Wczoraj juz nie dałam rady wpaść poszlismy z M do znajomych i niestty wrócic do dom nie moglismy , nawaliło tyle śniegu ze sie zakopalam autem w zaspie i trzech chlopów nie mogło mnie wypchać wszyscy dyrygowali ale ***** zrobili , dopiero jak ja sama wzięłam łopate i se wybrałam śnieg z pod kół to dopiero wyjechałam ....ajjjjjjjj z tymi chłopami :-):-):-)
IWCIK ja od 15 miesiecy nie mialam spokojnej nocki.No moze z jakies 3 byly lepsze od urodzin Oliwki.A w ciagu dnia nie klade sie nawet na minute .Da sie przyzwyczaic ,najgorzej w nocy nerwy puszczaja :-(
Życze ci jak njwiecej przespanych nocek

To moje ostatnie świąteczne fotki
Super fotki a konik śliczny ;-);-);-)
a mi sie nie chce sprzatac

mega lenia dziś mam
ale wypadałoby chociaz podłogi umyc

zobacymy czy mi sie zachce... poki co ca;y dzien sie obzeram i nie mam na nic sily bo ociezala jestem

Jasne zastrajkuj tobie tez coś sie należy

No to jestesmy po spacerku
Mlodzi zjezdzalli z takiej gorki kolo bramy na tylkach i na jabluszku

Na poczatku Wicia mi ryczala ale jak raz zjechala to juz bylo ok

Kolo Dominika szkoly jest taka fajna gorka z ktorej mozna zjezdzac na sankach ale nie chce mi sie tam z Nimi isc;-)
Mlode juz chyba spia a Dominik sobie koloruje,wiec ja siedze przy capucinko i wpierniczam kocie jezyczki

Dziewczyny jak spedzacie Walentynki?Bo ja z tesciowa przy pizzy bo obydwie takie samotne jestesmy hehe

Bardzo fajny sposób na spędzenie walentynek , ja miałam isc do kina ale niestety nic z tego nie wyszło ....zasypało nas

Mam nadzieje ze rozmowa z kierowniczką poszla gładko

Dowikla no nie! Walentynki zapowiadają ci się mega romantycznie

no ale nic nie zrobisz....
My raczej na pewno nigdzie nie wyjdziemy z domu, bo mojej rodzince nie przyjdzie do głowy popilnować na kilka godzin małego

Także M już się zapowiedział z pizza, świecami..miało być winko no ale wiadomo

dziś zabrał mnie do galerii i powiedział kup se co se chcesz chciał mi kupić jakąś fajną piżamkę
Najlepiej facetowi jest powiedziedz zeby laska sama kupiła sobie prezen

mój też tak mi mówi zebym sama sobie coś kupiła :-):-):-)
wrrrrr M juz wrócil
i w dodatku z patrykiem

bo Patrykowi jednak sie nie chciało zostać u babci

i ch.. w dupe strzelił walentynki

a moze i dobrze
ale jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie juz zdazylam sie z ni mpoklocic a dopiero wszedł
i pierdziele juz dzisiaj nic nie robie!!!!!!!!!
edit:zła jestem bo miał jechac do matki ale powiedzial ,ze on chce teraz do babci na weekend i dlatego nie pojechał

a teraz wyszło ze w domu siedzi!!
Pier......l wszystko jednego zamknij w jednym pokoju a M do osobnego i do dzieła

odstresuje sie trochę

Iwcik te girlandy i wystroje okien też piękne

Fajne hasło girlandy to chyba łowo ze śląskiego wzięte co???????;-);-);-)
Anaconda zaakceptować? Jak można zaakceptować 13 latka który nawet naczyn po jedzeniu nie potrafi wyniesc z pokoju i trzyma az wyschnąi spleśnieją, bo ważniejsze jest siedziec na komputerze i granie całymi dniami. Ubrania leżą w całym pokoju porozwalane dopoki mu sie uwagi nie zwróci, bo przeciez do kosz ana pranie ciężko wyniesc. A oczywiście jak sie zwróci uwage to powie ok i gra dalej w gre i moze jak mu sie znudzi granie albo łaskawie zachce, to to zrobi

Poza tym zrób jesc przynies pod nos itd.. to nie jest do zaakceptowania.
A na pewno bez walki nie odejde- bo nie chce Maksowi ojca zabierac- predzej Patrykowi piekło zrobie i moze mnie nawet nienawidzic.
Skoro ojciec nie potrafi go wychowac to ja to zrobie, co dla niego przyjemne nie bedzie.
Jak byłam dobra to i tak to nic nie dawało, więc zrobie sie zła i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja miłej udawać nie musze. A na pewno nie pozwole rozpieszczonemu nastolatkowi znisczyć życia mojego i Maksa.

Ps.Skąd to znasz?

Maja nie przesypia Ci całej nocy??

Biedna Ty....
Nie pozwól sobie na głowe wejść

No nie dziwie sie reakcji męża , szkoda mu chyba było ze musial podzielic sie z goścmi ta laska

Ej no co tak cienko

.
Ja w trakcie Majki prasowanie odfajkowałam

aż mi nogi z zadka wychodzą a M zachciało się pierogów z kapustą i grzybami i jeszcze mam dziś je zrobić

.
Julu zmęczył się oglądaniem bajki i zasnął - ciekawe o której wstanie

.
Olkowi wyrzyna się prawa górna 6 - to już 3 stały ząbek

.
As, akcja z krojeniem tortu niesamowita

.
Kurcze zjadłabym pierogów ...tylko kto mi zrobi

To zasypię Was nieco fotkami.
Właśnie zgrałam.;-):-):-)
Super widac zadowolenie mężą;-);-);-)
ale pustki

Czy ktos jeszcze sie nie podpisał,na wątku moderatorskim. ze zagłosował? Bo nadal nie zgadza sie liczba głosów z liczbą podpisów?
zadzwoniłam wczoraj do mamy, zeby nie przyjezdzala- bo bez sensu jak ma na 1 dzien przyjechac i w poniedziałek rano wracac, a to dosc duży kawałek

i stówa nie jej, jak nie ma po co....
za tydzien przyjedzie w sobote i bedzie do poniedziałku
No to może jak mamuska bedzie to uda wam sie razem gdzies wyjść, wkońcu nianie bedziesz miał dla Maksia

OOO wlasnie dostalam kartke od M na walentynki :-).
No to kolacyjka musi byc i maly seksik hihihihi :-).
Ja też szykuje kolacyjkę a nad seksikiem to sie zastanowie

No to Oliwka miała zabawę

Witam i ja
Znowu niewyspana bo pozno szlam spac
M mnie wczoraj wkurzyl wiec humor mam do bani

Mlodzi tez mi wrzeszcza od rana
Zaraz uszykuje dziewczynkom ciuszki i niech sie ubieraja to zjemy jakis snaidanko

U mnie caly czas sypie wiec nie wiem czy gdzies wyjdziemy
A do tego w nocy przywlokla sie @
UDANYCH WALENTYNEK LASECZKI

matko droga co wy takie wszystkie dzisiaj nerwowe

A dlaczego nie masz??????????
mój gdzies wyszedł po 9 i do teraz go nie ma
i fak him

sorry nie mogłam sie powstrzymac
Mój tez jak wyszedł o 9 niby do kościoła to wrócił o 13 a sąsiadka mi podkablowała odrazu zadzwoniła hahahahaa mój zdziwiony był skąd ja wiem gdzie on był

a ja mu powiedziałm ze mu GiPieSa założyłam