reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a mi sie nie chce sprzatac:eek:
mega lenia dziś mam
ale wypadałoby chociaz podłogi umyc:eek::eek:

zobacymy czy mi sie zachce... poki co ca;y dzien sie obzeram i nie mam na nic sily bo ociezala jestem:sorry::eek::-D

reklama
No to jestesmy po spacerku:tak:Mlodzi zjezdzalli z takiej gorki kolo bramy na tylkach i na jabluszku:tak::tak::tak:Na poczatku Wicia mi ryczala ale jak raz zjechala to juz bylo ok:tak::tak::tak::tak:
Kolo Dominika szkoly jest taka fajna gorka z ktorej mozna zjezdzac na sankach ale nie chce mi sie tam z Nimi isc;-)
Mlode juz chyba spia a Dominik sobie koloruje,wiec ja siedze przy capucinko i wpierniczam kocie jezyczki:tak::tak::tak:

AS
Ja tez chetnie skorzystam z przepisu na torcika bo podoba mi sie na maksa:tak::tak::tak:
A Twoje focie cudne,a Ty Kochana wygladasz jak jakas malolata;-):-):tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny jak spedzacie Walentynki?Bo ja z tesciowa przy pizzy bo obydwie takie samotne jestesmy hehe:tak::tak::tak:

mega lenia dziś mam

zobacymy czy mi sie zachce... poki co ca;y dzien sie obzeram i nie mam na nic sily bo ociezala jestem:sorry::eek::-D
Ja tez bym musiala tak porzadnie pomyc podlogi ale tez sie caly czas obzeram:-D:-D:-DSzczegolnie ta w kuchni bo tu wstawiam wozek co dzien a pozniej jak wyschnie to wjezdzam nim do salonu i stoi przy balkonie:tak:
Niby co dzien ta podloge przecieram ale i tak jakos nie moge na nia patrzec:no:
No i ubikacja sie prosi o posprzatanie

Dowikla no nie! Walentynki zapowiadają ci się mega romantycznie:rofl2: no ale nic nie zrobisz....
My raczej na pewno nigdzie nie wyjdziemy z domu, bo mojej rodzince nie przyjdzie do głowy popilnować na kilka godzin małego:confused2::confused2:
Także M już się zapowiedział z pizza, świecami..miało być winko no ale wiadomo:tak::sorry:
dziś zabrał mnie do galerii i powiedział kup se co se chcesz chciał mi kupić jakąś fajną piżamkę, ale trzeba dać sporo kasy a my jesteśmy na etapie oszczędzania, więc kupiłam sobie cień do oczu:tak:
Joasia to jak wrócisz to opowiedz co się stało aż takiego:szok:
As kurcze super wyglądasz i teraz i kiedyś..a dołeczki na buzi to masz przeurocze;-)

wrrrrr M juz wrócil:eek:

i w dodatku z patrykiem:eek::eek: bo Patrykowi jednak sie nie chciało zostać u babci :eek::eek:

i ch.. w dupe strzelił walentynki:confused2: a moze i dobrze:eek:

ale jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie juz zdazylam sie z ni mpoklocic a dopiero wszedł

i pierdziele juz dzisiaj nic nie robie!!!!!!!!!

edit:zła jestem bo miał jechac do matki ale powiedzial ,ze on chce teraz do babci na weekend i dlatego nie pojechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a teraz wyszło ze w domu siedzi!!

Ostatnia edycja:
Madziula w wolnej chwili wrzucę Ci ten przepis z fotką oczywiście.:tak::-):-)
wg twego życzenia.
Figurka poezja ?
Kiedyś tak a teraz :-D:-D:-D:-D
Spójrz fotki niżej :-D:-D:-D:-D:-D

Oj to się dzieciaki wyszalały.
Mój młody tak na Słowacji szalał ,że w kombinezonie narciarskim był i zawsze miał koszulkę i majtki mokre.
Ciekawe czemu?:-D:-D:-D:-D:-D

Widzę,że mój tort jeszcze nie skosztowany a wszyscy już się nim zachwycają :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale to miłe.
Bardzo miłe.:rofl2::rofl2:
Dorotka to ja na pocieszenie Ci napiszę,że Kuba przespał pierwszą całą noc jak miał 3 lata i 2 miesiące :rofl2::rofl2::rofl2:
Dobra spadam,bo podłogi same się nie umyją :eek::sorry::sorry:
Slicznie wygladasz:tak:.
Dziekuje za pocieszenie .Umiesz pocieszac hihih:-D:-D:-D
mega lenia dziś mam

Ja tez dzis ide na latwizne i tylko odkurzylam i kurze poscieralam i ogarnelam hihihi
No to jestesmy po spacerku:tak:Mlodzi zjezdzalli z takiej gorki kolo bramy na tylkach i na jabluszku:tak::tak::tak:Na poczatku Wicia mi ryczala ale jak raz zjechala to juz bylo ok:tak::tak::tak::tak:
Kolo Dominika szkoly jest taka fajna gorka z ktorej mozna zjezdzac na sankach ale nie chce mi sie tam z Nimi isc;-)
Mlode juz chyba spia a Dominik sobie koloruje,wiec ja siedze przy capucinko i wpierniczam kocie jezyczki:tak::tak::tak:

AS
Ja tez chetnie skorzystam z przepisu na torcika bo podoba mi sie na maksa:tak::tak::tak:
A Twoje focie cudne,a Ty Kochana wygladasz jak jakas malolata;-):-):tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny jak spedzacie Walentynki?Bo ja z tesciowa przy pizzy bo obydwie takie samotne jestesmy hehe:tak::tak::tak:
Fajnie ze spacerek udany
wrrrrr M juz wrócil:eek:

i w dodatku z patrykiem:eek::eek: bo Patrykowi jednak sie nie chciało zostać u babci :eek::eek:

i ch.. w dupe strzelił walentynki:confused2: a moze i dobrze:eek:

ale jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie juz zdazylam sie z ni mpoklocic a dopiero wszedł

i pierdziele juz dzisiaj nic nie robie!!!!!!!!!
Medeuska nie stresuje sie .Co wam Patryk bedzie przeszkadzal w walentynki?Ty sie przyzwyczj o zaniedlugo bedziesz miala w walentynki 2 dorodnych facetow ktorzy wam beda przeszkadzali je spedzic w samonosci.A co maja powiedziec mamy 3 dzieci :-D:-D

Oliwka wlasnie wstala,wiec lece jej kluchy gotowac:tak:.
Po 16 zabieram ja do klubu .G juz tam jest ,niedawno poszedl.
My jutro nic nie robimy na walentynki.Pozniej do sklepu bedziemy szli to moze kupie cos i zrobi jakas kolacje jutro.Nic sobie nie kupujemy bo i kasy nie ma .
G mial jutro jechac na miting ale go odwolali wiec siedzi w domu:tak:.

Dowikla no nie! Walentynki zapowiadają ci się mega romantycznie:rofl2: no ale nic nie zrobisz....
My raczej na pewno nigdzie nie wyjdziemy z domu, bo mojej rodzince nie przyjdzie do głowy popilnować na kilka godzin małego:confused2::confused2:
Także M już się zapowiedział z pizza, świecami..miało być winko no ale wiadomo:tak::sorry:
dziś zabrał mnie do galerii i powiedział kup se co se chcesz chciał mi kupić jakąś fajną piżamkę, ale trzeba dać sporo kasy a my jesteśmy na etapie oszczędzania, więc kupiłam sobie cień do oczu:tak:
Joasia to jak wrócisz to opowiedz co się stało aż takiego:szok:
As kurcze super wyglądasz i teraz i kiedyś..a dołeczki na buzi to masz przeurocze;-)
Kerna to powiedz wprost,żeby małego popilnowali :-p:-p
Jak przez Ciebie wybrany prezent to i z tego jesteś zadowolona :tak:
Dzięki za komplement :tak:;-):-):-)

Ja tez bym musiala tak porzadnie pomyc podlogi ale tez sie caly czas obzeram:-D:-D:-DSzczegolnie ta w kuchni bo tu wstawiam wozek co dzien a pozniej jak wyschnie to wjezdzam nim do salonu i stoi przy balkonie:tak:
Niby co dzien ta podloge przecieram ale i tak jakos nie moge na nia patrzec:no:
No i ubikacja sie prosi o posprzatanie
Dasz radę .Ja dziś miałam do umycia ponad 200 m.:tak::-):-)

AS

Fajnie spędzacie te Walentynki :-p:-p
Dzięki za pochwały :tak:

Slicznie wygladasz:tak:.
Dziekuje za pocieszenie .Umiesz pocieszac hihih:-D:-D:-D

Ja tez dzis ide na latwizne i tylko odkurzylam i kurze poscieralam i ogarnelam hihihi

Fajnie ze spacerek udany

Medeuska nie stresuje sie .Co wam Patryk bedzie przeszkadzal w walentynki?Ty sie przyzwyczj o zaniedlugo bedziesz miala w walentynki 2 dorodnych facetow ktorzy wam beda przeszkadzali je spedzic w samonosci.A co maja powiedziec mamy 3 dzieci :-D:-D

My jutro nic nie robimy na walentynki.Pozniej do sklepu bedziemy szli to moze kupie cos i zrobi jakas kolacje jutro.Nic sobie nie kupujemy bo i kasy nie ma .
Dzięki Dorotka.:tak:
Pewnie,że umiem pocieszać.;-):-):-)

Kurcze straciłam humor na dobre.
a dzień tak dobrze się zapowiadał :sad::sad::sad::frown::frown::frown:

.
sek w rym ze do maksa ma przyjechac moja mama zebysmy sobie mogli wyjsc:wściekła/y: i ma spac z patrykiem???????:crazy::crazy::crazy::crazy: w dupie mam ich wszystkich

patryczkowi sie odwidzi i wszystkie plany ida w łeb:crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry