reklama
No to jestesmy po spacerku
Mlodzi zjezdzalli z takiej gorki kolo bramy na tylkach i na jabluszku

Na poczatku Wicia mi ryczala ale jak raz zjechala to juz bylo ok

Kolo Dominika szkoly jest taka fajna gorka z ktorej mozna zjezdzac na sankach ale nie chce mi sie tam z Nimi isc;-)
Mlode juz chyba spia a Dominik sobie koloruje,wiec ja siedze przy capucinko i wpierniczam kocie jezyczki

AS
Ja tez chetnie skorzystam z przepisu na torcika bo podoba mi sie na maksa

A Twoje focie cudne,a Ty Kochana wygladasz jak jakas malolata;-):-)

Dziewczyny jak spedzacie Walentynki?Bo ja z tesciowa przy pizzy bo obydwie takie samotne jestesmy hehe

Kolo Dominika szkoly jest taka fajna gorka z ktorej mozna zjezdzac na sankach ale nie chce mi sie tam z Nimi isc;-)
Mlode juz chyba spia a Dominik sobie koloruje,wiec ja siedze przy capucinko i wpierniczam kocie jezyczki

AS

Dziewczyny jak spedzacie Walentynki?Bo ja z tesciowa przy pizzy bo obydwie takie samotne jestesmy hehe

Ja tez bym musiala tak porzadnie pomyc podlogi ale tez sie caly czas obzerama mi sie nie chce sprzatac
mega lenia dziś mam
ale wypadałoby chociaz podłogi umyc
zobacymy czy mi sie zachce... poki co ca;y dzien sie obzeram i nie mam na nic sily bo ociezala jestem![]()

Niby co dzien ta podloge przecieram ale i tak jakos nie moge na nia patrzec

No i ubikacja sie prosi o posprzatanie
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) w........na jestem na maksa 

ale to napisze wieczorem bo teraz niedługo do pracy i jeszcze na dodtek rozmowa mnie czeka z kierowniczka

ale to napisze wieczorem bo teraz niedługo do pracy i jeszcze na dodtek rozmowa mnie czeka z kierowniczka

kerna
http://www.lauraziobro.pl
Dowikla no nie! Walentynki zapowiadają ci się mega romantycznie
no ale nic nie zrobisz....
My raczej na pewno nigdzie nie wyjdziemy z domu, bo mojej rodzince nie przyjdzie do głowy popilnować na kilka godzin małego

Także M już się zapowiedział z pizza, świecami..miało być winko no ale wiadomo

dziś zabrał mnie do galerii i powiedział kup se co se chcesz chciał mi kupić jakąś fajną piżamkę, ale trzeba dać sporo kasy a my jesteśmy na etapie oszczędzania, więc kupiłam sobie cień do oczu
Joasia to jak wrócisz to opowiedz co się stało aż takiego
As kurcze super wyglądasz i teraz i kiedyś..a dołeczki na buzi to masz przeurocze;-)

My raczej na pewno nigdzie nie wyjdziemy z domu, bo mojej rodzince nie przyjdzie do głowy popilnować na kilka godzin małego

dziś zabrał mnie do galerii i powiedział kup se co se chcesz chciał mi kupić jakąś fajną piżamkę, ale trzeba dać sporo kasy a my jesteśmy na etapie oszczędzania, więc kupiłam sobie cień do oczu

As kurcze super wyglądasz i teraz i kiedyś..a dołeczki na buzi to masz przeurocze;-)
medeuska
październikowa mama'09
wrrrrr M juz wrócil
i w dodatku z patrykiem
bo Patrykowi jednak sie nie chciało zostać u babci 

i ch.. w dupe strzelił walentynki
a moze i dobrze
ale jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie juz zdazylam sie z ni mpoklocic a dopiero wszedł
i pierdziele juz dzisiaj nic nie robie!!!!!!!!!
edit:zła jestem bo miał jechac do matki ale powiedzial ,ze on chce teraz do babci na weekend i dlatego nie pojechał

a teraz wyszło ze w domu siedzi!!

i w dodatku z patrykiem

i ch.. w dupe strzelił walentynki

edit:zła jestem bo miał jechac do matki ale powiedzial ,ze on chce teraz do babci na weekend i dlatego nie pojechał

Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Slicznie wygladaszMadziula w wolnej chwili wrzucę Ci ten przepis z fotką oczywiście.:-):-)
wg twego życzenia.
Figurka poezja ?
Kiedyś tak a teraz
Spójrz fotki niżej
Oj to się dzieciaki wyszalały.
Mój młody tak na Słowacji szalał ,że w kombinezonie narciarskim był i zawsze miał koszulkę i majtki mokre.
Ciekawe czemu?
Widzę,że mój tort jeszcze nie skosztowany a wszyscy już się nim zachwycają
Ale to miłe.
Bardzo miłe.
Dorotka to ja na pocieszenie Ci napiszę,że Kuba przespał pierwszą całą noc jak miał 3 lata i 2 miesiące
Dobra spadam,bo podłogi same się nie umyją![]()

Dziekuje za pocieszenie .Umiesz pocieszac hihih

Ja tez dzis ide na latwizne i tylko odkurzylam i kurze poscieralam i ogarnelam hihihia mi sie nie chce sprzatac
mega lenia dziś mam
ale wypadałoby chociaz podłogi umyc
zobacymy czy mi sie zachce... poki co ca;y dzien sie obzeram i nie mam na nic sily bo ociezala jestem![]()
Fajnie ze spacerek udanyNo to jestesmy po spacerkuMlodzi zjezdzalli z takiej gorki kolo bramy na tylkach i na jabluszku
AS
Medeuska nie stresuje sie .Co wam Patryk bedzie przeszkadzal w walentynki?Ty sie przyzwyczj o zaniedlugo bedziesz miala w walentynki 2 dorodnych facetow ktorzy wam beda przeszkadzali je spedzic w samonosci.A co maja powiedziec mamy 3 dzieciwrrrrr M juz wrócil
i w dodatku z patrykiembo Patrykowi jednak sie nie chciało zostać u babci
i ch.. w dupe strzelił walentynkia moze i dobrze

Oliwka wlasnie wstala,wiec lece jej kluchy gotowac

Po 16 zabieram ja do klubu .G juz tam jest ,niedawno poszedl.
My jutro nic nie robimy na walentynki.Pozniej do sklepu bedziemy szli to moze kupie cos i zrobi jakas kolacje jutro.Nic sobie nie kupujemy bo i kasy nie ma .
G mial jutro jechac na miting ale go odwolali wiec siedzi w domu

Kerna to powiedz wprost,żeby małego popilnowaliDowikla no nie! Walentynki zapowiadają ci się mega romantycznieno ale nic nie zrobisz....

Jak przez Ciebie wybrany prezent to i z tego jesteś zadowolona

Dzięki za komplement

Dasz radę .Ja dziś miałam do umycia ponad 200 m.Ja tez bym musiala tak porzadnie pomyc podlogi ale tez sie caly czas obzeramSzczegolnie ta w kuchni bo tu wstawiam wozek co dzien a pozniej jak wyschnie to wjezdzam nim do salonu i stoi przy balkonie
Niby co dzien ta podloge przecieram ale i tak jakos nie moge na nia patrzec
No i ubikacja sie prosi o posprzatanie

Fajnie spędzacie te WalentynkiNo to jestesmy po spacerkuMlodzi zjezdzalli z takiej gorki kolo bramy na tylkach i na jabluszku
AS

Dzięki za pochwały

Dzięki Dorotka.Slicznie wygladasz.
Dziekuje za pocieszenie .Umiesz pocieszac hihih
Ja tez dzis ide na latwizne i tylko odkurzylam i kurze poscieralam i ogarnelam hihihi
Fajnie ze spacerek udany
Medeuska nie stresuje sie .Co wam Patryk bedzie przeszkadzal w walentynki?Ty sie przyzwyczj o zaniedlugo bedziesz miala w walentynki 2 dorodnych facetow ktorzy wam beda przeszkadzali je spedzic w samonosci.A co maja powiedziec mamy 3 dzieci
Oliwka wlasnie wstala,wiec lece jej kluchy gotowac.
My jutro nic nie robimy na walentynki.Pozniej do sklepu bedziemy szli to moze kupie cos i zrobi jakas kolacje jutro.Nic sobie nie kupujemy bo i kasy nie ma .
G mial jutro jechac na miting ale go odwolali wiec siedzi w domu.

Pewnie,że umiem pocieszać.;-):-):-)
Kurcze straciłam humor na dobre.
a dzień tak dobrze się zapowiadał

medeuska
październikowa mama'09
.Medeuska nie stresuje sie .Co wam Patryk bedzie przeszkadzal w walentynki?Ty sie przyzwyczj o zaniedlugo bedziesz miala w walentynki 2 dorodnych facetow ktorzy wam beda przeszkadzali je spedzic w samonosci.A co maja powiedziec mamy 3 dzieci
Oliwka wlasnie wstala,wiec lece jej kluchy gotowac.
G mial jutro jechac na miting ale go odwolali wiec siedzi w domu.
sek w rym ze do maksa ma przyjechac moja mama zebysmy sobie mogli wyjsc

patryczkowi sie odwidzi i wszystkie plany ida w łeb

reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
As humoru nie zazdroszczę

Medea spokojnie...no uroki rodzica
moze jeszcze coś się wykombinuje

Medea spokojnie...no uroki rodzica

Podziel się: