reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczornie. Ja tylko na chwilkę, wpadłam się przywitać. M usypia Kubę a ja siedzę przy piwku i film oglądam :-) mi też się coś od życia należy ;-) jutro nie jedziemy do Wrocka, brak kasy na razie :confused2: poczekam do czwartku, mama nadzieję że kasa przyjdzie :sorry: bo chcemy auto przerejestrować i znowu bez kasy :no: no i jutro i we wtorek mam faceta w domu i może do piątku :dry: nie wiem czy wytrzymam :sorry: no to tyle ode mnie idę oglądać i potem spać :-)

reklama
As bo Twój kuba to niezły agent :tak::tak::tak::tak: nikt go nie pobije :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mam prośbę mogłabys mi znależć tą grę elektroniczną rzem z piszcek lub muzyczką bo ja znalazłam ale tylko ze swiatełkiem :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka usnęła więc idę sie farbnąć.jak nałożę farbę to sie pojawię :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tylko mowie wam dobranoc.Lece z M spedzic troche czasu.Juz dawno nie mialam romantycznych walentynek.Zobaczymy jak nam sie kolacja dzis uda.Ja juz zmeczona wiec jakos troche mam mniej zapalu na to wszystko :-(.A mialo byc tak pieknie.Oliwka wlansie zanela.Jutro czeka mnie ciezki dzien wiec mowie dobranoc.Zajze rano :-)

witam z zasypanych Mrozow!!!!!!!!!!!
mam dosc sniegu!!!!!!!!!!
jest z pol metra albo i lepiej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny spia,p na nocce w robocie

i od jutra znow szkola
weekend minal pracowicie-imprezowo
wczoraj caly dzien mnie glowa napier......,nawet tabletki nie pomagaly ale przeszlo na szczescie
wczoraj bylismy wieczorem u moich rodzicow-przyjechala siostar z mezem-ona obchodzil urodziny ,ona imieniny
dzis dzien minal milusio.-takie walentynki rodzinne:-)
zjedlismy razem obiadek,pozpalismy dluzej
pozniej poszlismy znow do moich rodzicow,p zabral sie z siostra do roboty a my zostalysmy
dobrze ze dziadek nas odprowadzil bo tylko glowne drogi poodsniezane a reszta zasypana:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak wrocilam musiaalm poodsniezac podworko i wjazd bo p walczyl z tym w poludnie i juz sladu nie bylo ze cos robil
tak wiec moje baby byly dzis na dworzu w sumie ze 2 godz
pogoda fajna ale sniegu juz mam powyzje psich uszu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to ide poczytac coscie w weekend naskrobaly

Malina poki pamietam-nareperowalas wozek???????????????

Agnes mąż jest elektrykiem samochodowym i piszczyk wziął z alarmu samochodowego :-D:-D:-D, a jak to tam wlutował to ja już się nie znam, wiem tylko że fajnie i nie za głośno piszczy i to najważniejsze :tak::tak::tak:
As to faktycznie niezły poeta z twojego Kubulka:-D:-D:-D
Anabuba nas też pomału zasypuje a od ojej teściowej to jutro na bank nie ma dojazdu do Lublina :tak::tak::tak:

Farbę już nałozyłam więc mam chwilę :tak::tak::tak::tak:

Aga to gry Hetmana.
Obejrzyj sobie ich stronkę i dopasuj co Cię interesuje
Gry elektroniczne

fajne tylko te gry co mi pokazałaś to są wszystkie od powyżej 4 lat a ja tak szukam od 3 lat zeby Oliwka dała radę :tak::tak::tak::tak:

Agnes mąż jest elektrykiem samochodowym i piszczyk wziął z alarmu samochodowego :-D:-D:-D, a jak to tam wlutował to ja już się nie znam, wiem tylko że fajnie i nie za głośno piszczy i to najważniejsze :tak::tak::tak:

no to zdolny :tak::tak::tak::tak:

mój raczej tego nie zrobi,zamiast dołączyc piszczyk to zepsuje całą grę,wolę mu tego do ręki nie dawać :no::no::no::no::no::no:

Farbę już nałozyłam więc mam chwilę :tak::tak::tak::tak:

fajne tylko te gry co mi pokazałaś to są wszystkie od powyżej 4 lat a ja tak szukam od 3 lat zeby Oliwka dała radę :tak::tak::tak::tak:

no to zdolny :tak::tak::tak::tak:

mój raczej tego nie zrobi,zamiast dołączyc piszczyk to zepsuje całą grę,wolę mu tego do ręki nie dawać :no::no::no::no::no::no:
Agnes one się różnią tylko napisem na pudełku.;-);-)
Powyżej 4 lat nie muszą mieć atestu i w tym cały szkopuł.
Dziecko szybko rośnie i za pół roku bedziesz i tak musiała kupić druga ,bo wszystko na pamięc będzie znała.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
As dobrze pisze, dziecko kilka razy dobrze dopasuje i się nauczy, u mojej w tej grze są też literki a Maja liter nie zna, a po kilku zabawach już wie którą do czego dopasować i rzadko się pomyli:tak::tak::tak:

Do góry