reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki witam po weekendowo:happy:
wczoraj wróciły moje dzieci z ferii:-)ale się za nimi stęskiniłam:tak:Julinka u babci przytyła 3 kg:szok:Adam 2kg:szok::szok:normalnie mieli słodyczy jak to powiedziała Julka po korek:eek::eek:
Julinkę zaprowadziłam do szkoły oj ciężko było iść:confused2:wstać ciężko to raz a dwa ile śniegu ja nie wiem jak ja po nią pójdę na 13 z wózkiem:no: a taki luz miałam ;-)
w piątek szefowa załaciła :sorry:dołozyła mi aż 150 zł z tych 350 co mi nie zapłaciła:sorry::sorry:zero dyskusji z nią a to taki typ że:wściekła/y::wściekła/y:aby do 3 lat Antosia i jego pójścia do przedszkola wtedy ja do normalnej pracy pójdę:tak:
wczoraj walentynkowo mieliśmy:tak:rano chłopaki dali mi po buziaku i poszłam do pracy potem mi Pietruszka miłe smsy przysyłał a o 15 mnie odwiedzili w pracy z pięknym kwiatkiem w doniczce całym w serduszka:tak:ale mi milusio było:tak:potem wieczorkiem jak dzieci poszły spać to ja jemu dałam siebie w prezencie:-p
postaram się choć troszkę poczytać co u was:tak:wczoraj po łepkach perzeleciałam co 10 post:zawstydzona/y::zawstydzona/y:widziałam śliczne fotki AS no i tort w jej wykonaniu powalił mnie na kolana:tak:

reklama
D
Dorota nie składaj papierów od pediatry ,bo Ci orzeczenie odrzucą z braku stosownych dokumentów.:no::no:
A jak Ci odrzucą to potem do odwołania nic nie możesz dołożyć .Będziesz czekała w nerwach czy ci na te podstawowe zatwierdzą.
Dla mnie to bez sensu.
Pediatrze nic do tego problemu.

ja tez to powtrzam do znudzenia
Dorota wydrukuj z netunowy druk zaswiadczenia i umow sie z endokrynologiem
nie musisz sie umawaic na wizyte
idz po wizytach i pogadja z lekarka zeby Ci wyeplnila.skeruj od razu karte

Nasza Dorotka chyba nie chce słuchać dobrych rad od was które przecież już to załatwiałyście
Dorota zacznij słuchać bo potem problemy będziesz miała !!!!

Witam się i znikam bo jedziemy do urzędów znowu:confused2: My po śniadanku, ja czekam aż M da mi nzać że dojechał...jakoś mam czarne myśli od samgo rana:zawstydzona/y: takie zaspy, że...staram się nie myśleć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Michał póki co grzeczny:szok: i nawet mogę cos napisać:szok:rozkręca długopis i ..o już się skończyło zaczyna jeczeć:cool:
U nas niesamowite ilości śniegu:no: no daawno takiej zimy nie widziałam...okna nam zasypało od sypialni, bo mamy niewysoko nad ziemią..wczoraj odkopywaliśmy:sorry: sniegu tyle, że Michała nie widać:no::szok:
masakra. to ja spadam później cosik popisszę:tak:

czujesz sie jak w igloo :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

To fakt z tym śniegiem to masakra, teściowa już się martwi co to będzie jak odwilż nadejdzie bo u nich zawsze prawie całą działkę zalewa:szok::szok::szok:

wez jak ja pomysle co umnie.....:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

hej kobietki witam po weekendowo:happy:
wczoraj wróciły moje dzieci z ferii:-)ale się za nimi stęskiniłam:tak:Julinka u babci przytyła 3 kg:szok:Adam 2kg:szok::szok:normalnie mieli słodyczy jak to powiedziała Julka po korek:eek::eek:
Julinkę zaprowadziłam do szkoły oj ciężko było iść:confused2:wstać ciężko to raz a dwa ile śniegu ja nie wiem jak ja po nią pójdę na 13 z wózkiem:no: a taki luz miałam ;-)
w piątek szefowa załaciła :sorry:dołozyła mi aż 150 zł z tych 350 co mi nie zapłaciła:sorry::sorry:zero dyskusji z nią a to taki typ że:wściekła/y::wściekła/y:aby do 3 lat Antosia i jego pójścia do przedszkola wtedy ja do normalnej pracy pójdę:tak:
wczoraj walentynkowo mieliśmy:tak:rano chłopaki dali mi po buziaku i poszłam do pracy potem mi Pietruszka miłe smsy przysyłał a o 15 mnie odwiedzili w pracy z pięknym kwiatkiem w doniczce całym w serduszka:tak:ale mi milusio było:tak:potem wieczorkiem jak dzieci poszły spać to ja jemu dałam siebie w prezencie:-p
postaram się choć troszkę poczytać co u was:tak:wczoraj po łepkach perzeleciałam co 10 post:zawstydzona/y::zawstydzona/y:widziałam śliczne fotki AS no i tort w jej wykonaniu powalił mnie na kolana:tak:

helo no pieknie:tak::tak::tak:

laska zrobilas w koncu wozek????????????????

ja wlasnie probuje kogos zaltwic do transportu,ale chyba przyjdzie mi z buta leciec
juz zapowiedzialam p ze jak nikgo nie zlapie to jego obudze zeby z malazostal

ale w sumie wlasnie odsniezyli u mnie droge wiec moze wezme wozek
dam rade?????????????????????

o takiej grze jeszcze myślałam
! Edukacyjna Gra Cyferki dla Przedszkolaka T-00159 (923924502) - Aukcje internetowe Allegro

co o niej myslicie??????
chyba ja kupie Oliwce :tak::tak::tak::tak:
Julinka taką miała tzn ma nadal tylko teraz już jej nie kręci i czeka na Antka :tak:bardzo fajna Julinka na niej nauczyła się cyfr:tak:
Dzień Dobry!

Zgadnijcie... :confused2:
Nadal w dwupaku :zawstydzona/y: Eeeech... Mam dość, no ale chociaż przedwczoraj miałam skurcze przepowiadające - prawie dokładnie co 10 minut, więc jest nadzieja, że coś się ruszy :sorry:

Podczytywałam trochę przez weekend, ale na pisanie weny brakło. W sobotę robiliśmy porządki, a wczoraj mieliśmy zjazd dziadków - i jedni i drudzy przyjechali i wesoło było :-D A najwięcej radochy oczywiście miał Piotruś, a my od niego odpoczęliśmy, bo przechodził tylko z rąk do rąk - od jednej babci do drugiej i od dziadka do dziadka :-D

Z okazji Walentynek dostałam od moich chłopców czekoladki i różyczkę, a oni ode mnie uściski i buziaki :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Zmykam jakieś śniadanko Piotrusiowi zrobić :tak: Później wpadnę! :tak:
ożesz ty uparciuchu miałaś w walentynki urodzić:eek::-D:-D:-D:-D:-Dno nic jesteś zatwardziała :-D:-D:-Dno w końcu przecież urodzisz co nie:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Medea komp ci upadł:szok::szok::szok:ja bym pewnie n zawał zeszła:nerd:no i ja bym nic nie zrobiła u mnie od tego jest Pietruszka:-D
Anaconda fajnie się śmiać jak sie stoi w ciepłym domku ale jak dziś widziałam po drodze jak samochody się zakopywały w sniegu i słyszałam jak kleli na drogowców to do śmiechu im nie było:no::-p:-p:-p
Dorota powodzenia z tymi papierami ale może warto zrobić tak jak ci As i Anabubka radzą one mają doświadczenie:tak:
Kernuś a ty jak się czujesz????
a Anabubka pytałaś czy wózek mam zrobiony :cool:taaaa Pietruszka wyniusł na strych a przytargał mi Juliny stary wózek i się z nim męcze jak sie zrobi cieplej to jakiś kumpel Pietruszki ma go zobaczyć i niby naprawić:eek:

Witam,

jestem spowrotem :tak:

Myszunia, bidulko ty jeszcze w dwupaku :szok:

Malina, na towoja szefową słów brak :no:

A ja dzisaj odśnieżałam przez godzinke :wściekła/y: Od 7 do 8 :no: Juz mam po dziurki w nosie tej zimy :no:

A o walentynkach zapomnieliśmy z M :szok::-D:-D:-D

No od teraz postaram sie być na bieżąco :tak:

Ja z wózkiem nie wy6chodzę, musiała bym go na plecach targać... :no:

Ostatnia edycja:
Anabubka kto ma dać radę jak nie ty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH no w końcu z nami:tak:nie ma to jak zapomnieć o walentynkach:-D:-D:-Da jak tam twoja laktacja????
ja też mam dość zimy:angry::angry::angry:ale coraz bliżej wiosny co nie:confused2::-)

Witam,

jestem spowrotem :tak:

Myszunia, bidulko ty jeszcze w dwupaku :szok:

Malina, na towoja szefową słów brak :no:

A ja dzisaj odśnieżałam przez godzinke :wściekła/y: Od 7 do 8 :no: Juz mam po dziurki w nosie tej zimy :no:

A o walentynkach zapomnieliśmy z M :szok::-D:-D:-D

No od teraz postaram sie być na bieżąco :tak:

Ja z wózkiem nie wy6chodzę, musiała bym go na plecach targać... :no:

witamy
ze niby tv nie macie i nie slysalas o walntynkac?:eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
U mnie w tv to głównie bajki lecą i to takie bez reklam, wiec ja nie jestem na bieżąco :szok::-D Dopiero jak usiedliśmy z M po 20 przed tv to powiedzieli, że walentynki i się ocknęliśmy :-D:-D:-D

A moja laktacja całkiem całkiem :tak: mam jeszcze trochę problemów z sutkami po 4 dniach odciągania, ale tak poza tym to mleka w bród :-p:-)

Do góry