reklama

Madziula no ma cię na oku

u nas koło domu sąsiad z dziećmi zrobił bałwana który ma 3.5 m wysokości

jak oni na góre kóle wkładali to nie wiem
ale na odwórku nie mają śniegu
a teściowa wczoraj przysłała nam zdjęcie sprzed bloku rodzika arobiła 4 bałwany jeden z sescem czerwonym dużym a na tych 3 jest napisane 14 luty walentynki wygląda to bosko

Dowikluś Aga zamawiała te węższe a oni takie przywieźli ma dziś do nich dzwonić bo takich nie zamawiali

wygońcie mnie bo nic nie zrobie a niedługo trzeba iść po Julię

madziulanatasza
Fanka BB :)
Matko 3 i pól metra ,no naprawde szok ,jak oni dali rade kupę śniegu zatargać na taka wysokość ,to naszego juz było cieżko
A 4 bałwany zrobić ,to walentynki z głowy
Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść
Nic mi nie mów o chodzeniu do szkoły ,ja tez niedługo wyruszam
A 4 bałwany zrobić ,to walentynki z głowy
Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść

Nic mi nie mów o chodzeniu do szkoły ,ja tez niedługo wyruszam
anka26_x_07
Mama Laury :)
hej
U nas karnawal wiec ja tylko na chwilke
Wszystko wporzadeczku.Wczoraj bylismy na obiedzie w Dusselforfie a tam masakra wkleje fotki jak bede mial wiecej czasu.O 14 jest tu cug wiec sie wybieram z Laura.lali zadowolona i fajnie opowiadala wczoraj wujkowi co widziala.Byly kwiaty i szmpan i mily wieczorek:-)
Dzis wstalysmy o 10:-) Musze szybko zrobic jakis obiadek i przed 14 wyjsc trzeba z domu
Ale drukowalyscie mam 4 strony do nadrobiebia

Milego dnia
U nas karnawal wiec ja tylko na chwilke
Wszystko wporzadeczku.Wczoraj bylismy na obiedzie w Dusselforfie a tam masakra wkleje fotki jak bede mial wiecej czasu.O 14 jest tu cug wiec sie wybieram z Laura.lali zadowolona i fajnie opowiadala wczoraj wujkowi co widziala.Byly kwiaty i szmpan i mily wieczorek:-)
Dzis wstalysmy o 10:-) Musze szybko zrobic jakis obiadek i przed 14 wyjsc trzeba z domu

Ale drukowalyscie mam 4 strony do nadrobiebia

Milego dnia
anaconda27
styczniówka2006
Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść![]()

A ja wam pokażę Maję w igloo które wczoraj zrobiliśmy
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no to mieliście ubaw po pachyWitam i ja :-):-)
Ale nas zasypałorano z mężem w oknie staliśmy i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu wyjechać nie mogli tak się zakopywali
No i tak się śmieliśmy ale największe jaja to będą jak mój wyjechać nie będzie mógł
![]()
no a wyjechał? Bo nie doczytałam?;-) Ja też dzisiaj szalłam z łopatą i co z tego jak skończyłam i znowu to samo..sypie masakrycznie

uuu no to pikantnie:-) u nas rano daliśmy sobie po prozenciuki i walentynce...ja spisałam się..no przepisałam wierszyk z neta tak ładnie z serduchami a ten pod wierszykiem już gotowym tylko podpisał się NUNOwczoraj walentynkowo mieliśmyrano chłopaki dali mi po buziaku i poszłam do pracy potem mi Pietruszka miłe smsy przysyłał a o 15 mnie odwiedzili w pracy z pięknym kwiatkiem w doniczce całym w serduszka
ale mi milusio było
potem wieczorkiem jak dzieci poszły spać to ja jemu dałam siebie w prezencie
![]()

co za lenistwo
ale miałam śmiechu z niego. Moje bejbe dał mi serduszko na patyczku ale ostatecznie nie chciał mi go wręczyć..mimo to słodki widok
noooo możecie mi zazdrościćczujesz sie jak w igloo![]()
tak sobie myślę jak przyjdą roztopy to nam woda przez okna chyba będzie lecieć
no i dobrze, bo laski wiedza na pewno co mówiąMADZIULA posluchalam naszych dziewczyn![]()

no genialny sposób na odśnieżanieu nas koło domu sąsiad z dziećmi zrobił bałwana który ma 3.5 m wysokościjak oni na góre kóle wkładali to nie wiem
ale na odwórku nie mają śniegu
![]()
ale jak oni go zrobili
no ekstra!! U mnie podobnie

No i się witam jak zwykle w super poniedziałek. moja mama zdążyła wyprowadzić mnie z równowagi, a wystarczyły sekundy
. Bejbe śpi, urząd odfajkowany i czekam na decyzję. Głodna jestem i zaraz cosik muszę sobie zrobić. Ja latam z łopatą po śniegu ale nadal sypie! No masakra...MH super że laktacja ok

Myszunia.....wiesz co...nie masz może ochoty wybrać się do szpitala na małe rozdwojenie???

ale uparciuch
Ale jak masz przepowaidające to może.....kiedyś...jednak.....urodzisz;-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Odpadam tymczasem laski ,
miłego dnia
miłego dnia

medeuska
październikowa mama'09
super

moja babcia pryszla wiec ja ttak na szybcika poczytałam

dzisiaj nie robie obiadu..... znaczy sie zrobie.. pierogi mrozone

z M oczwyiscie nie rozmawiam tak jakbyscie nie wiedzialy

ale wieczorem planuje poważna rozmowe- jak sie da... zobaczymy czy wogóle w normalnym stanie wróci do domu

Witam! Ja mam dzisiaj humorek bo dostałam właśnie decyzję z poradni psychologicznej o przyznaniu Zuzi Suo. Jeszcze teraz do MOPSu pójde załatwiać rehabilitantkę ale to jutro-pewnie nie będzie już tak pięknie
A. wreszcie do pracy poszedł po 2 m-cah siedzenia w domu. Wreszcie pensja wróci do normalności;-)
Lecę poczytać
A. wreszcie do pracy poszedł po 2 m-cah siedzenia w domu. Wreszcie pensja wróci do normalności;-)Lecę poczytać
reklama
B
Beata1988
Gość
Witam w nowy tydzień. M w domu, Kuba śpi a ja już mam wszystko zrobione jeszcze tylko jakąś zupke zrobić muszę
Komputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto
dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego
nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu
ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi
baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo
po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv
no zobaczymy jak to będzie
idę do kuchni zajrzę potem papa 
Komputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto
dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego
nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu
ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi
baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo
po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv
no zobaczymy jak to będzie
idę do kuchni zajrzę potem papa 
Podziel się: