reklama

u nas koło domu sąsiad z dziećmi zrobił bałwana który ma 3.5 m wysokości

a teściowa wczoraj przysłała nam zdjęcie sprzed bloku rodzika arobiła 4 bałwany jeden z sescem czerwonym dużym a na tych 3 jest napisane 14 luty walentynki wygląda to bosko

Dowikluś Aga zamawiała te węższe a oni takie przywieźli ma dziś do nich dzwonić bo takich nie zamawiali

wygońcie mnie bo nic nie zrobie a niedługo trzeba iść po Julię

madziulanatasza
Fanka BB :)
Matko 3 i pól metra ,no naprawde szok ,jak oni dali rade kupę śniegu zatargać na taka wysokość ,to naszego juz było cieżko
A 4 bałwany zrobić ,to walentynki z głowy
Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść
Nic mi nie mów o chodzeniu do szkoły ,ja tez niedługo wyruszam

Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść

Nic mi nie mów o chodzeniu do szkoły ,ja tez niedługo wyruszam
anka26_x_07
Mama Laury :)
hej
U nas karnawal wiec ja tylko na chwilke
Wszystko wporzadeczku.Wczoraj bylismy na obiedzie w Dusselforfie a tam masakra wkleje fotki jak bede mial wiecej czasu.O 14 jest tu cug wiec sie wybieram z Laura.lali zadowolona i fajnie opowiadala wczoraj wujkowi co widziala.Byly kwiaty i szmpan i mily wieczorek:-)
Dzis wstalysmy o 10:-) Musze szybko zrobic jakis obiadek i przed 14 wyjsc trzeba z domu
Ale drukowalyscie mam 4 strony do nadrobiebia

Milego dnia
U nas karnawal wiec ja tylko na chwilke
Wszystko wporzadeczku.Wczoraj bylismy na obiedzie w Dusselforfie a tam masakra wkleje fotki jak bede mial wiecej czasu.O 14 jest tu cug wiec sie wybieram z Laura.lali zadowolona i fajnie opowiadala wczoraj wujkowi co widziala.Byly kwiaty i szmpan i mily wieczorek:-)
Dzis wstalysmy o 10:-) Musze szybko zrobic jakis obiadek i przed 14 wyjsc trzeba z domu

Ale drukowalyscie mam 4 strony do nadrobiebia

Milego dnia
anaconda27
styczniówka2006
Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść![]()

A ja wam pokażę Maję w igloo które wczoraj zrobiliśmy
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no to mieliście ubaw po pachyWitam i ja :-):-)
Ale nas zasypałorano z mężem w oknie staliśmy i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu wyjechać nie mogli tak się zakopywali
No i tak się śmieliśmy ale największe jaja to będą jak mój wyjechać nie będzie mógł
![]()

uuu no to pikantnie:-) u nas rano daliśmy sobie po prozenciuki i walentynce...ja spisałam się..no przepisałam wierszyk z neta tak ładnie z serduchami a ten pod wierszykiem już gotowym tylko podpisał się NUNOwczoraj walentynkowo mieliśmyrano chłopaki dali mi po buziaku i poszłam do pracy potem mi Pietruszka miłe smsy przysyłał a o 15 mnie odwiedzili w pracy z pięknym kwiatkiem w doniczce całym w serduszka
ale mi milusio było
potem wieczorkiem jak dzieci poszły spać to ja jemu dałam siebie w prezencie
![]()

noooo możecie mi zazdrościćczujesz sie jak w igloo![]()

no i dobrze, bo laski wiedza na pewno co mówiąMADZIULA posluchalam naszych dziewczyn![]()

no genialny sposób na odśnieżanieu nas koło domu sąsiad z dziećmi zrobił bałwana który ma 3.5 m wysokościjak oni na góre kóle wkładali to nie wiem
ale na odwórku nie mają śniegu
![]()

no ekstra!! U mnie podobnie

No i się witam jak zwykle w super poniedziałek. moja mama zdążyła wyprowadzić mnie z równowagi, a wystarczyły sekundy

MH super że laktacja ok

Myszunia.....wiesz co...nie masz może ochoty wybrać się do szpitala na małe rozdwojenie???

madziulanatasza
Fanka BB :)
Odpadam tymczasem laski ,
miłego dnia
miłego dnia

medeuska
październikowa mama'09
super

moja babcia pryszla wiec ja ttak na szybcika poczytałam

dzisiaj nie robie obiadu..... znaczy sie zrobie.. pierogi mrozone

z M oczwyiscie nie rozmawiam tak jakbyscie nie wiedzialy

ale wieczorem planuje poważna rozmowe- jak sie da... zobaczymy czy wogóle w normalnym stanie wróci do domu

Witam! Ja mam dzisiaj humorek bo dostałam właśnie decyzję z poradni psychologicznej o przyznaniu Zuzi Suo. Jeszcze teraz do MOPSu pójde załatwiać rehabilitantkę ale to jutro-pewnie nie będzie już tak pięknie
A. wreszcie do pracy poszedł po 2 m-cah siedzenia w domu. Wreszcie pensja wróci do normalności;-)
Lecę poczytać

Lecę poczytać
reklama
B
Beata1988
Gość
Witam w nowy tydzień. M w domu, Kuba śpi a ja już mam wszystko zrobione jeszcze tylko jakąś zupke zrobić muszę
Komputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto
dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego
nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu
ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi
baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo
po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv
no zobaczymy jak to będzie
idę do kuchni zajrzę potem papa 

Podziel się: