reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-DMadziula no ma cię na oku:-D:-D:-D:-D
u nas koło domu sąsiad z dziećmi zrobił bałwana który ma 3.5 m wysokości:szok::szok::szok::szok::szok:jak oni na góre kóle wkładali to nie wiem:szok:ale na odwórku nie mają śniegu:-D
a teściowa wczoraj przysłała nam zdjęcie sprzed bloku rodzika arobiła 4 bałwany jeden z sescem czerwonym dużym a na tych 3 jest napisane 14 luty walentynki wygląda to bosko:tak:
Dowikluś Aga zamawiała te węższe a oni takie przywieźli ma dziś do nich dzwonić bo takich nie zamawiali:sorry:
wygońcie mnie bo nic nie zrobie a niedługo trzeba iść po Julię:confused2:

Matko 3 i pól metra ,no naprawde szok ,jak oni dali rade kupę śniegu zatargać na taka wysokość ,to naszego juz było cieżko:-DA 4 bałwany zrobić ,to walentynki z głowy:-D
Malina weż sie za robote ,no doprawdy tylko na kompie byś siedziała,a na obiad znowu odgrzewany makaron mają jeść:-D

Nic mi nie mów o chodzeniu do szkoły ,ja tez niedługo wyruszam:)

hej

U nas karnawal wiec ja tylko na chwilke
Wszystko wporzadeczku.Wczoraj bylismy na obiedzie w Dusselforfie a tam masakra wkleje fotki jak bede mial wiecej czasu.O 14 jest tu cug wiec sie wybieram z Laura.lali zadowolona i fajnie opowiadala wczoraj wujkowi co widziala.Byly kwiaty i szmpan i mily wieczorek:-)
Dzis wstalysmy o 10:-) Musze szybko zrobic jakis obiadek i przed 14 wyjsc trzeba z domu:tak:

Ale drukowalyscie mam 4 strony do nadrobiebia:szok::szok::szok:
Milego dnia

Witam i ja :-):-)
Ale nas zasypało :szok::szok::szok: rano z mężem w oknie staliśmy i patrzyliśmy jak ludzie z parkingu wyjechać nie mogli tak się zakopywali:tak::tak: No i tak się śmieliśmy ale największe jaja to będą jak mój wyjechać nie będzie mógł:-D:-D:-D
no to mieliście ubaw po pachy:eek: no a wyjechał? Bo nie doczytałam?;-) Ja też dzisiaj szalłam z łopatą i co z tego jak skończyłam i znowu to samo..sypie masakrycznie:szok::confused2::confused2::confused2:

wczoraj walentynkowo mieliśmy:tak:rano chłopaki dali mi po buziaku i poszłam do pracy potem mi Pietruszka miłe smsy przysyłał a o 15 mnie odwiedzili w pracy z pięknym kwiatkiem w doniczce całym w serduszka:tak:ale mi milusio było:tak:potem wieczorkiem jak dzieci poszły spać to ja jemu dałam siebie w prezencie:-p
uuu no to pikantnie:-) u nas rano daliśmy sobie po prozenciuki i walentynce...ja spisałam się..no przepisałam wierszyk z neta tak ładnie z serduchami a ten pod wierszykiem już gotowym tylko podpisał się NUNO:confused2::confused2::confused2: co za lenistwo:eek: ale miałam śmiechu z niego. Moje bejbe dał mi serduszko na patyczku ale ostatecznie nie chciał mi go wręczyć..mimo to słodki widok:tak:

czujesz sie jak w igloo :rofl2::rofl2::rofl2:
noooo możecie mi zazdrościć:confused2: tak sobie myślę jak przyjdą roztopy to nam woda przez okna chyba będzie lecieć:sorry:

MADZIULA posluchalam naszych dziewczyn:tak:
no i dobrze, bo laski wiedza na pewno co mówią:tak:

u nas koło domu sąsiad z dziećmi zrobił bałwana który ma 3.5 m wysokości:szok::szok::szok::szok::szok:jak oni na góre kóle wkładali to nie wiem:szok:ale na odwórku nie mają śniegu:-D
no genialny sposób na odśnieżanie:-D ale jak oni go zrobili:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja wam pokażę Maję w igloo które wczoraj zrobiliśmy
no ekstra!! U mnie podobnie:-p:-p:-p

No i się witam jak zwykle w super poniedziałek. moja mama zdążyła wyprowadzić mnie z równowagi, a wystarczyły sekundy :eek:. Bejbe śpi, urząd odfajkowany i czekam na decyzję. Głodna jestem i zaraz cosik muszę sobie zrobić. Ja latam z łopatą po śniegu ale nadal sypie! No masakra...
MH super że laktacja ok:tak:
Myszunia.....wiesz co...nie masz może ochoty wybrać się do szpitala na małe rozdwojenie???:eek::eek: ale uparciuch:sorry: Ale jak masz przepowaidające to może.....kiedyś...jednak.....urodzisz;-):rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja wam pokażę Maję w igloo które wczoraj zrobiliśmy
super:tak:

moja babcia pryszla wiec ja ttak na szybcika poczytałam:-p

dzisiaj nie robie obiadu..... znaczy sie zrobie.. pierogi mrozone:-D

z M oczwyiscie nie rozmawiam tak jakbyscie nie wiedzialy:-p

ale wieczorem planuje poważna rozmowe- jak sie da... zobaczymy czy wogóle w normalnym stanie wróci do domu:eek:

Witam! Ja mam dzisiaj humorek bo dostałam właśnie decyzję z poradni psychologicznej o przyznaniu Zuzi Suo. Jeszcze teraz do MOPSu pójde załatwiać rehabilitantkę ale to jutro-pewnie nie będzie już tak pięknie:no:A. wreszcie do pracy poszedł po 2 m-cah siedzenia w domu. Wreszcie pensja wróci do normalności;-)
Lecę poczytać

reklama
Witam w nowy tydzień. M w domu, Kuba śpi a ja już mam wszystko zrobione jeszcze tylko jakąś zupke zrobić muszę :tak: Komputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto :crazy: dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego :tak: nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu :sorry: ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi :tak: baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo :sorry: po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv :sorry: no zobaczymy jak to będzie :tak: idę do kuchni zajrzę potem papa :-D

Do góry