reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze łykam żelazo prawie od początku i staram się jeść dość dobrze, prawie codziennie mięso, buraki na obiad jak są też wcinam, nie wiem czemu ze mnie taka anemiczka :eek:

reklama
Candy a bierzesz to zelazo tak jak pisza w ulotce, czy tak po prostu jak ci sie przypomni??
z tego co sie orientuje to zelazo ciezko sie wchlania, u mnie na ulotce pisze zeby brac minimum pol godz przed posilkiem i najlepiej nie popijac kawa ani herbatą ani mlekiem bo to jeszcze bardziej oslabia jego wchlanianie
no i wiecej mieska polecam szczegolnie wolowina ma duzo zelaza

tu Ci nie pomogę candy - zawsze miałam między 11 a 12.
ale powinnaś jeść duzo buraków - mi tak gin zalecił + żelazo.
Ja tez zawsze grubo powyzej 12... Ale na to najlepsza dieta jak dla anemika czyli duuuzo zelaza. Buraki, watróbka- ale to akurat z umiarem, szpinak. Albo żelazo w tabletach i powinno byc lepiej.

ide spac bo mój małż juz kima przed TV. Dobranoc

no biore jak lekarz kazał 2 dziennie i wraz z sokiem pomarańczowym (wit.c) , ale może ja tak mam:confused2:
a z mięska to raczej wieprzowine jem np. schabowe, karkówka , mama wołowiny raczej nie robi:-( niestety

Ostatnia edycja:
Dobry :confused2:
za wczesnie poszlam spac (23:30) i jestem juz wypoczeta, wierce sie z boku na bok i nie moge usnac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co za noc :eek:

hej dziewczyny.

wpadlam tylko sprawdzic czy nie ma nowych watkow porodowych :-)
na szczescie wszystkie sie trzymaja?
A jak Myszencja?

dobra, frune spowrotem do lozka. Bede pozniej :-)

Ja po wczorajszej wizycie uspokojna. Wszystko mocno zamkniete, dluga szyjka...:-)
Maluch sie tak wiercil, ze ciezko było buzke zobaczyc...ale pani doktor mowi ze urwis...jak on tkaiw brzuszku to co bedzie potem:szok::-D
apropo zelaza ja mam 8,8 i na razie zelaza nie biore aczolwiek chyba czas zaczac bo cos mega zmeczenie mnie łapie osatnio
oczywiscie cisnienie do 144 podskoczylo ale po powrocie do domu 125 :)

milego dnia mamuski...
ja dopijam kakao i do pracki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-) ja też się witam wcześniej niż zwykle, chłopcy zrobili mi pobódkę i już się nie kładę bo mi się nie opłaca, na 11 do gina więc niedługo będę musiała się zacząć szykować.

Wczoraj była akcja golenia pipki:-D:-D:-D
Krew się lała jak przy zarzynaniu świnki:angry::angry:
Utknełam w wannie, wyjśc nie mogłam, żebra sobie poobijałam...co za kalectwo normalnie...

Aha jedziemy dziś kupić wózek:-):-)

Trzymajcie się w kupie dziewczyny:-)tzn w podwójnej wersji:tak:

Do góry