reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć Brzuchatki!

Nocka standard..niewyspana jestem, kręgosłup mnie boli lędzwiowo-krzyzowy bo źle dzisiej sie ułozyłam do spanka-mam nadzieje ;-)
Teraz pędze na badanka.
Z Myszencją jestem w stalym kontakcie, z reszta Czarnuszka chyba też. Jeśli tylko cos sie zmieni pewnie da nam znać.
Lece. Buziaki. :*

Ano trzeba było trzeba :-D:-D:-D
Ale ten termin mi bardzo odpowiada.

aniawoja P wymyśli coś przed Urzędem :-D swoją drogą podziwiam za odwagę, ja tam bym nie zaufała w tej kwesti mojemu :eek:

dziendobry :)

Ja to juz sie boje wchodzic na BB, co wejde to nowe maluszki na swiecie :szok::szok::szok: Toż to jakaś plaga heheh
Wszystkim mamusiom mocniutko gratuluje i sciskam, trzymajcie sie kochane :***

Jestem ciekawa jak to ze mna bedzie hehe , narazie Natalka musi siedziec w brzuszku, bo ja jeszcze nie mam wszystkiego kupionego, w tym tyg musze dokupic i spakowac torbe bo naprawde zaczynam sie bac....

Nocki mam ostatnio jakies nieciekawe, zasyp0iam jak niemowle, ale okolo 1-2 sie budze i jakąs godzine sie mecze, nie moge sobie znalesc miejsca, wszystko mnie boli i dretwieje...ehh jeszcze miesiac i bedzie po wszystkim...
Dzisiaj mam znow zwaruiowany dzien, duzo zalatwiania i jezdzenia... a jeszcze do tesciówki bo ma dzisiaj urodziny...
Wiecie co smieje sie, bo teraz jezdze samochodem meża, bo moj jest na warsztacie, a mąz ma takiego duzego transportera( taki jakim jezdzi policja hehhe), no i wyiobrazcie sobie jak baba w 8 miesiacu ciazy wysiada z niego na parkingu hehhe wszyscy ludzie sie gapią hahaahh

Nic ide poczytac reszte watkow i posprzatac domek :)
miłego dzionka :***

Lepsze to niż olewka na każdym kroku :tak::tak:
Jak facet dba to trzeba się cieszyć, nie wszystkie kobitki mają tyle szczęścia, są wsród nas przykłady.
Muszą się same borykać ze wszystkim :no::no:

Z moim też na początku za ciekawie nie było no ale jak pisałam dorósł haha. Ale śliczny ten maluch, jak sobie pomyślę, że też takie dzidziusia już mamy w brzuszku to aż uwierzyć nie mogę:szok:.

Dzień doberek :))
JAk zwykle taka sama noc ...:crazy: do kitu.
Jejcia jak ja chce juz czwartek:wściekła/y: wizytka u gina. Ciekawe co mi powie.
Pewnie szyjka sie wydluzyla znowu od leżenia. I ciekawe do kiedy bedzie mia kazała brac te tabsy.
Madzi Bartuś jest cudnyyyy!!!!!!!!!:-D;-)

reklama
Do góry