reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka, ile oni zażyczyli sobie za narawę wózka, że nowy opłaca siękupić?!

Adasiu Malinkowy
Rozsądku w życiu,
umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia,
pieniędzy mrowia.
Uśmiechu na twarzy,
spełnienia marzeń.
Ciągłej radości
i szczęścia w miłości.

hehe, no misiu rzeczywiście fajny, musze małej pokazać.
Dołączam się do życzeń.

reklama
Adasiu Malinkowy
Rozsądku w życiu,
umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia,
pieniędzy mrowia.
Uśmiechu na twarzy,
spełnienia marzeń.
Ciągłej radości
i szczęścia w miłości.

dołączam się do życzeń :-)

Witam dziewczyny
Przepraszam, że nie nadrobię, ale pewnie jest tego z milion stron, a ja nadal borykam się z mega bólem głowy.
Posiedzę sobie z Wami choć troszke, bo juz dostaję kręćka.
mnie też glowa boląl 3 dni dopiero saridon pomógól :tak:

a wogóle to WITAM :-)

MIalam napisać co mnie tak zakurzyło wiec w sobote chcialam Wojtkowi wytłumaczyć dzielenie pisemne z reszt bo niestety pani nie wytłumaczyła albo tłumaczyła ale Wojtek nie sluchal w kazdym razie ni w ząb zapomnial tabliczki mnozenia dodawania odejmowania :szok::szok: tłumacze mu a dziewczynki jak sie zaczęly wsciekac to jedeno darcie w domu to samo było w niedziel nerwówka darcie :szok::szok::szok::szok:
rozmowa z kierowniczka dotyczyla tego ze ktoś doniosł do prezesostwa ze ja 4 lata temu złozyłam skarge na swojego pracodawce to musialm wyjasniac ze sprawa dotycztyla tego ze ja byłam w ciiazy z Gabi a on chcialmnie zwolnic więc złoscliwosci w tym nie bylo ale wez sie tłumacz :szok::szok::szok: no ijeszcze doszedł migrenowy ból glowy mialm dosc Dzis i jutro ma wolne troche odsapne jak mi dzieci pozwola no i martwie sie troche bo Wojtek juz calkiem odpuscil sobie nauke i nie wiem jak z nim rozmawiac :-:)no:

Hej część nadrobiłam i zaraz lecę resztę doczytać.:tak:
A ja mam załamkę:confused2: Przyszedł rachunek za prąd.....320zł..za dwa miechy....no ja się pochlastam chyba....:confused2::confused2::confused2: laski ile wy płacicie za prąd? Co by mieć porównanie..kurcze nie wiem co źle robię. Cały czas tyrka tylko terma i lodówa..piekarnik raz na ruski rok, światło staram się świecić jak najmniej żarówek, pranie dwa razy na tydzień i to krótkie...no ale kuchenka jest też elektryczna....no ale jak dla mnie cena masakra..ostatni rachunek też płaciłam 300zł:zawstydzona/y:
A komputer też ciągnie:sorry:;-):tak::tak:.
A jakiego szoku dostałam! Ja tu z Wami gadu gadu, a moje bejbe wzięło za łyżkę i sam je:szok::szok: teraz chce go karmić to mi łyżkę zabiera :szok::szok: dla mnie szok, bo nigdy nie był zainteresowany samodzielnym jedzeniem:tak:
Super, ogromne gratki - może w końcu przekona się do jedzenia;-):tak:.
edit.
Kurcze wam też wyskakuje ta reklama co kilka sekund?? wkurza mnie już!!
Wpisać w okienko wyszukiwarki od Google adblock i zainstalować element., Potem jak wyskakuje ustrojstwo denerwujące, przy najechaniu na obrazek w rogu na górze pokaże się napis ZABLOKUJ i gotowe i już nie wyskakuje.:tak::cool::cool:

Hej:biggrin2:. Dziś w domciu tylko z Julem,na kurs po południu a do pracy mam dopiero po niedzieli jak wydobrzejemy:tak:,bo mnie chrypka dopadła i żołądek dalej ściśnięty:baffled:.Julu "czyta" i koloruje Królika Herlika:tak:.Wczoraj ścianę pomazał plakatówkami (tatuś tak pilnował:wściekła/y::wściekła/y: - czyt. na kompie siedział) Pytam się Jula pokazując palcem na malowidło:
Ja - Co to jest?
Jul - ściana
Ja - co to jest?
Jul - ściana
Ja - a co na ścianie?
Jul -ślady.
ot i pogadaliśmy:eek:. Dobrze,że ściana była wcześniej Duluxem malowana to łatwo się wodą zmyło:tak: - o stole na wysoki połysk wymazanym korektorem nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y:- ostatkiem zmywacza do paznokci usunęłam:tak::huh::huh:.

Adasiu Malinkowy
Rozsądku w życiu,
umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia,
pieniędzy mrowia.
Uśmiechu na twarzy,
spełnienia marzeń.
Ciągłej radości
i szczęścia w miłości.

dziękujemy bardzo:happy::happy::happy::happy:
Lunka skarbie a co ci lekarz pogotowia powiedział???kochana ty się wykończysz tym bólem głowy:sorry:
MH to twoje dziewczyny obie z tych mało śpiących:eek:bo u mnie to mix Adam zasypia koło 21 i jak sam z siebie ma wstać to tak koło 7.30 się budzi:tak: Julka zasypia koło 20-20.30 i sama z siebie budzi się koło 9:tak: a Antek zasypia koło 20 a wstaje średnio o 7 czasam z pobudką w nocy czasami bez więc teraz to ja się przy nich juz wysypiam ale same pamiętacie jaka rok temu byłam nietomna:confused2:miał Antoszka okres przespanych nocy coś koło 3-4 m-ca życia a potem była znów lipa i moc pobudek:confused2:

Joanna ale to na tego pracodawcę skargę napisałaś czy na innego? Bo jak na innego to co temu do tego?:crazy::crazy:
Marta dzięki za radę dotyczącą wkurzających wyskakujących okienek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Joanna ale to na tego pracodawcę skargę napisałaś czy na innego? Bo jak na innego to co temu do tego?:crazy::crazy:
Marta dzięki za radę dotyczącą wkurzających wyskakujących okienek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie to było nie na tego co teraz pracuje to bylo u tego co pracowałam ostatnio na innego z tej pracy teraz jestem zadowolona kierownicza jestza mną jest zadowolona ichiałaby mi przedłuzyc umowe ja jej powiedzialm co i jak mysle ze bedzie dobrze

dziękujemy bardzo:happy::happy::happy::happy:
Lunka skarbie a co ci lekarz pogotowia powiedział???kochana ty się wykończysz tym bólem głowy:sorry:
MH to twoje dziewczyny obie z tych mało śpiących:eek:bo u mnie to mix Adam zasypia koło 21 i jak sam z siebie ma wstać to tak koło 7.30 się budzi:tak: Julka zasypia koło 20-20.30 i sama z siebie budzi się koło 9:tak: a Antek zasypia koło 20 a wstaje średnio o 7 czasam z pobudką w nocy czasami bez więc teraz to ja się przy nich juz wysypiam ale same pamiętacie jaka rok temu byłam nietomna:confused2:miał Antoszka okres przespanych nocy coś koło 3-4 m-ca życia a potem była znów lipa i moc pobudek:confused2:

Po mamusi to maja, ja też zawsze miałam ciekawsze zajęcia niż spanie :confused2::rofl2: A teraz to bym pospaaaaaała :sorry:

dołączam się do życzeń :-)

mnie też glowa boląl 3 dni dopiero saridon pomógól :tak:

a wogóle to WITAM :-)

MIalam napisać co mnie tak zakurzyło wiec w sobote chcialam Wojtkowi wytłumaczyć dzielenie pisemne z reszt bo niestety pani nie wytłumaczyła albo tłumaczyła ale Wojtek nie sluchal w kazdym razie ni w ząb zapomnial tabliczki mnozenia dodawania odejmowania :szok::szok: tłumacze mu a dziewczynki jak sie zaczęly wsciekac to jedeno darcie w domu to samo było w niedziel nerwówka darcie :szok::szok::szok::szok:
rozmowa z kierowniczka dotyczyla tego ze ktoś doniosł do prezesostwa ze ja 4 lata temu złozyłam skarge na swojego pracodawce to musialm wyjasniac ze sprawa dotycztyla tego ze ja byłam w ciiazy z Gabi a on chcialmnie zwolnic więc złoscliwosci w tym nie bylo ale wez sie tłumacz :szok::szok::szok: no ijeszcze doszedł migrenowy ból glowy mialm dosc Dzis i jutro ma wolne troche odsapne jak mi dzieci pozwola no i martwie sie troche bo Wojtek juz calkiem odpuscil sobie nauke i nie wiem jak z nim rozmawiac :-:)no:
wiesz co co za czasy kiedys na pracodawcę złożyłaś skargę i to na zupełnie innego a ci mają pretensje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz co za czasy:eek::eek::eek:
a co do nauki to nawet mi nie mów bo mój Adam tabliczki mnożenia też nie pamięta:no:uczy się na nowo:eek: a maja teraz geometrię i ja czasami juz wysiadam :sorry::sorry:
Hej część nadrobiłam i zaraz lecę resztę doczytać.:tak:

A komputer też ciągnie:sorry:;-):tak::tak:.

Super, ogromne gratki - może w końcu przekona się do jedzenia;-):tak:.

Wpisać w okienko wyszukiwarki od Google adblock i zainstalować element., Potem jak wyskakuje ustrojstwo denerwujące, przy najechaniu na obrazek w rogu na górze pokaże się napis ZABLOKUJ i gotowe i już nie wyskakuje.:tak::cool::cool:

Hej:biggrin2:. Dziś w domciu tylko z Julem,na kurs po południu a do pracy mam dopiero po niedzieli jak wydobrzejemy:tak:,bo mnie chrypka dopadła i żołądek dalej ściśnięty:baffled:.Julu "czyta" i koloruje Królika Herlika:tak:.Wczoraj ścianę pomazał plakatówkami (tatuś tak pilnował:wściekła/y::wściekła/y: - czyt. na kompie siedział) Pytam się Jula pokazując palcem na malowidło:
Ja - Co to jest?
Jul - ściana
Ja - co to jest?
Jul - ściana
Ja - a co na ścianie?
Jul -ślady.
ot i pogadaliśmy:eek:. Dobrze,że ściana była wcześniej Duluxem malowana to łatwo się wodą zmyło:tak: - o stole na wysoki połysk wymazanym korektorem nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y:- ostatkiem zmywacza do paznokci usunęłam:tak::huh::huh:.
no to ci wytłumaczył co jest na ścianie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry