tak i mnie tezmamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
mnie drazni kazdy dotyk..;/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak i mnie tezmamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
Daffi , Kopciuszku ogladałam zdjecia i Patryczka i Juleczki i po mojemu to nie skazapzreszłabym sie z tym do dermatologa. Nie mam zdjęc Piotrusia ze skaza ale znalazłam Antka zdjecie jak miał skazę na policzkach. Widać czerwone, szorstkie, łuszczące sie policzki- typowa skóra dziecka ze skazą białkową..
Karnitynko po 3 dniach to may pewnie uz nie pamieta co to jest sypianie o 3 i bedzie spal juz o 21
a tabletek ja w zyciu nie bralam...wiec nic nie wiem...
ja tez mam taka grudne jakby tam jszcze strupek byl..
ale jak bylam to mi nic o tym nie powiedzial;/
a moj maly ma 37 moze tak byc?? czy cos sie zaczyna dziac??
bo moj m jest przyziebiony i boje sie ze go zarazil czyms;/
zabije go wtedy;-)
mamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
Poryczałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bratowa zapodała foto Fifola do konkursu !!!!!
Laski jak mozecie please oddajcie glosika ;-);-)
oddaj głos
Tutaj mozecie oddac jeden glos
a tutaj mozecie se luknac !
Imprezy dla Dzieci - Dziecko - Wydarzenia, Atrakcje, Konkursy, Czas Dzieci
no i jeszcze jedno!
mam problem..
Czy któraś z Was dostała tych cholernych hemoroidów po porodzie?
jesli tak to po jakim czasie smarowania maścią przestało boleć..?
bo ja juz siwa sie robie jak mam isc na posiedzenie..
normalnie obłęd , że tak powiem za przeproszeniem żeby człowiek sie wykupkać nie umiał .. ;/
w ciazy to latalam za potrzeba ze 15 razy dziennie.. a teraz to sie boje wchodzic do łazienki..![]()
Dobrze a powiedz mi czy te krosti u was bledły czy caly czas byly takie same?Bo u mnie kurcze bledna,dzis ma ich wiecej,nie ma na policzkach tylko na skroniach i czole.
Postanowiłam go zgłosić:-):-):-)
Prosimy o głosiki
Aleks (luty) - Aleks urodzony(-a): 28-12-2009 <br /> Zagłosuj wysyłając SMSa o treści D.27749 na numer 71065. Koszt wiadomości 1,22 z VAT galeria cafe