reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczyny a przy podcieraniu tez czujecie ze tam to wszystko jest jakies" napuchniete " i obolale cala "pisia " jakas taka BIG mi sie wydaje i obalala :/Bole mam jak na @ i dol brzucha i z tylu krzyz .

teraz zaluje ze wogule jadlam ten magnez zamiast czekc i moze juz by sie rozkrecilo to zre te tabletki i zaklucam skurczom i po co :/ ok juz nie biore niech boli i czesc .M dziala na nerwa bo ciagle pyta "no kiedy bedzie malutka "

Aj, nie przejmuj sie :) Po co masz sie denerwowac :) Powiedz mu ze jak bedzie chciała to przyjdzie ;)

ja 24 lat a D 28 lat:sorry:

i mam nadzieje że jak pójdę do pracy to się wyprowadzę ooo :confused2:

To młodziutka jestes. A ten Twój D, to wybacz, ale jak na 28 lat, to zachowuje sie jak dziecko.. Mój owszem, mlody bo 20, to mógł być jak 5 latek.. Ale taki dorosły facet to powinien myśleć.. i o rodzinie i o tym co robi, itd.. A pisalas ze nie zaciekawie jest :(

kamikaa, ja też mam wszystko rozpulchnione na dole;-) Z resztą lekarka mówiła, że tak będzie. Nawet w środku jestem napuchnięta, co utrudnia sprawę przytulanek:zawstydzona/y:;-)

moniSkaBe on gorzej niz ja :) juz mu sie sni po nocach juz chcialby trzymac na rekach i nosic i tulic :-D teraz bo jeszcze nie ma a ciekawe czy tak bedzie tulic i nosic jak juz bedzie i jak bedzie sie drzec :)

Dziewczyny a przy podcieraniu tez czujecie ze tam to wszystko jest jakies" napuchniete " i obolale cala "pisia " jakas taka BIG mi sie wydaje i obalala :/Bole mam jak na @ i dol brzucha i z tylu krzyz .

Ja ogromne rozmiary mojej pisi mam już dawno.. Mam wrażenie że jest ze 3 razy pulchniejsza niż była he he ;D

Połóż się, może przejdzie..

Hej dziewczyny mam pytanie, czy wy jeszcze wspolzyjecie ze swoimi partnerami? Moja ciąza przebiega prawidlowo ale jakos teraz to juz sie boje:>

reklama
Jak by moj chcial i nie byl taki bojacy to juz bym go dopadla i gin mowila ze sex i nasienie nieraz pomaga :) ale o tym moge zapomniec dlatego czekamy i mamy nadzieje ze sie powoli rozkreci i bez sexu :)

Do góry