reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Poddaje się!! No nie dam rady was nadrobić:eek: wymiękłam na 2337 stronie, ale od teraz będę na bierząco:tak::tak::tak:

Jak was czytam to mam wyrzuty sumienia, ze się nic nie uczę. Jak się coś próbowałam uczyć, co mi nie wychodziło, to myślałam o tym, że mnie bolą biodra, brzuszek też jakoś tak na dole pobolewa, mam zgagę, chce mi sie spać i wogóle nie nadaję się do nauki, bo się źle czuję:-p:-p ale jak robię co innego i nie myślę o obronie, to jakoś dolegliwości tak nie dokuczają....:-p:-p:eek:

Boshe niech już będzie piątek ok. 9:00, to będę już po obronie. A wchodzę pierwsza o 8:30:unsure::unsure: na samą myśl trzęsę porami.. ale jakoś i tak mnie to nie mobilizuje do nauki.

Poddaje się!! No nie dam rady was nadrobić:eek: wymiękłam na 2337 stronie, ale od teraz będę na bierząco:tak::tak::tak:

Jak was czytam to mam wyrzuty sumienia, ze się nic nie uczę. Jak się coś próbowałam uczyć, co mi nie wychodziło, to myślałam o tym, że mnie bolą biodra, brzuszek też jakoś tak na dole pobolewa, mam zgagę, chce mi sie spać i wogóle nie nadaję się do nauki, bo się źle czuję:-p:-p ale jak robię co innego i nie myślę o obronie, to jakoś dolegliwości tak nie dokuczają....:-p:-p:eek:

Boshe niech już będzie piątek ok. 9:00, to będę już po obronie. A wchodzę pierwsza o 8:30:unsure::unsure: na samą myśl trzęsę porami.. ale jakoś i tak mnie to nie mobilizuje do nauki.

Jak cię z tym brzuszkeim zobaczą to na pewnnie będą męczyć!!:tak:

Dasz rade ;) Bedzie dobrze :) Bedziemy trzymac kciuki :)

Jak cię z tym brzuszkeim zobaczą to na pewnnie będą męczyć!!:tak:

Dasz rade ;) Bedzie dobrze :) Bedziemy trzymac kciuki :)

mirosia będziemy trzymać mocno kciuki:tak::-)

Dzięki za słowa otuchy:tak: niby wiem, że to tylko chwila wstydu, bo już mam jedną obronę za sobą, ale jakoś i tak pierniki sprzedaję;-) Do wczoraj, czyli dopóki nie złożyłam pracy, to jakoś do mnie nie docierało, ze się bedę bronić, a teraz jak dotarło, to mam jeszcze dzisiaj i dwa dni nauki. A mi nic nie wchodzi do głowy:eek: Bo ja myślę o tym że ciuszki trzeba jeszcze poprać, poprasować i myślę jak tu pokój poprzestawiać jak będzie kołyska:-p:-p

Ja wogóle nie mam głowy i czasu na takie głupoty jak jakaś durna obrona;-);-)

Dzięki za słowa otuchy:tak: niby wiem, że to tylko chwila wstydu, bo już mam jedną obronę za sobą, ale jakoś i tak pierniki sprzedaję;-) Do wczoraj, czyli dopóki nie złożyłam pracy, to jakoś do mnie nie docierało, ze się bedę bronić, a teraz jak dotarło, to mam jeszcze dzisiaj i dwa dni nauki. A mi nic nie wchodzi do głowy:eek: Bo ja myślę o tym że ciuszki trzeba jeszcze poprać, poprasować i myślę jak tu pokój poprzestawiać jak będzie kołyska:-p:-p

Ja wogóle nie mam głowy i czasu na takie głupoty jak jakaś durna obrona;-);-)

Nie ma za co dziękować :)

reklama
Do góry