reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po spacerku, spotkałam się ze znajomą, dawno się nie widziałyśmy i było bardzo miło :tak: A stan chodników maskara :szok: wszystko zaczyna płynąc, Helenka miała rajstopy mokre do kolan :wściekła/y: No ale ona szczęśliwa bo mogła po kałuży chodzić, bo cała nasza droga to była jedna wielka kałuża :eek: Anika spała na spacerze jakieś 30 min więc będzie ciekawie wieczorem :eek:

Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach:no:

Anka a co to za parada?? bo ja gapa nie doczytałam :zawstydzona/y::rofl2:
kochana to karnawal:-)
Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
witam na forum
OK szczesliwa mamusia i żonka prowadząca dom oraz wychowuje moje szkrabki niestety mój mąż chciał tak :szok:
cały dzień sama z Lalą ale jest grzeczna i jak na swój wiek dużo potrafi ma się od kogo uczyć hi hi
lubię czytać no i gotować mało znajomych i brak sąsiadów:-( niestety mieszkam troszkę na uboczu ,całymi dniami ,snuję się po domu no i doszło do tego ze rozmawiam ze ścianami odpisuję teraz bo zazwyczaj jak ja jestem na dole to Lala jest na górze i muszę tak chodzić po schodach żeby zobaczyć co robi :-)

mamy tu tez mamusie z Gliwic:tak: Agunie tez nie ma kolezanek wiec moze akurat blisko siebie mieszkacie;-)

Ja uciekam do sadysty
Miesko w piekarniku ziemniaki na piecyku.Moj przyjedzie to zjedza:happy:

reklama
Witaj Monik3 mil o cię poznać:tak:
Dowikla dobrze to ujęłaś ,jaki ten czas błogosławiony ,jak boli ,strzyka ,muli,a człowiek ocieżały jak koń chodzi:-D:-D:-D

Daj spokój Malina i sie nie przejmuj ,nic nie poradzisz a, należy sie Adamowi miło spedzony czas:tak:

Moja Klaudia często chodzi na urodziny do kolegów i koleżanek z klasy,ale poniewaz to mała miejscowość ,to nie ma popisów bogactwa imprezki domowe po kilka godzinek,prezenty zawsze kupuje do 30 zł. uwazam ,ze to w zupełności wystarczy:tak:teraz Klaudia idzie w sobotę do kolegi,kupimy pewnie puzzle i czekoladę jakąś ,albo hot wheelsów kilka ,bo maniak:tak:Jakoś nie uwazam drogich prentów zeby posiedziec u kogoś 2 czy 3 godzinki.Powinien liczyć sie kontakt z rówieśniami i dobra zabawa.
Party nocne sa i u nas popularne ,ale bez szaleńst ,zeby od razu kasę wydawac ,koleżanki raz na jakis czas sie zapraszaja siedzą pól nocy ,graja w gry i juz:-D:tak:
Moja Klaudia pojechała teraz na siatkówke ,Ksawek skończył dzienną dawke gry w FIFE ,więc ja mam chwilkę zanim m wróci:-D

Wiki zdrówka ci zyczę ,ale cie pokręciło:)

Anka foty świetne ,kotek bombowy ,a z jakiej okazji ta parada?????

Ostatnia edycja:
Witam
Ja z zakupów już przyszłam, obiad zrobiłam i zaraz po Maje trzeba skoczyć:tak::tak:

Adam zaniusł do szkoły kilogram mieszanki wedlowskiej co by klasę poczęstować zapytał przed lekcją matematyki swoja panią czy może (jego wychowawczyni) pani sie zgodziła wyciąga cukierki częstuje klase no i ok a na przerwie chłopaki do niego że ma biednych rodziców bo mu tylko takie lipne cuksy kupili:szok: Adam mówi że mu było przykro strasznie i że za rok ma to gdzieś wcale nikogo nie poczęstuje:no:mówi że szedł do domu ze szkoły i mu łzy leciały bo było mu głupio bo jego zdaniem to dobre cukierki on je najbardziej lubi:-:)-:)-:)-(
wieci jak mi to powiedział wytłumaczyłam mu wszystko ze to głupie że tak powiedzieli może z zazdrości a może tylko dlatego że chcieli mu jakoś dopiec albo zrobić przykrość i że ma się tym nie przejmować:no:a potem poszłam się do łazienki wypłakać bo było mi przykro że to jego święto chciał być miły dla kolegów a tu takie teksty:-:)-:)-:)-(

To okropne co piszesz, jak te dzieci potrafią być teraz okrutne, a o tej klitce nowobogackich no paranoja jakaś, co to będzie jak Maja do szkoły pójdzie, aż się boję myśleć

No piękne fotki, widać ze zabawa na całego:tak::tak:

Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki

Witamy nową mqamusię:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach:no:
dokładnie :tak::-(, może nawet nie swiadomie potrafią tak zranić :szok:

Witcie odrazu mówie ze nie poczytam sorki ledwo na oczy patrze jest mi słabo wszystko mnie boli,nie moge nic jesc jest mi zimno miałam stan podgorączkowy:szok:tak ze mam nadzieje ze zrozumiecie.Miłego dnia.
ojojoj. zdrówka życzę:tak:.Wybaczamy niedysponowanie.:tak:

witam:tak::-) i zapraszam do udzielania się na forum:tak:

Jakby moj Dominik tak komus powiedzial to chyba zarobilby w pape
:-D:-D:-D:-D:-D

No i sa fotki

Ide poczytac
Pranie powieszone, drugie sie kreci, posprzatne i czekam az kurka calkiem pusci tak co by ja dobrze natrzec przyprawami.Laura sie bawi kotkami i pieskiem wiec mogla zrzucic zdjecia na komp:tak:
ale kolorowo:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, fajna parada :tak:

ANKA super fotki :-).

Dziewczyny to jest straszne co piszecie o szkole :-( i o dzieciach :-(
Zaczynam sie bac co to bedzie jako Oli pojdzie do szkoly.
Jesli bedzie malutka bo ma ZT to boje sie ze beda sie z niej smiali :-( i juz mnie serce na taka mysl boli :-(.Mam nadzieje ze jakos to bedzie.Nie bede sie przejmowala na zapas :-).
AS no wiesz jak wyjde z kompa to plany swoje zrealizuje :-)
Nie myśl o tym , bo w wieku 24 lat osiwiejesz.:tak:;-)
a ja zauwazyłam ,że Medea już jest modem:-)
Anka super fotki!!!

Medeuska zaginęła w akcji ( to do niej nie podobne :unsure::unsure::oo2:) więc ja publicznie ogłoszę , że forum " mamy siedzące w domach z dziećmi " ma od dziś dwóch nowych modów.:-) Jest nim medeuska i Justa_82 ( to chyba ja :unsure::oo2::rolleyes2:;-)).

W razie jakichkolwiek pytań, problemów prosimy o PW.:tak:

reklama
OK szczesliwa mamusia i żonka prowadząca dom oraz wychowuje moje szkrabki niestety mój mąż chciał tak :szok:
cały dzień sama z Lalą ale jest grzeczna i jak na swój wiek dużo potrafi ma się od kogo uczyć hi hi
lubię czytać no i gotować mało znajomych i brak sąsiadów:-( niestety mieszkam troszkę na uboczu ,całymi dniami ,snuję się po domu no i doszło do tego ze rozmawiam ze ścianami odpisuję teraz bo zazwyczaj jak ja jestem na dole to Lala jest na górze i muszę tak chodzić po schodach żeby zobaczyć co robi :-)
WITAM NOWA MAMUSIĘ NA FORUM FAJNIE ŻE MÓJ POST CIĘ DO NAS ŚCIĄGNĄŁ:-D
dokładnie :tak::-(, może nawet nie swiadomie potrafią tak zranić :szok:

ojojoj. zdrówka życzę:tak:.Wybaczamy niedysponowanie.:tak:

witam:tak::-) i zapraszam do udzielania się na forum:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

ale kolorowo:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, fajna parada :tak:

Nie myśl o tym , bo w wieku 24 lat osiwiejesz.:tak:;-)

Medeuska zaginęła w akcji ( to do niej nie podobne :unsure::unsure::oo2:) więc ja publicznie ogłoszę , że forum " mamy siedzące w domach z dziećmi " ma od dziś dwóch nowych modów.:-) Jest nim medeuska i Justa_82 ( to chyba ja :unsure::oo2::rolleyes2:;-)).

W razie jakichkolwiek pytań, problemów prosimy o PW.:tak:
witamy nowych modów na forum mamusiek:-D:-D:-D
Wiki duzo zdrówka:tak:
MH jak nowy wózek się sprawował na spacerku?
o tyle pamiętam:zawstydzona/y:
my po big spacerku w śniegu:szok:ale nawet ciepło i przyjemnie było:tak:po drodze zaszliśmy do reala Adam wybrał sobie ciacho:tak:pyszne było:tak::tak:Julina kupiła jemu komiks za 20 zł :szok:sam sobie wybrał Julka mówi mu możesz jeszcze coś sobie wybrać mam dla ciebie w budżecie 50 zł:-D:-D:-Dale Adacho zrezygnował powiedział że to chciał i bardzo dziękuje:tak::tak::tak:
Julinie kupiłam na wyprzedaży fajne adidaski wiosenne w kolorze śliwkowym z kwiatuszkami za 20 zł przecenione z 59 zł:szok:wiem bo kiedyś je oglądałam ale były drogiie a tu taka okazja:tak:i Antoniemu wiosenny kapelusz wiązany sztruksowy z nausznikami w pięknym czekoladowym kolorze tez z przeceny z 45 na 10 zł:tak:no więc się dzieci obkupiły:tak:Adas chciał jeszcze żel pod prysznic bonda to mu dokupiłam do bluzy w prezencie:tak::tak::tak::tak:
potem mieliśmy długi spacer i powrót i obiadzio na biegu:-D:-D
a jeszcze Ania super fotki:tak::tak::tak:świetna imprezka widać że ludzie się świetnie bawią:tak:

Do góry