bira
Listopadowe mamy'07
witam można dołączyć:-)
Ja również spodziewam się dzieciątka w październiku, z moich wyliczeń 12. Ale mam trochę obaw jak sobie poradzę. Mam już synka 6 miesięcy na czwartek będzie miałtak, że już wiecie czemu mam obawy ale co tam ciesze się. Odchowa się dwójkę na raz i będzie spokój
A mam pytanie orientujecie się jak jest z karmieniem w ciąży, bo ja mojego synka dalej karmie piersią i teraz mam pewny mętlik w głowie co dalej robić. Myślałam karmić synka do maj ai chyba tak zrobię, a wy co o tym myślicie?
Hania, spokojnie dasz radę. Jest wśród nas Nikita, która ma pięciomiesięczną córkę i bliźniaki w drodze:-)
Co do karmienia, to powinnaś odstawić synka, ponieważ karmienie piersią powoduje wytwarzanie oksytocyny, która wiadomo jak działa i moze spowodowac to poronienie. Poza tym ciaza jest bardzo obciążająca dla organizmu podobnie jak karmienie, wiec daj organizmowi trochę odpocząć.
dziewczyny powiedzcie mi co mam robic. mam kolczyk w pepkui niewiem czy juz go musze wyciagnac czy jak bo nie wiem. jestem okolo 6 tyg ciazy wiec nie wiem
Ja miałam jakoś do piątego miesiąca, dopóki mi brzuch nie zaczał rosnąć, zdejmowałam tylko do usg.
U mnie nadal masakra z mdłościami. Nie wyrabiam już. Inga biedna musi się sobą zajmowac, bo ja jestem do niczego. Chyba bedę musiała zadzwonić do Polski po wsparcie;-)