Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ulisia a czemu musisz czekać pół roku żeby pójść na L-4?? Źle się czujesz, nie możesz wcześniej iść?
Ja dziś padam ze zmęczenia. Pytałam już we wcześniejszym poście, ale nikt mi nie odpowiedział-wrrrrrrrr!!!!!(to hormony:-), kiedy można iść już na zwolnienie L-4?
Dobry wieczór:-)
Joanna, prawdziwa księżniczka. A podogy zazdroszczę. W tym rou też tak pięknie macie?

Moge do kompa usiasc tylko wieczorami,jak maly spi bo w dzien to on tylko patrzy zeby drzwi do pokoju komputerowego sie otworzyly i hyc na moj fotel i uruchamia sprzet.NIe dalabym rady slowa przy nim napisac :-(Hej! Ja poszłam już na zwolnienie lekarskie, nie mam zamiaru stresować się w pracy. A w domu mam dużo do zrobienia.ulisia a czemu musisz czekać pół roku żeby pójść na L-4?? Źle się czujesz, nie możesz wcześniej iść?
Ja dziś padam ze zmęczenia. Pytałam już we wcześniejszym poście, ale nikt mi nie odpowiedział-wrrrrrrrr!!!!!(to hormony:-), kiedy można iść już na zwolnienie L-4?