Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i również gratuluję nowo przybyłym mamom październikowym:-)!!
Ja narazie z dolegliwości ciążowych mam nudności, ale takie że nie wymiotuje, tylko mnie mdli. I krzyże mnie bolą.
Kiedy powinno ustąpić kłucie w jajnikach/dole brzucha??
Bo mnie ciągle kłuje i nie wiem do którego tygodnia mogę jeszcze to czuć??
A i jeszcze ciągle bym spała, w dzień i w nocy...;-).
I jeszcze zasysa mnie w żołądku, jestem głodna, jem a potem te nudności.
Staram się nadrabiać Wasze posty kobietki, ale co włącze kompa to jest ich coraz więcej i nie moge nadrobić.
dawidowe a łóżko zaliczyłaś z tym przeziębieniem??
joanna0984 to mamy podobne objawy, ja też na stojąco bym spała:-).
Kobietki dbajmy o siebie, nie dajmy się przeziębieniom, choć pora temu nie sprzyja, bo wiosna choć upragniona pewnie przyniesie wszelkie przeziębienia i grypy ze sobą.

Super ! Ja też na 10 ranojutro do lekarza na usg):-)

Witamy, witamyWitam Kochanez olbrzymią przyjemnościa pragne do Was dołączyć
![]()

Witamy, witamywitam w gronie październikowych mam![]()

No u mnie, to już masakraMnie tak jakoś dzisiaj cały dzień się odbija
nawet gumą miętową i smakową wodą mineralną mi się odbija. Oby nam to szybko minęło
staralm sie z mezem o fasolke i nie wiem czy nam sie udalo...ostatnia @ mialam 11 stycznia tylko ze dni plodne wypadly mi na poczatek lutego. wczoraj w poludnie zrobilam test i wyszla ta druga kreska badzo blada
czy ktoras z was tak miala? dodam ze bardzo zmienily mi sie piersi tzn sa wieksze, bola i okres sie spoznia juz 4 dni..wydaje mi sie ze zw wczesnie test zrobilam:-(
Do tego jestem nietomna i zasypiam jak tylko usiądę, a przy Indze trochę to cieżko trochę;-) Byłyśmy dzisiaj trzy godziny na spacerku, bo świerze powietrze dobrze na mnie działa, młoda się wyszalała, wiec wieczoremusnęła bez protestów:-) Teraz tylko stary skończy coś tam na kompie robić i idziemy z psami na ostatni spacerek i idę spać:-)