BURA nie ma za co dziekowac, czasem ktos cos fajnego wypatrzy, wiec dziele sie swoimi spostrzeżeniami
MAGDA_B ja polecam MEDELA SWING! Duzo kosztuje ale jest warty swojej ceny! Na allegro ok 480zł z przesyłką. Mi sie sprawdził i jest bardzo pomocny przy małej laktacji i przy nawale... Nie opłaca sie wydawac kasy na reczny, a potem na elektryczny. Takie jest moje zdanie. A jak chcesz reczny to ja uzywałam LOVI SENSO (mam do sprzedania nowiutki za 80zł), ale było ciezko bo tzreba pompowac łapką, a elektryczny tylko przykładasz do piersi i siedzisz i czekasz az sciagnie
MILENKA 28 I BURA słodkie wasze maluszki takie malutkie (ale zakreciłam)! Moje przy waszych to były wielkie baby! 2300 i 46cm i 2700 i 49cm;-)
GEMELO, witamy Cię serdecznie

MONIORA02, to ładnie waża Twoje maluszki
Dziewczyny, nie wypowiadam sie nt mleka bo nie mam o tym pojecia. Moje piły tylko bebilon, nie miałam problemów az z takim ulewaniem.
A mnie od dwoch dni taki dołek złapał, ze szok!! mam juz dosyc siedzenia w domu, chce wracac do pracy, do ludzi... ech!!! Lepiej nie bede narzekac bo was zaraze