No wiecie co!!! dwa dni temu odpisałam wam a tu nie ma mojego postu!!! gdzie on?? o co kaman??
BURA nie ma za co dziekowac, czasem ktos cos fajnego wypatrzy, wiec dziele sie swoimi spostrzeżeniami
MAGDA_B ja polecam MEDELA SWING! Duzo kosztuje ale jest warty swojej ceny! Na allegro ok 480zł z przesyłką. Mi sie sprawdził i jest bardzo pomocny przy małej laktacji i przy nawale... Nie opłaca sie wydawac kasy na reczny, a potem na elektryczny. Takie jest moje zdanie. A jak chcesz reczny to ja uzywałam LOVI SENSO (mam do sprzedania nowiutki za 80zł), ale było ciezko bo tzreba pompowac łapką, a elektryczny tylko przykładasz do piersi i siedzisz i czekasz az sciagnie
MILENKA 28 I BURA słodkie wasze maluszki takie malutkie (ale zakreciłam)! Moje przy waszych to były wielkie baby! 2300 i 46cm i 2700 i 49cm;-)
GEMELO, witamy Cię serdecznie
Napisz co o swoich bąblach!MONIORA02, to ładnie waża Twoje maluszki
Dziewczyny, nie wypowiadam sie nt mleka bo nie mam o tym pojecia. Moje piły tylko bebilon, nie miałam problemów az z takim ulewaniem.
A mnie od dwoch dni taki dołek złapał, ze szok!! mam juz dosyc siedzenia w domu, chce wracac do pracy, do ludzi... ech!!! Lepiej nie bede narzekac bo was zaraze

slyszalam ze nutriton jest dobry na ulewanie lub jakies mleczko AR
Tearz znowu uzywam i w przyszlym tygodniu jedziemy sie wazyc
Dzieci po tym lepiej przybierają, bo więcej mleczka zostaje w brzuszku (przestają ulewać). Jeśli Twoje nie ulewały, to nie ma po co stosować Nutritonu. Dla chudzielców jest specjalna kaszka Sinlac
Dawniej też stosowałam kropelki, ale teraz po prostu przemywam oczka solą filzjologiczną i przeważnie ropka się więcej nie pojawia. Zastanawiamy się nad przetkaniem tych kanalików u okulisty, choć czytałam, że przeważnie same się odtykaja do roku.
Nastepne dopiero po roczku.
Szczepiliśmy 6w1, rota sobie darowaliśmy, a pneumo położna radziła zaszczepić przed wysłaniem dzieci do przedszkola, gdzie będzie skupisko dzieciaków i zarazków ...