reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jak zobaczy posciel itp to go przekonam, ze fajnie bedzie tak patrzec i oczekiwac na maluszka itp :-D ulegnie...

tylko u nas jest jeden minus.
lozeczko bedzie stalo u nas w pokoju. Teraz na jego miejscu stoi biurko, no i wiadomo cos zawsze mozna na nim postawic, a jak wywalimy biurko to wszystko bedzie lezalo chyba w lozeczku a szklanki bedziemy stawiac na podlodze albo parapecie :-D

musimy kupic nieduzy stoliczek. Ale szkoda mi na allegro placic drugie tyle za przesylke. :-D

my odkąd skończyliśmy pokoik małego to tam spędzamy czas...komputer stoi na komodzie...a jak rozłożymy wersalkę to między wersalką a łóżeczkiem dziecka jest może jakieś 20cm :-D ...a większosć rzeczy ląduje w łóżeczku hehe ...J ma manię wrzucania tam skarpet hehehe a ja wrzucam, spinki żelazko, i inne pierdoły :-D

a szklanki trzymamy na taborecie przy wersalce :-D

ale cos musimy tez wymyśleć bo zagraciliśmy trochę ten pokoik...stoi tam i odkurzacz i deska do prasowania bo nigdzie nie mamy miejsca tego trzymać....w dużym pokoju natomiast stoi wózek (rozłożony). Mieszkamy w bloku i u nas mieszkania są okratowane (aby wejść do mieszkania trzeba otworzyć wspólną dla piętra kratę), w oknach zresztą też mam kraty... J boi się wystawiać wózek za drzwi mieszkania, mimo tych krat ...no ale to w koń PRAGA! :-D

reklama
No tak tez slyszalam ale rózne są opinie.. ja mam cc więc chyba w kazdym szpitalu bolalo by jednakowo.Dam radę jakoś w tcyh Tychach mam nadzieję;-)

Agniesiak ja mam faze na serki homo:eek:takie danio najlepiej waniliowe i na kubusie tez mam fazę.

No tak tez slyszalam ale rózne są opinie.. ja mam cc więc chyba w kazdym szpitalu bolalo by jednakowo.Dam radę jakoś w tcyh Tychach mam nadziej

Agniesiak ja mam faze na serki homo:eek:takie danio najlepiej waniliowe i na kubusie tez mam fazę.

Pewnie ze dasz, ja na Łubinowa trafilam przypadkowo, okazalo sie ze moj gin, do ktroego chodizlam wczesniej przed ciaza, pracuje od niedawna na Łubinowej no i tak sie wkrecilam :)

Tak mam położną. Właściwie powiem ci że każda tam jest dobra jak jej zapłacisz:-D

Ja mam też wskazanie do ZZO bo tam właściwie inaczej nie dają.
Szczerze ci powiem ze odradzam obecność lekarza bo on ci nie pomoże tak jak położna a i z 5 razy tyle weźmie. No ale wybór należy do ciebie.

a jakie to są te wskazania do ZZO ? :eek: ja myślałam że nic takiego nie musi być.

moniSkaBe - dobrze, że już masz łóżeczko, moje aż tak bardzo nie śmierdziało, tylko trochę czuć było nowym mebelkiem

Iza - czekam na wieści:-D

ja właśnie przemeblowuje pokój, bo mało miejsca:-D
i też otworzyłam okno, bo pogoda po prostu super:tak:
w ogóle zabrałam się za wielkie sprzątanie i nie wiem czy do wieczora wyrobię:-D:-D

:szok::szok::szok: Wlasnie zobaczylam na pulpicie, ze suwaczek mi przeskoczyl w ostatnie okienko :szok::szok::szok:
Normalnie nie wierze :-p

Myslalam ze pospie a tu cos sie dzieje :/ lapia mniejakies sciski brzuch boli i twardy jakos mala malo aktywana nie wiem co to ale cos mi sie tam dzieje czuje to jesli nie ustopi a sie nasili lecimy do szpitala myslicie zeby brac tobre.

reklama
Myslalam ze pospie a tu cos sie dzieje :/ lapia mniejakies sciski brzuch boli i twardy jakos mala malo aktywana nie wiem co to ale cos mi sie tam dzieje czuje to jesli nie ustopi a sie nasili lecimy do szpitala myslicie zeby brac tobre.

Jeśli ściska i puszcza to skurcze :) Patrz czy są regularne :) a torbę bym wzięła!!

Do góry