reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej mamuśki, wróciłam od lekarza. wszystko z Niunią ok, tak jak sądziłam obróciła sie wczoraj głową do góry teraz ma ja przy pępku :rofl2: i stad te krzywizny na brzuchu, jest bardzo aktywna wiec musze sie przyzwyczajac do takich akcji :tak: mój mąż :angry:powiedzial dr ze czytam w ciągu dnia forum internetowe a potem przezywam, na co lekarz ze ma zabierac do pracy baterie od mojego laptopa i kategorycznie odradza emocjonalne przezycia, stad tez to moje twardnienie brzucha :wściekła/y: zabronił mi też kąpieli w wannie zeby nie przekrwic macicy:wściekła/y: mam brac nospe doraznie i caly czas magnez,zapisal tez 3 x1 duphaston ,dużo odpoczynku i zero emocji. wynki mam dobre,szyjka długa i twarda (uff) dziecko rozwija sie prawidlowo i cudnie było ja znów zobaczyć :-) :-):-) za miesiac kontrola chyba zeby cos sie działo to wczesniej, w podróz tez moge jechać...

Gratuluję udanej wizyty i wspaniałych wiadomości:tak::-)

reklama
kpi23, liliti - gratuluje udanych wizyt

piszecie ze wasze dzieciaczki dzisiaj aktywne, mój synek za to strasznie spokojny

Jagódko (*)(*)

spokojnej nocki zyczę

Ja również dziewczymy gratuluję wam dobrych wiadomości po wizytach:happy: Najważniejsze teraz żeby z czerwcowymi maluszkami było już wszystko tylko dobrze:happy:
Ja dzisiaj próbowałam podsłuchiwać małą i okazało się że jest po prawej stronie i chyba tam wywija rękami i dlatego mnie boli. Jeszcze jak mi zasadziła z piąchy w jajnik to uuuuuuuuu. Cały tatuś normalnie...

Ostatnia edycja:
Nie w sensie że w jajnik:happy: tylko tak samo uparty jak Natalcia, uparcie w prawy:happy:
W sumie rzeczywiście dziwnie zabrzmiało:)

reklama
dobra, dobra nie tłumacz się teraz :-D:-D:tak::tak:
oczywiście żartuje, ale zabrzmiało, jakby Cię Mąż bił :-D:-D
:happy::happy:
Jak by tylko podniósł rękę, to wie że bym odwinęła dwa razy mocniej, bo on teraz przy mnie jak chucherko;-)
Idę powoli spać, bo mój suseł już znowu śpi.... mam nadzieję że mi też uda się spać tak jak jemu.... Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Do góry