reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was Kochane. Ja tylko wpadłam napisać dobranoc bo tak mi dzisiaj dziąsło spuchło że już nie mogę :no: i nic mi nie pomaga :dry: Kubek już śpi a ja może doczekam do Housa mam nadzieję ;-) M jutro do pracy, z soboty na niedzielę służba i znowu zostaję sama :-p widzę wszystkie mają dosyć zimy :tak: ja też mam dosyć ale od dwóch dni ładnie świeci słonko ale za to na przyszły tydzień zapowiadają znowu mrozy :dry: no to idę wziąć tabsa i się legnę do jutra dziewuszki :-)

Bogdan baraszkowal w najlepsze z kochanka, gdy uslyszal, ze samochod jej meza wjezdza na podjazd. Niewiele myslac zlapal swoje ubranie i wyskoczyl przez okno, mimo ze na dworze padal deszcz. Traf chcial, ze ulica przebiegal wlasnie maraton. Bogdan postanowil dla niepoznaki dolaczyc do zawodnikow.
-Zawsze biegasz nagi?- zapytal go po przebiegnieciu kilku kilometrow jeden z biegaczy
-Tak-odparl Bogdan.-Czuje sie wtedy naprawde wolny, a powiew wiatru przyjemnie chlodzi moja skore.
-To dlaczego biegniesz z ubraniem pod pacha?- dopytuje sie sportowiec.
-Po zakonczonym biegu moge sie odrazu ubrac w czyste ciuchy- wyjasnil Bogdan
-A zawsze biegasz z nalozona prezerwatywa? -zapytal zawodnik
-Nie, tylko kiedy pada...
Przychodzi facet do lekarza i mówi, ze bola go jadra.
Czesto pan uprawia seks?
*Nie za czesto. Zwykle kochamy sie z zona dwa razy o poranku, potem ze trzy razy po powrocie z pracy, a w nocy jeszcze ze dwa razy. No, troche wiecej w weekend.
Hm - mysli lekarz. - Przy takim trybie zycia to juz chyba nie ma mowy o
kochance?...
*Prawde mówiac - odpowiada niesmialo pacjent - mam kogos. Rzeczywiscie, nie jest latwo, musze sie urywac z pracy, a kochamy sie przewaznie w czasie lunchu, czasem udaje sie wpasc do niej przed powrotem do domu...
Tyle stosunków na dzien!? - wola zdumiony lekarz. - To nie ma sie co
dziwic, ze pana bola jadra!
* Uff, pocieszyl mnie pan - mówi pacjent - bo ja myslalem, ze to od
masturbacji.

Stoi zakrwawiony facet, w jednej ręce trzyma wypadajace oko,a w drugiej wątrobę i sledzionę i mówi:
- Ale sobie k...a kichnąłem!

Na plaży siedzi facet otoczony ładnymi panienkami w strojach bikini. Panienki proponują mu:
- Jak puścisz bąka, to zdejmiemy staniki.
Facet napina się i puszcza baka. Panienki zdejmują staniki i mówią:
- Jak puścisz drugiego bąka, to zdejmiemy majtki.
Facet napina się i puszcza znowu baka. Panienki zdejmują majtki i
znów proponują:
- Jak puścisz serie bąków, to pozwolimy się dotknąć.
Facet zadowolony napina się i puszcza serię bąków, po czym wyciąga rękę, żeby
dotknąć panienki ale w tej chwili ktoś łapie go za ramię i mówi:
- Kowalski, dość tego! Nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie

A tu do śmiechu dobranoc :-D:-D:-D

reklama
Patrysia tesciowa to czesty gosc:sorry:

Agnes miala babka szczescie szok

Beata u mnie z dziaslem luzik nie potrzebuje nic.A lodem okladalas?
Na te zarciki czytaj kawaly to moze watek zalozcie bo duzo miejsca zajmuja

A ja gadalam z Agnieszka i u nas porwali 4 letniego chlopca:szok::szok::szok: helikoptery, auta policyjne mnostwo policji mysleli ze bank okradli bo to kolo banku bylo.A tu kurde porwano dziecko.Teraz strach chodzic samemu z dzieckiem po deptaku:szok:

:-D:-D:-DTak plywala ze dala takiego nura ze zaryla twarza w dno wanienki i od razu chciala zeby Ja wyciagnac hehe;-)Bidulka mowila ze boli Ja buzia i ze nie mogla oddychac

Dowikla chyba za bardzo nura dala, biedulka
Moja juz spi o 20:10 nic nie bylo slychac poszlam sprawdzic a ona juz spala:szok:Obiecalam ze pojedziemy jutro do Emily wiec szybko w sen zapadla:tak:

A ja gadalam z Agnieszka i u nas porwali 4 letniego chlopca:szok::szok::szok: helikoptery, auta policyjne mnostwo policji mysleli ze bank okradli bo to kolo banku bylo.A tu kurde porwano dziecko.Teraz strach chodzic samemu z dzieckiem po deptaku:szok:
:szok::szok::szok:Ja to tez juz sie boje:no::no::no:Nawet juz nie zostawiam Ich samych na podworku bo normalnie az strach:no:A jak widze jak dzieci stoja we wozkach przed sklepem a mamusie robia sobie zakupy to normalnie szkoda slow:no::no::no:

ja na dzisiaj już kończę romans z laptopem;-);-);-);-)

spkojnej nocy albo może powinnam raczej napisać upojnej:tak::tak::tak::tak:

pa pa

Patrysia tesciowa to czesty gosc:sorry:

Agnes miala babka szczescie szok

Beata u mnie z dziaslem luzik nie potrzebuje nic.A lodem okladalas?
Na te zarciki czytaj kawaly to moze watek zalozcie bo duzo miejsca zajmuja

uuuuuuuuuu niebezpiecznie
dzis w rmf mowili o dziewczynie ktora ktos zaatakowal w Koniku nowym,miedzy mna a wawa,nie przezyla:no::no::no::no:
jakas 15letnia

:szok::szok::szok:Ja to tez juz sie boje:no::no::no:Nawet juz nie zostawiam Ich samych na podworku bo normalnie az strach:no:A jak widze jak dzieci stoja we wozkach przed sklepem a mamusie robia sobie zakupy to normalnie szkoda slow:no::no::no:

ja Weronike nieraz zostawiam ale z reguly z Paulina i tylko na chwiel jak sie nie da do sklepu z wozkiem wejsc a potrzebuje 1 czy 2rzeczy ze sklepu i nie ma kolejki

reklama
ja Weronike nieraz zostawiam ale z reguly z Paulina i tylko na chwiel jak sie nie da do sklepu z wozkiem wejsc a potrzebuje 1 czy 2rzeczy ze sklepu i nie ma kolejki
Ja staram sie nei zostawiac:no::no::no:Ewentualnie przed takim sklepem co sa dwa wejscia i wchodze tym kolo ktorego jest kasa,ale ten sklep jest u mnei na osiedlu u kogos w domku wiec za plotem:tak::tak::tak:
A tak to wole zostawic pusty wozek i wziasc dziewczynki ze soba:tak::tak::tak:

Do góry