reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam serdecznie przyszłe mamuśki październikowe:)

Urodziłam 19.10.2009 ślicznego Filipka i Wam życzę, aby wszystko poszło cudownie. Zazdroszczę Wam troszkę tych 9 miesięcy, no już -powiedzmy- 8 :-D - mam nadzieję,że wszystko pójdzie OK. Gratuluję i oby ten czas był szczęśliwy dla Was!

Pozdrawiam!

reklama
Witam serdecznie przyszłe mamuśki październikowe:)

Urodziłam 19.10.2009 ślicznego Filipka i Wam życzę, aby wszystko poszło cudownie. Zazdroszczę Wam troszkę tych 9 miesięcy, no już -powiedzmy- 8 :-D - mam nadzieję,że wszystko pójdzie OK. Gratuluję i oby ten czas był szczęśliwy dla Was!

Pozdrawiam!

Ale fajnie, że już masz swoją kruszynkę, my niestety musimy poczekać.

Mam nadzieję też, że będzie dobrze, ja o dziwo dzisiaj nawet miskę surówki zjadłam i smakowała, zazwyczaj mi się cały dzień obija, spodnie na szczęście nie cisną, a ogółem już 2 kg zgubiłam przez niemoc jedzenia:( Więc jak przytyję to może nie będzie tak źle:):)

Pozdrawiam wieczorową porą:) Tych co już śpią i tych co jeszcze nie śpią:)

Nie wiem czy wiecie, ale ten przepis o becikowym z zaświadczeniem o wizycie u gina przed 10 tyg został zawieszony i nas nie obowiązuje!

Hej!!
Melduję się po kilku dniach. Dolegliwości brak... Tylko czasem podbrzusze pobolewa, i żreć się chce :-p
A poza tym ciekam do roboty co dzień.
Chciałabym iść na zwolnienie od połowy kwietnia. Laski - jak to zrobiłyście, lub jak zamierzacie to zrobić, żeby iść na zwolienie???????????
Witamy nowe!!!!!!!!

Hej!!
Melduję się po kilku dniach. Dolegliwości brak... Tylko czasem podbrzusze pobolewa, i żreć się chce :-p
A poza tym ciekam do roboty co dzień.
Chciałabym iść na zwolnienie od połowy kwietnia. Laski - jak to zrobiłyście, lub jak zamierzacie to zrobić, żeby iść na zwolienie???????????
Witamy nowe!!!!!!!!

a co mamy powiedziec na taka opienie jaka dał mojej kolezance lekarz. Im wieksze dolegliwosci tym wieksze rokowania dla ciazy a ja oprocz wilczego apetytu i zmeczenia nie mam nic. Uwazam ze to zupełna bzdura ale jak pada z ust lekarza ginekologa to juz dla mnie szarlatanstwo. Jedne maja wszystkie mozliwe dolegliwosci inne czesc inne wcale i to chyba nie ma znaczenia. JAk nie ma sie nic to tylko sie cieszyc.

Witam nowe Mamy!
Dziewczyny czy któraś z Was wie ile nas już jest?
I rzeczywiście listopadówki już sie zbierają - ale ten czas szybko leci! Za chwilę nie będziemy najmłodszymi brzuszkami ;-)
ulisia oby więcej takich dobrych wieści! A na marginesie mój gin. nie wiedział, że to już nie obowiązuje :confused2:
Pozdrawiam Mamuśki i życzę dużo zdrowia - zwłaszcza tym mdląco-pawiującym...

a co mamy powiedziec na taka opienie jaka dał mojej kolezance lekarz. Im wieksze dolegliwosci tym wieksze rokowania dla ciazy a ja oprocz wilczego apetytu i zmeczenia nie mam nic. Uwazam ze to zupełna bzdura ale jak pada z ust lekarza ginekologa to juz dla mnie szarlatanstwo. Jedne maja wszystkie mozliwe dolegliwosci inne czesc inne wcale i to chyba nie ma znaczenia. JAk nie ma sie nic to tylko sie cieszyc.
popieram :tak:
ja nie mam zbyt wiele dolegliwosci-tylko sennosc i bol piersi i wcale nie zamierzam chciec miec wiecej!co za bzdura ze im wiecej tym lepsze rokowania, ludziom chyba sie nudzi, masakra:tak:

dziewczyny biezecie juz witaminy ciazowe czy tylko kwas foliowy?

reklama
Do góry