reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Zjawiam się na nocny dyżur.
Mandziula Ty się dzieckiem zajmij :sorry::angry::angry: a nie na BB wchodzisz:-p:tak::-D:-D:-D ale co zrobić - taki nałóg;-):tak::-D:-D:-D. Karm dużo cycem to żółtaczka prędzej Mikołajkowi przejdzie:tak:.Czekam z niecierpliwością na fotki kruszynki:tak:.
Korzystała któraś z Was z usług Centrum Medycznego Medicos na Braci Wieniawskich?

reklama
cześć dziewczyny
czyżby dzisiaj pierwsza, M do pracy się szykował i już mi się nie chce spać, a szykuje się do wyprawy na kilka dni do brejdaka wiec muszę przed wyjazdem dom trochę ogarnąć.:-)
Proszę się częstować...:-):-)

Mandziula Witaj Kochana!

Mandziula Witaj!!!!! Ty nie nadrabiaj tylko kochana zdawaj relację i pierworodnego nam Pokaż bo przecież padniemy z ciekawości. :-D:-D:-D:-D

dzięki wielkie kochana! Jesteś niezastąpiona! Wielki buziak dla Ciebie!

Nie ma za co!:-) Polecam sie na przyszlość-jeśli będę w stanie pomóc!;-):tak:

Witam Ślicznotki!Ale mamy pogode!BU!!!!"Pod psem"! A ja zaraz musze isc z Maksiem do przychodni na badania. Wymaz na owsiki zrobilam bez problemu,ale siku nie dał :-( trudno jak ma cos wyjsc to wyjdzie:eek: jeszcze czekam na "kupe";-) i mozemy isc.
A tak z przyjemniejszych rzeczy to ide dzisiaj na pazurki bo juz odrosly okropnie!:no::no: A potem na Bursztynową internet załatwić-bez samochodu:no::-:)eek:

Witami ja
sunday powodzenia w załatwianiu spraw no i żeby wszystko oki w przychodni i z Maksiem
fornetka dzieki za kawę :tak: mialam kiedys gazetkę gdzie krok po kroku bylo wyjasnione jak takie cuda zrobić, ale mi sie zapodziala:sorry: Miłej wizyty w stolicy :-)

My do teściów jedziemy, tak mi sie nie chce już rano wymyślalam wymówki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a pogoda faktycznie nienajlepsza:confused2::confused2:

maltanko powód jest prosty, chciałabym wreszcie pojsc do pracy:-D Chociaż nie wiem czy chcialabym miec wiecej dzieci...wiem, ze dobrze aby dziecko mialo rodzeństwo, ale w Polsce raczej cięzko mieć kilkoro dzieci i życ "na luzie":-(

ja mam taki sam powód, chciałabym w końcu do pracy pójść, tylko najpierw trzeba ją znaleźć:sorry:
ja to powiedziała moja ciocia "kiedyś łatwiej było 4 niż dzisiaj 1"

Maltanka az tyle:szok::szok::szok::szok:

ano niestety:eek:

A wiec,bylismy dzis u kontroli z Karolinka i mezem,no i Karolinka w oskrzelach czysciutko,splywa jej wydzielina po gardle i dlatego kaszle,ale to dobrze bo juz sie kaszel odrywa,dalej wiec tylko na syropku i cebionie.....

dobrze, że z Karolinką lepiej i zdrówka dla małża.

Mandziula Witaj!!!!! Ty nie nadrabiaj tylko kochana zdawaj relację i pierworodnego nam Pokaż bo przecież padniemy z ciekawości. :-D:-D:-D:-D

właśnie, właśnie, mandziulka Mikołajek jest prześłiczny dawaj nam tu fotki szybciutko:tak:

Karm dużo cycem to żółtaczka prędzej Mikołajkowi przejdzie:tak:.
Korzystała któraś z Was z usług Centrum Medycznego Medicos na Braci Wieniawskich?

:tak::tak::tak::tak:

btw ja nie pomogę, nie korzystałam :no:

fornetka kawka pyszna, miłego pobytu w stolicy, ja się wybieram w niedzielę i na pon zostajemy;-)

sundey oby wszystko szybko udało Ci się załatwić.

witajcie

ja nie śpie już od 5.30 :wściekła/y:pogodę mamy nie za fajna chyba daruje sobie dzis spacer.

dawno aluśki nie było:confused2:

sienio nie ma to jak zakupy:-);-)

oj ja też nie lubię takich ludzi wrrrrr:crazy::wściekła/y:

ta miał 4:eek: oddam dwie ostatnie, ktoś chętny? to zera, już tą 18 sobie zostawię:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz

fornetka fajne ubranka:tak:
marz dokładnie, też uważam, że chłopcy są pokrzywdzeni, we wszystkich sklepach większość rzeczy dla dziewczynek. Dla kobiet też jest więcej sklepów niż dla mężczyzn, ale w sumie widziałyście faceta z dobrej woli na zakupach. :sorry::sorry:wyobraziłam sobie to grzebanie na ciuchach i wyrywanie sobie z rąk ubrań przez facetów.:-D:-D:-D

Ojej, współczuję, znam ten ból czterocyfrowych rachunków za auto:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zabiorę te zera;-);-);-) i oby już się więcej nie powtórzyło:tak::tak::tak::tak::tak:

heheh....faceci w ciuchu....bezcenne:-D:-D:-D:-D:-D

mandziula supeer, że już wróciliście:tak::tak::tak::tak::tak:zaglądaj jak tylko będziesz miała chwilkę, opowiadaj, co u Was i jak było:tak::tak::tak::tak::tak::tak: no i oczywiście, jak się tylko da czekam na fotki;-);-);-);-)

anet15 dobrze, że z córeczką lepiej:tak::tak::tak:oby też mąż już niedługo był w pełni sił:tak::tak::tak::tak:

Zjawiam się na nocny dyżur.
Mandziula Ty się dzieckiem zajmij :sorry::angry::angry: a nie na BB wchodzisz:-p:tak::-D:-D:-D ale co zrobić - taki nałóg;-):tak::-D:-D:-D. Karm dużo cycem to żółtaczka prędzej Mikołajkowi przejdzie:tak:.Czekam z niecierpliwością na fotki kruszynki:tak:.

nie, nie korzystałam:no::no::no::no::sorry::sorry::sorry:

cześć dziewczyny
czyżby dzisiaj pierwsza, M do pracy się szykował i już mi się nie chce spać, a szykuje się do wyprawy na kilka dni do brejdaka wiec muszę przed wyjazdem dom trochę ogarnąć.:-)
Proszę się częstować...:-):-)

Och, jak miło....codziennie inne pyszności:-):-):-) ja wybieram....tę kawusię z serduszkiem i ciastko ze skrzydełkami;-)

ech, wypad do stolicy...meta jest (brat studiuje), ale teraz się nie da...a tak bym po sklepach połaziła...a w marcu premiera w Romie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Witam:-):-):-)
My dzisiaj do godz.9 pospałyśmy - ale fajnie tak wstawać :tak::tak:
Za oknem pogoda do kitu, Maja już nic na ucho nie narzeka ale antybiotyk 5 dni podawać trzeba, tylko tak się zastanawiam czy go starczy bo jakoś dla mnie za mało go jest:sorry::sorry::sorry:
Nie mam dzisiaj pomysłu co wymyślić na zabawę dla Mai, chyba jakieś kolorowanki wydrukuję jej z neta :sorry:
Maltanka no cena zarąbista za naprawę, oby wam już nic więcej się nie psuło:no::no:
Mandziula witaj i Mikołajka koniecznie pokaż:tak::tak::tak:
Anet dobrze że wizyta u lekarza pozytywna, no i ciekawe kiedy mężowi tego druta z nogi wyjmą:sorry::sorry:
Marta nie byłam w Medicos-ie więc nie pomogę ale nie wiem czy czasem Aluśka tam kiedyś nie chodziła, ale mogę się mylić

Witam.
Fornetka ale rozpieszczasz nas z samego rana - ja wstałam (chłopaki zbudzili mnie) godzinę temu - musiałam nockę chlebową odespać:-p:tak: i zdążyłam naszykować na 2 piekarniki bo na jutro dużo zamówień mamy:szok::tak::cool::cool:.
Pytałam o Medicosa bo pediatra kieruje Olka na zabieg usunięcia przepukliny brzusznej w kresie małej a tam to operują.:tak:

Witam,dopiero teraz,dzieciaki na dworze,tzn.Gosia i Angela(kuzynka na feriach jest u nas),a Karolina zasnela przy cycu,a tez mialam ja wziasc na troche:sorry:
A pogoda taka srednia,niby cieplo ale tak buro na dworze,sloneczko by sie przydalo:tak:
Maz pojechal na zdjecie szwow z palca,a drut jeszcze siedzi....(Anaconda druta ma w palcu;-))
Na obiad dzis mam rybke,od wczoraj sie moczy w czosnku i mleku,zaraz bede smazyc:tak::-)
A my dzis tez nie spimy od 5.30....cos sie Karoli poprzestawialo i tak ostatnio wstaje,nad czym strasznie ubolewam...buuu....:-:)-:)-(
Martus,wspolczuje przepukliny u synia,ja tez nie pomoge bo tam nie bylam....

reklama
Witajcie u mnie od 11 sloneczko niestety bylo teraz juz nie ma, ale my juz po porządnym spacerku...Jula dzisiaj kładła sie na śnieg i opalała buzię:-D:-D:-D:-D
Najgorsze że wszedzie otaczją nas kupy psie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry