reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam popołudniowo. Wreszcie mam chwilę na BB:-)
fornetka życzę miłego wyjazdu:tak:
anet15 super że z córcią lepiej
mandziula super że już w domku! Gratuluję jeszcze raz synka. Odpoczywaj po trudach porodu a jak znajdziesz chwilkę napisz nam relacje:-)
sunday pazurki śliczne:tak:
sienio udanego weekendu! Może po niedzieli na spacer się umówimy i poznamy wreszcie?
U nas też choróbsko zawitało.:cool: Od wczoraj Kubuś nam gorączkuje, dzisiaj pojechałam do przychodni,mówię że dziecko gorączkuje i chcę do pediatry a pani w rejestracji stwierdziła że nie ma numerków, że może nas na wtorek zapisać!:sorry: W rezultacie pojechałam do Luxmedu i od ręki pani doktor przebadała.(bardzo miła i świetne podejście do dziecka) Okazuje się że mamy wirusowe zapalenie gardła i wychodzą czwórki na dole:rofl2:Dlatego postanowiłam zmienić przychodnię tylko nie wiem na jaką.To co się dzieje w służbie zdrowia to tragedia.
Teraz lecę zmywać naczynia póki mały śpi.Miłego popołudnia.

reklama
Wiem,kupilam 3 ale za nic w swiecie nie cchial zalozyc!:eek:

My ostatnio tez robilismy badania moczu julci i ja zrobilam tak ze od razu po przebudzeniu rozebrałam Jule i wsadziłam ja do wanny i za chwilę zrobila siku a ja zlapałam w pojemniczek:tak::tak::tak::tak:

My właśnie wrócilismy od teściów z obiadku, objadłam się jak bąk:-D:-D:-Di ledwo ruszam się....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Przepraszam, coś mi się pomieszało że to noga:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A swoją drogą fajnie masz teraz w domku skoro jeszcze jedno dzieciątko na ferie do was zjechało:tak::tak::tak:
anaconda,nic sie nie stalo,czy to palec u reki,czy nogi ,to nie takie wazne...aby sie zagoilo....szwy zdjete,a drut nie wiem kiedy.... w marcu ma isc na wizyte do tego chirurga co go operowal,to sie moze dowie:tak:
A co do dzieci na frie ,to i tak ze tylko jedno mam,bo w wakacie to mialam troje i Gosia czwarta,a jeszcze w ciazy wtedy bylam...wiec nie mialam sily zeby za nimi nadazyc....,a teraz to pikus,Gosia chociaz ma sie z kim bawic
Witam się popołudniowo!
Załatwilam tylko internet i pazurki,bo moje Dziecko nie zrobilo mi siku ani kupy na badanie!!!:no::baffled:
A tu obecne moje pazurki!
synday,fajne pazurki,moje to takie krociutkie ze wstyt pokazywac:szok:
Sunday na siku dla chłopcow sa takie specjalne woreczki
Dla dziewczynek tez sa woreczk,ale moja jak mala byla to dala przykleic,a jak podrosla to tez nie chciala ,cwaniara.....he,he :-D
anet15 super że z córcią lepiej
To co się dzieje w służbie zdrowia to tragedia.
Teraz lecę zmywać naczynia póki mały śpi.Miłego popołudnia.
Antuanet,zebys wiedziala ze tragedia z ta sluzba zdrowia,ja nie wiem po co my te ubezpieczenia placimy,jak i tak prywatnie czesciej sie chodzi po lekarzach.....
Wczoraj maz dostal skierowanie na laser,na zatoki,no i dzis poszedl sie zapisac,a tam kolejka az na koniec marca:szok:....do marca to mu same te zatoki sie wylecza,bo antybiotyk przeciez bierze.....
U mnie w kuchni tez nie pozmywane:sorry:...ale tak mi sie nie chce,ze szok....zostawiam to na jutro,bo moj slubny to zeby nie wiem co to nie pozmywa....:crazy:

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio jako pierwsza!!!:szok: Nie da sie ukryć, że mamy wekend!Wszystkich wywialo!Ja mam chwilke,bo M pojechal do serwisu z samochodem slużbowym i trochę pewnie to mu zajmie, ja już drugie pranie robie, rosół nastawiony, trzeba zabrać się za jakieś porządki!:eek::-(

Witam jako druga :-):-):-)
Za oknem kropi deszczyk i na dworze jest jednym słowem beznadzieja. my dopiero niedawno wstaliśmy, oj przez tą chorobę Mai nauczyłam się późno wstawać, oj trudno będzie po niedzieli przyzwyczaić się znowu do rannych pobudek:szok::szok::szok:
Dzisiaj rodzinnie spędzamy dzień i zaraz po śniadanku jedziemy na duże zakupy do tesco a potem już w domku posiedzimy do wieczora:tak::tak::tak:

Witam i ja...:tak::-)
Ja juz nasmazylam nalesniczkow z parowkami i pieczarkami
Pranie tez drugie sie pierze,a jeszcze mam ze 3:szok:...wnow do wieczora mi zejdzie...:-p
Karola jeszcze spi,a Gosia telewizje oglada:tak:;-)
tez musze sie za porzadki wziasc,ale najpierw kawe sobie szczele,bo jakas przymulona jestem,pewnie przez ta pogode...ble....:sorry:

Ja w sumie też na chwilę wpadłam, zobaczyć co u Was słychać....zaraz jak zwykle trzeba zrobić sobotnie zakupy w Leclercu:wściekła/y::wściekła/y:jak ja nie lubię kupować w hipermarketach, zwłaszcza w zimie....wczoraj wieczorem mała dała tak mi popalić, że hej........bite 4 godziny (z krótkimi przerwami się wierciła, wypychała i kopała)...w efekcie całą noc było mi niedobrze:eek::eek::eek::eek: więc na dodatek jestem niewyspana....może chwilka na powietrzu mnie orzeźwi? jak tylko znajdę chwilkę, zajrzę później do Was:tak::tak::tak::tak:

Witam się i ja weekendowo:-)
anaconda27 udanych zakupów i krótkich kolejek:tak:
anet15 współczuję prania,znów prasowanie będzie;-) A z tym laserem to nieźle...
misia2010 odpocznij sobie jak wrócisz z zakupów, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc.
Dzisiaj miałam "wesołą" noc,Kubuś budził się co 15 minut:rofl2: Dzisiaj niby gorączka niższa ale maruda straszna. Jak spał na południe trochę ogarnęłam domek, zrobiłam krokiety i może coś upiekę bo słodkiego mi się chce...
Miłego popołudnia.

reklama
Slodkiego to i mi sie chce...moze tez sie skusze,jak Karola mi da....:sorry::tak:
Teraz spi,a ja zamiast chate ogarniac,to sobie na kompie siedze...he,he....:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry