reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej, u nas wszystko super, mały je, śpi i robi w pieluchę:-D:-):-) ja każdą wolną chwilkę odsypiam więc jeszcze nie zagladam a dłużej. dzis chwale się tylko moin bobaskiem:tak::tak:

reklama
anaconda27 a jaki się czuje Maja?Lepiej juz z antybiotykiem? Z Maja jedziecie do sklepu?!

Maja wydaje się już całkowicie zdrowa. Oczywiście że z nią jedziemy :tak::tak::tak:

Ja w sumie też na chwilę wpadłam, zobaczyć co u Was słychać....zaraz jak zwykle trzeba zrobić sobotnie zakupy w Leclercu:wściekła/y::wściekła/y:jak ja nie lubię kupować w hipermarketach, zwłaszcza w zimie....wczoraj wieczorem mała dała tak mi popalić, że hej........bite 4 godziny (z krótkimi przerwami się wierciła, wypychała i kopała)...w efekcie całą noc było mi niedobrze:eek::eek::eek::eek: więc na dodatek jestem niewyspana....może chwilka na powietrzu mnie orzeźwi? jak tylko znajdę chwilkę, zajrzę później do Was:tak::tak::tak::tak:

Współczuję nieprzespanej nocki, widocznie dzidzi już ciasno w brzuszku:tak::tak::tak:

hej, u nas wszystko super, mały je, śpi i robi w pieluchę:-D:-):-) ja każdą wolną chwilkę odsypiam więc jeszcze nie zagladam a dłużej. dzis chwale się tylko moin bobaskiem:tak::tak:

Śliczny Mikołajek:tak::tak::tak:
W tesco nie było nawet tak źle, ale ja z listą się wybrałam więc chodziłam tylko tam gdzie musiałam. Myślałam że może Majce coś fajnego kupię z ubrania ale nic mi się w oczy nie rzuciło, zresztą wolę sama pojechać na spokojnie i wtedy wszystko dokładnie sobie obejrzę:tak::tak:
Mąż zasnął, Maja też śpi, ale co się dziwić skoro taka barowa pogoda:cool::cool::cool:

Hej dziewczyny
nadaję z Lublina. Już nie pamiętam czy pisałam, że musiałam przyjechać, przypilnować mamie interesu bo sama sama musiała pójść na kurs.
Fifi nadal posmarkuje, a i mnie znowu rozłożyło, katar, kaszel i temp. Boshe jeszcze przeżyć tą chlapę na przedwiośnie i może jak się w końcu ociepli to choroby odpuszczą.

mandziula
synio prześliczny!!

mandziula śliczności bobasek!:-):-):-):-)

Wlasnie wrocilam od brata,bylismy z Maskem w odwiedzinach, wybawil sie z chlopakami(5l.,10l.) i nauczyl sie robić "żółwika":-D Teraz wstawilam do piekarnika udka zaraz podgotuje ryż z wegetą a potem dopieke razem z kurczakiem.

Hej ja po intensywnej nauce mechaniki i materiałoznawstwa:confused2::tak:.
Przyznać się bez bicia :sorry:;-)która mi pozazdrościła chleba:eek::eek: bo przysnęłam i :zawstydzona/y::zawstydzona/y: piekł się o 3 godziny za długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mandziula uroczy Mikołajek:tak:.
Anaconda a'propos barowej pogody to za mną piffko kuflowe chodzi:-p:tak::dry::dry:.

Wlasnie wrocilam od brata,bylismy z Maskem w odwiedzinach, wybawil sie z chlopakami(5l.,10l.) i nauczyl sie robić "żółwika":-D

o to mały miał zabawy:-)

Hej ja po intensywnej nauce mechaniki i materiałoznawstwa:confused2::tak:.
Przyznać się bez bicia :sorry:;-)która mi pozazdrościła chleba:eek::eek: bo przysnęłam i :zawstydzona/y::zawstydzona/y: piekł się o 3 godziny za długo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
.

Marta mechaniki i materiałoznastwa:confused: a do czego Ci to potrzebne,czy coś mi umknęło?

oho 3 godziny to nieźle Ci się przysnęło:-D

młody już śpi, spał mi dzisiaj tylko pół godziny w dzień, a rano wstał o 5.00. Chyba brzuszek go coś bolał. Nie wiem czy nie po serku, bo mu dałam homogenizowanego Bakusia.:sorry:

jutro wybieramy się do Warszawy, jak brat M coś nie zacznie kombinować, bo już dzisiaj coś zaczął kręcić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mikołajek cudny...a ile wazył i mierzył bo jakis taki duzy na zdjeciach:-p:-p:-p:-p

Załapałam się na 555 stronkę:-D:-D:-D :-D

reklama
Hej e-laski:-D
Maltanka mi mały tez juz spi bo tak jak twoj spal tylko pol godziny, natomiast jego wybudzil zapchany nos a ze smoczek w buzi to nie mogl oddychac a spanko bez gumowego przyjaciela to nie sen. Płakal z pol godziny nawet zawrocilam M w drodze na kulig ale nie narzekal bo i tak mu sie nie chcialo:-)
Mandziula wypoczywaj ile sie da a synio uroczy oby tylko was sie zadne chorobska nie czepialy bo pogoda okropna

A ja dzisiaj jestem bardzo zmeczona narobilam sie w kuchni posprzatalam i czekam na M bo mielismy ogladac jakis film ale chyba zaraz zasne. Nawet nie mam sily zrobic sobie kolacji przyjdzie M to mi zrobi.
Takze zegnam sie milego wieczoru

Do góry