reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorek:tak:rano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy:tak:po południu jadę z Olą do dentysty:happy:
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek:tak:
To super gratulacje :-):-)

reklama
witam!!!

u nas +6st , ale zero slonka. i tak kapie z dachu. sniegu jeszcze sporo, ale widac ze juz duzo ubylo.

chce niunke wypchnac na dwor, zeby sie zmeczyla i szybko poslza na drzemke, bo zaraz po jej spaniu musze ja zawiezc do tesciow i zdazyc na kawke z dziewczynami, a ona jak na zlosc, nie chce isc na dwor:szok::rofl2:

Aneta, Justyna, Nuska zdrowka dla maluchow

Julitka juz kolejny dzien wspiomina, ze ja boli zabek. ciagle pokazuje na ten sam:eek:. ja tam nic nie widze. bardzo szybko jej ten bol mija. nie wiem, co myslec:sorry:

Na spotkanie polskim mam nie dotarlismy bo Fabian dostal zatwardzenie:sorry:

czy beda nie an miejscu te buzki::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D?
:zawstydzona/y::sorry:

młody właśnie zgłodniał i je obiad z tatą (bo tata dopiero wrócił z pracy ) :sorry:
Edit młody chce dokładkę ponoć z tatą lepiej smakuje bo z mamą nie:rofl2::confused2:

u nas z tata tez wszystko smakuje lepiej, nawet zoltko z jajka jest zjadliwe:eek::-D

Niedawno J dzwonił do płytkarza.............. przyjdzie na samym początku marca...jupi.........:-):-):-):-):-):-)
Panele też dziś zamówiliśmy i luksfery........:tak:. w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jak ja Cie rozumiem:tak::tak::tak: jak my remontowalismy dom, to juz nie moglam patrzec na te szare sciany i zakupy typu: cement, pustaki, rury itp.
a jak juz sie zaczelo malowanie, ukladanie podlogi....., to ach! serce roslo!:-):-):-)

ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek:tak:

jaki dorosly facet!:-);-)

Witam.

Zdrówka dla chorowitek, Adaś właśnie sie męczy z zasypianiem ............. rano miał lekki katarek..........

Monia ja tez byłabym dumna................ mój mały za to zapomnial jak się woła siku, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

U nas też na plusie, choć nad ranem było -2 i szklanka na drogach........... teraz +4 i słonko się przeciera

wyskoczyłam z Matim do ciucholandu i kupiłam mu świetną bluzę z kapturem (reserved)i koszulke (next) za całe 15zl:-)ale jestem zadowolona bo na allegro za tą cenę nie umiałam znaleźc nic fajnego. Bluza w rzeczywistości ma intensywniejsze kolory

Ostatnia edycja:
ja wlasnie usypiajac niunke "pzrelecialam" w myslach jej bluzeczki z dlugim rekawem i tez musze kilka dokupic

jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnaca:szok::szok:nie musze chyab mowic, ze z kolcami:cool::rofl2:

ja wlasnie usypiajac niunke "pzrelecialam" w myslach jej bluzeczki z dlugim rekawem i tez musze kilka dokupic

jesli ktoras uwaza, ze moja psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: Ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... Roze pnaca:szok::szok:nie musze chyab mowic, ze z kolcami:cool::rofl2:
:-d:-d:-d:-d

Mojemu mezowi tez mazy sie pies i zakochal sie w tej rasie

ale jak ostatnio bylam u kolezanki i widzialam co jej pies zrobil z ogrodem to:szok::szok::szok: oczywiscie moj maz chce miec psa w domu a nie na dworzu tylko ze on bedzie caly dzien w pracy a ja z cholota:crazy:

gabits piesek sliczny, w ogóle lubię psy, ale NIGDY pasa w domu

Adaś przed drzemka zrzygał się, potem spał niespokojnie, po niecałej gdzinie juz wstał z płaczemu i bólem brzucha................ o co kaman?????????????????????????????? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gorączki nie ma.

reklama
Cały dzień coś się dzieje i ogólne zamieszanie:-) uwielbiam takie dni bo przynajmniej czas mi szybko leci:-) właśnie spojrzałam na zegarek i aż oczy przetarłam że to już ta godzina:szok::-D a ja od rana do was nie zajrzałam:zawstydzona/y:

Moze kafka mnie ozywi:confused2: U nas noc tez na plusie, brudny snieg po malu znika. Mlody kaszle:wściekła/y: Wczoraj wytlumaczylam S,ze niepowinien z nim chodzic, ze wogole nie chodzi sie nigdzie gdzie sa chorzy z dzieckiem,bo zalapie,czy pamieta zeszla zime jak mlody nam chorowal itd, nic nie powiedzial,czyli mam racje, a mialam ochote zrypac go tak porzadnie za jego glupote:wściekła/y:

Bo chłopu juz takie głupie są że myślą jeśli wogóle myślą:eek: po czasie :wściekła/y:

witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorek:tak:rano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy:tak:po południu jadę z Olą do dentysty:happy:

No to gratulacje dla Mateuszka:-) zuch chłopczyk:tak:

Witam ja prosto z wizyty u lekarza i ................. niestety jeszcze jakieś lekkie szmery teraz z lewej strony :wściekła/y: i antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .

kurcze szkoda że dalej antybiotyk:-( a co do spacerków to nasza pani doktor ta która przychodzi prywatnie twierdzi że jak dziecko bieże antybiotyk to nie powinno się na dwór wychodzić:sorry::no: nawet gdy nie ma gorączki:sorry:

wyskoczyłam z Matim do ciucholandu i kupiłam mu świetną bluzę z kapturem (reserved)i koszulke (next) za całe 15zl:-)ale jestem zadowolona bo na allegro za tą cenę nie umiałam znaleźc nic fajnego. Bluza w rzeczywistości ma intensywniejsze kolory
http://img99.imageshack.us/i/dsc06478.jpg/
http://img202.imageshack.us/i/dsc06472x.jpg/

Super łupy:-) ja też uwielbiam takie trafiejki;-)

jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnaca:szok::szok:nie musze chyab mowic, ze z kolcami:cool::rofl2:

A ma jakieś swoje zabawki do gryzienia? Pamietam że Mafi uwielbiał taką ze sznurków gryźć i dzięki niej odczepił się od naszych butów i innych przedmiotów;-)

Mojemu mezowi tez mazy sie pies i zakochal sie w tej rasie

ale jak ostatnio bylam u kolezanki i widzialam co jej pies zrobil z ogrodem to:szok::szok::szok: oczywiscie moj maz chce miec psa w domu a nie na dworzu tylko ze on bedzie caly dzien w pracy a ja z cholota:crazy:

Śliczny piesek mój M też o tej rasie marzył ale ja nie chciałam sie zgodzić bo to już trochę większy pies;-) a ja ze wzgledu na to że miał być domowy to chciałam takiego co by mi siegał do kolana:-D

Adaś przed drzemka zrzygał się, potem spał niespokojnie, po niecałej gdzinie juz wstał z płaczemu i bólem brzucha................ o co kaman?????????????????????????????? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gorączki nie ma.

Może mu tylko coś zaszkodziło:sorry:

Do góry