• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Tyle się świeci a żadna nie pisze:eek::sorry: ja już w domciu spacerek z Mafim odbębniony pogaduchy z mężem zaliczone i wypadałby się iść myć i spać:zawstydzona/y: ale jeszcze postanowiłam zajrzeć:-) z pozytywnych wiadomości to to że Tuśka śpi nie ma gorączki i nie kaszle:-) więc chyba antybiotyk działa:-)

Tyle się świeci a żadna nie pisze:eek::sorry: ja już w domciu spacerek z Mafim odbębniony pogaduchy z mężem zaliczone i wypadałby się iść myć i spać:zawstydzona/y: ale jeszcze postanowiłam zajrzeć:-) z pozytywnych wiadomości to to że Tuśka śpi nie ma gorączki i nie kaszle:-) więc chyba antybiotyk działa:-)
działa, działa.......................... ja własnie zastanawiam sie skąd ty piszesz................z auta:-D:-D:-D .......a Ty juz w domciu

działa, działa.......................... ja własnie zastanawiam sie skąd ty piszesz................z auta:-D:-D:-D .......a Ty juz w domciu
Tak mam podzielną uwagę że piszę jednocześnie gadam przez telefon, palę fajkę i jeszcze od czasu do czasu spoglądam na drogę;-):-D a na poważnie to już dawno w domku:tak: ostatnio jak już zima odpuściłą to ok 22:30 już po spacerku z mafim jestem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry