Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja już w domciu spacerek z Mafim odbębniony pogaduchy z mężem zaliczone i wypadałby się iść myć i spać
ale jeszcze postanowiłam zajrzeć:-) z pozytywnych wiadomości to to że Tuśka śpi nie ma gorączki i nie kaszle:-) więc chyba antybiotyk działa:-)działa, działa.......................... ja własnie zastanawiam sie skąd ty piszesz................z autaTyle się świeci a żadna nie piszeja już w domciu spacerek z Mafim odbębniony pogaduchy z mężem zaliczone i wypadałby się iść myć i spać
ale jeszcze postanowiłam zajrzeć:-) z pozytywnych wiadomości to to że Tuśka śpi nie ma gorączki i nie kaszle:-) więc chyba antybiotyk działa:-)

.......a Ty juz w domciuprzecież już 23działa, działa.......................... ja własnie zastanawiam sie skąd ty piszesz................z auta.......a Ty juz w domciu

Tak mam podzielną uwagę że piszę jednocześnie gadam przez telefon, palę fajkę i jeszcze od czasu do czasu spoglądam na drogę;-)działa, działa.......................... ja własnie zastanawiam sie skąd ty piszesz................z auta.......a Ty juz w domciu
a na poważnie to już dawno w domku
ostatnio jak już zima odpuściłą to ok 22:30 już po spacerku z mafim jestem;-)Agulka zajęła się projektem i bożym świecie zapomniała;-)przecież już 23![]()
a poza tym jak mówią szczęśliwi ludzie czasu nie liczą;-)Agulka zajęła się projektem i bożym świecie zapomniała;-)a poza tym jak mówią szczęśliwi ludzie czasu nie liczą;-)
;-)

pokaż pokażdokładnie kochana........................ zrobiłam też projekt elewacji domku;-)
![]()