Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi teżAgulka mi sie podoba ten pierwszy kolorek![]()
ale małżonek prosił o zilelony , więc ma...................ale TYLKO na zdjęciu;-)

witam!!!!!!!!!!!!!
mam wielkiego leeeenia i chce tylko leeezec!

i do tego jeszcze łeb mnie boli, oczodoły też, rzygać mi się chce............. ogólnie do bani moje dzisiejsze samopoczucie.
Witam w klubie też nic mi się nie chcewitam!!!!!!!!!!!!!
mam wielkiego leeeenia i chce tylko leeezec!
jedyne co narazie zrobiłam od rana to zdjęłam pościel i puściłąm pranie w domu syf a ja najchętnie zamknęłabym oczy i udawała że nic nie widzę

za to musiała bym obkupic D i mnie bo u nas w szafkach jakieś pustki

nie wiem czy powinno mnie to martwic czy nie
czy to wina skończonego już urlopu
Dzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyśMłoda je zupe a ja popijam kawkę i zajadam się ciastem ze śliwkami od mamy;-) a w domu dalej syfale zaraz się za niego zabieram
wcześniej bym to zrobiła ale przyszedł mój tato i siedzieliśmy i gadalismy a robota w lesie
także uciekam;-)
Mateusz też zjadł już zupę chałupka była posprzątana ale Mateusz już znów zdąrzył nabałaganicDzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyś
D z Olą są u teściów bo D coś tam robi w łazięce u siostrzyczki i chyba też się tam wybiorę na kawę a jakoś mi się nie chce dupska ruszyc
ale pojadę bo co będę sama z Matim w domu siedziec........................