donkat
Fanka BB :)

witam!!!
u nas piekne slonko, choc zminawo jest. w koncu to jeszcze luty;-)
bylam z niunka wkosciele. grzeczna byla, choc jzu jej sie nudzilo. jak wyszlysmy, to pytam: za tydzien tez pojdziesz ze mna? a ona: nie, przeciez juz bylysmy

dzieciaki probuja usnac. t zn JUltika, bo P probuje NIE usnac

dzis an obiadek zrobilam strogonowa, daaaawno robilam
Aneta i Justyna, zdrowka dla zdechlaczkow:-)
usmialam sie z Mateuszka

, choc tez nie wiem, czy sie cieszyc, czy martwic
a spotkanko bylo suuuper! w koncu dluzej posiedizalysmy, pogadalysmy a i tak tematy sie nie konczyly;-):-)
a mnie po porannym leniu dopadla energia i szybko wysprzatalam, potem dzieciaki sie wykapaly i pojechalismy wieczorkiem do P wujka, bo daaaaawno u nich bylismy, az sie szczerze zdziwili

jaki kinoman

fajnie

a jak u Was? na razie odpuscilas, czy dalej walczysz?

u nas piekne slonko, choc zminawo jest. w koncu to jeszcze luty;-)

bylam z niunka wkosciele. grzeczna byla, choc jzu jej sie nudzilo. jak wyszlysmy, to pytam: za tydzien tez pojdziesz ze mna? a ona: nie, przeciez juz bylysmy

dzieciaki probuja usnac. t zn JUltika, bo P probuje NIE usnac

dzis an obiadek zrobilam strogonowa, daaaawno robilam

Aneta i Justyna, zdrowka dla zdechlaczkow:-)
hej wziełam się za porządki ciuchowe i stwierdziłam że muszę przystopowac z kupowaniem ubrań dla dzieciza to musiała bym obkupic D i mnie bo u nas w szafkach jakieś pustki
włączyłam dziś Matusiowi bajkę Auta i myślałam że może go zaciekawi bo jeszcze nie oglądał no i było zero zainteresowania za to jak włączyłam Barbie to siedział jak zahipnotyzowanynie wiem czy powinno mnie to martwic czy nie
Donkat jak po kawce z mamami z regionalnego?spotkanko udane?
usmialam sie z Mateuszka

, choc tez nie wiem, czy sie cieszyc, czy martwic
a spotkanko bylo suuuper! w koncu dluzej posiedizalysmy, pogadalysmy a i tak tematy sie nie konczyly;-):-)
w domu dalej syfale zaraz się za niego zabieram
wcześniej bym to zrobiła ale przyszedł mój tato i siedzieliśmy i gadalismy a robota w lesie
także uciekam;-)
Dzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyś
a mnie po porannym leniu dopadla energia i szybko wysprzatalam, potem dzieciaki sie wykapaly i pojechalismy wieczorkiem do P wujka, bo daaaaawno u nich bylismy, az sie szczerze zdziwili

Zostalismy już na noc. Podłączylam sobie videodo telewizora w pokoju mojej babci (Kuba tam chial spać) i pooglądałam sobie prawie do 02.00 stare filmy
typu "co sie zdarzyło wujowi Jakubowi", "Wielki wyścig", "Sahare"
Kuba dzielnie mi asystował az do 01.15
myślałam, że pośpi dziś nieco dłużej a ten o 8.20 wola do mnie "mama obudz się"
ja naturalnie padnięta.
jaki kinoman

Dzisiaj ma szwagierka przyjechac z ciuchami,bo jej tesciowej siostra ma sklep i zawsze jak ma nowy towar to Lucyna idzie na ogladanie i po hurtowej cenie jej sprzedaje i powiedziala,ze jak chce to moge sobie tez cos wziasc:-):-)
fajnie

Majandra to może i jak skorzystam z Twojej pomocy- Maciusia już odpieluszkowałaś to moze teraz z Jula powalczysz![]()
a jak u Was? na razie odpuscilas, czy dalej walczysz?

nie wiem czy powinno mnie to martwic czy nie
płakał bo mu nie kupiłam jakiejś gąsienicy co gadała i śpiewałą a kosztowała ponad 120zł 
 bo tak na pewno bym wzieła bo bardzo mi się ppodobała