Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w zasadzie tylko euphorubium mozna dawac dluzej niz inne do noska i one raczej sa do odetkania noska. Syropek dostalismy PectroDrill,bo jest wykrztusny,ale nie tak bardzo,a na noc,czyli Stodal. Kiedys lekarka mi tlumaczyla,ze wszystkie na ambroksolu bardzo pobudzaja ruchy rzesek, wiec nawet jesli nie ma czym odkaszlnac to jest taki odruch do kaszlu i wtedy dziecko sie juz meczy. A antybiotyk Amoksiklav, to delikatny antybiotyk. Jesienia tez go mial,ale wtedy nie pomogl i zaraz dostal mocniejszy. Mlodemu na zycie sie ma, az za bardzo,bo szaleje i dopiero zasypia z tata.Witam się i ja ale na chwilkebo Tuśka sprzedała choróbstwo i mnie i M oboje zdychamy
na domiar złego Tuśka dziś wygląda jak półtora nieszcześcia katar ją zatyka przez co oczy ma jak by miała z 40 stopni gorączki
do tego kaszle okrutnie
dzwoniłąm do tej lekarki co u nas byłą i kazała juz odtawić mucosolvan bo prawdopodobnie pobudza tylko Tuśkę nie potrzebnie a w zamian dać łyzeczkę eurespalu bo też ma działanie rozkurczające ale jest znacznie łagodniejszy
i dać jej syropek prawoślazowy w zamian no i odstwić otrivin skoro katarek już ładnie odpływa a w zamian psikać euphorubium. Pocieszyłą mnie tylko Marta bo mówi ze jej Niki przy antybiotyku też ma kryzys na 3,4 dzień a potem jest już tylko lepiej więc modlę sie aby u nas było tak samo
biedny Matuś:-( zdrówka życzę
czyli dokładnie ten sam wąglik co u nasa jaki antybiotyk dostaliści?
a no takNo jak nic a sandałki;-):-)

moja wina bo wypił przed snem cały kubek kakao
i naturalnie zasnoł i nie wysadziłam go.

chyba odzywa się we mnie natura.
ja skolei czuje sie jako tako najgorsze że muszę siedzieć w pracy

no i kupiłam znów Matusiowi bluzębo w Mariquita były wyprzedaże i z amiast 62zł za bluze zapłąciłam 18zł:-)była też super kurtki zimowe z 112 przxecenione na 30zł
ale nie było odpowiedniego rozmiaru
bo tak na pewno bym wzieła bo bardzo mi się ppodobała