To super gratulacje :-):-)witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorekrano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy
po południu jadę z Olą do dentysty
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek![]()
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
u nas +6st , ale zero slonka. i tak kapie z dachu. sniegu jeszcze sporo, ale widac ze juz duzo ubylo.
chce niunke wypchnac na dwor, zeby sie zmeczyla i szybko poslza na drzemke, bo zaraz po jej spaniu musze ja zawiezc do tesciow i zdazyc na kawke z dziewczynami, a ona jak na zlosc, nie chce isc na dwor

Aneta, Justyna, Nuska zdrowka dla maluchow
Julitka juz kolejny dzien wspiomina, ze ja boli zabek. ciagle pokazuje na ten sam
. ja tam nic nie widze. bardzo szybko jej ten bol mija. nie wiem, co myslec
czy beda nie an miejscu te buzki:

?

u nas z tata tez wszystko smakuje lepiej, nawet zoltko z jajka jest zjadliwe

jak ja Cie rozumiem

jak my remontowalismy dom, to juz nie moglam patrzec na te szare sciany i zakupy typu: cement, pustaki, rury itp.
a jak juz sie zaczelo malowanie, ukladanie podlogi....., to ach! serce roslo!:-):-):-)
jaki dorosly facet!:-);-)
u nas +6st , ale zero slonka. i tak kapie z dachu. sniegu jeszcze sporo, ale widac ze juz duzo ubylo.
chce niunke wypchnac na dwor, zeby sie zmeczyla i szybko poslza na drzemke, bo zaraz po jej spaniu musze ja zawiezc do tesciow i zdazyc na kawke z dziewczynami, a ona jak na zlosc, nie chce isc na dwor

Aneta, Justyna, Nuska zdrowka dla maluchow
Julitka juz kolejny dzien wspiomina, ze ja boli zabek. ciagle pokazuje na ten sam
. ja tam nic nie widze. bardzo szybko jej ten bol mija. nie wiem, co myslec
Na spotkanie polskim mam nie dotarlismy bo Fabian dostal zatwardzenie![]()
czy beda nie an miejscu te buzki:

? 

młody właśnie zgłodniał i je obiad z tatą (bo tata dopiero wrócił z pracy )
Edit młody chce dokładkę ponoć z tatą lepiej smakuje bo z mamą nie![]()
u nas z tata tez wszystko smakuje lepiej, nawet zoltko z jajka jest zjadliwe

Niedawno J dzwonił do płytkarza.............. przyjdzie na samym początku marca...jupi.........:-):-):-):-):-):-)
Panele też dziś zamówiliśmy i luksfery......... w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu
:-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak ja Cie rozumiem

jak my remontowalismy dom, to juz nie moglam patrzec na te szare sciany i zakupy typu: cement, pustaki, rury itp.a jak juz sie zaczelo malowanie, ukladanie podlogi....., to ach! serce roslo!:-):-):-)
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek![]()
jaki dorosly facet!:-);-)
Witam.
Zdrówka dla chorowitek, Adaś właśnie sie męczy z zasypianiem ............. rano miał lekki katarek..........
Monia ja tez byłabym dumna................ mój mały za to zapomnial jak się woła siku, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
U nas też na plusie, choć nad ranem było -2 i szklanka na drogach........... teraz +4 i słonko się przeciera
Zdrówka dla chorowitek, Adaś właśnie sie męczy z zasypianiem ............. rano miał lekki katarek..........
Monia ja tez byłabym dumna................ mój mały za to zapomnial jak się woła siku, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
U nas też na plusie, choć nad ranem było -2 i szklanka na drogach........... teraz +4 i słonko się przeciera
monia_l
Wrześniowe mamy'07
donkat
Fanka BB :)
ja wlasnie usypiajac niunke "pzrelecialam" w myslach jej bluzeczki z dlugim rekawem i tez musze kilka dokupic
jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnaca
nie musze chyab mowic, ze z kolcami

jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnaca

nie musze chyab mowic, ze z kolcami

monia_l
Wrześniowe mamy'07
:-d:-d:-d:-dja wlasnie usypiajac niunke "pzrelecialam" w myslach jej bluzeczki z dlugim rekawem i tez musze kilka dokupic
jesli ktoras uwaza, ze moja psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: Ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... Roze pnacanie musze chyab mowic, ze z kolcami
![]()
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
gabits piesek sliczny, w ogóle lubię psy, ale NIGDY pasa w domu
Adaś przed drzemka zrzygał się, potem spał niespokojnie, po niecałej gdzinie juz wstał z płaczemu i bólem brzucha................ o co kaman?????????????????????????????? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gorączki nie ma.
Adaś przed drzemka zrzygał się, potem spał niespokojnie, po niecałej gdzinie juz wstał z płaczemu i bólem brzucha................ o co kaman?????????????????????????????? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gorączki nie ma.
reklama
Cały dzień coś się dzieje i ogólne zamieszanie:-) uwielbiam takie dni bo przynajmniej czas mi szybko leci:-) właśnie spojrzałam na zegarek i aż oczy przetarłam że to już ta godzina
a ja od rana do was nie zajrzałam
Bo chłopu juz takie głupie są że myślą jeśli wogóle myślą
po czasie 
No to gratulacje dla Mateuszka:-) zuch chłopczyk
kurcze szkoda że dalej antybiotyk:-( a co do spacerków to nasza pani doktor ta która przychodzi prywatnie twierdzi że jak dziecko bieże antybiotyk to nie powinno się na dwór wychodzić
nawet gdy nie ma gorączki
Super łupy:-) ja też uwielbiam takie trafiejki;-)
A ma jakieś swoje zabawki do gryzienia? Pamietam że Mafi uwielbiał taką ze sznurków gryźć i dzięki niej odczepił się od naszych butów i innych przedmiotów;-)
Śliczny piesek mój M też o tej rasie marzył ale ja nie chciałam sie zgodzić bo to już trochę większy pies;-) a ja ze wzgledu na to że miał być domowy to chciałam takiego co by mi siegał do kolana
Może mu tylko coś zaszkodziło

a ja od rana do was nie zajrzałam
Moze kafka mnie ozywiU nas noc tez na plusie, brudny snieg po malu znika. Mlody kaszle
Wczoraj wytlumaczylam S,ze niepowinien z nim chodzic, ze wogole nie chodzi sie nigdzie gdzie sa chorzy z dzieckiem,bo zalapie,czy pamieta zeszla zime jak mlody nam chorowal itd, nic nie powiedzial,czyli mam racje, a mialam ochote zrypac go tak porzadnie za jego glupote
![]()
Bo chłopu juz takie głupie są że myślą jeśli wogóle myślą
po czasie 
witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorekrano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy
po południu jadę z Olą do dentysty
No to gratulacje dla Mateuszka:-) zuch chłopczyk

Witam ja prosto z wizyty u lekarza i ................. niestety jeszcze jakieś lekkie szmery teraz z lewej stronyi antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .
kurcze szkoda że dalej antybiotyk:-( a co do spacerków to nasza pani doktor ta która przychodzi prywatnie twierdzi że jak dziecko bieże antybiotyk to nie powinno się na dwór wychodzić

nawet gdy nie ma gorączki
wyskoczyłam z Matim do ciucholandu i kupiłam mu świetną bluzę z kapturem (reserved)i koszulke (next) za całe 15zl:-)ale jestem zadowolona bo na allegro za tą cenę nie umiałam znaleźc nic fajnego. Bluza w rzeczywistości ma intensywniejsze kolory
http://img99.imageshack.us/i/dsc06478.jpg/
http://img202.imageshack.us/i/dsc06472x.jpg/
Super łupy:-) ja też uwielbiam takie trafiejki;-)
jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnacanie musze chyab mowic, ze z kolcami
![]()
A ma jakieś swoje zabawki do gryzienia? Pamietam że Mafi uwielbiał taką ze sznurków gryźć i dzięki niej odczepił się od naszych butów i innych przedmiotów;-)
Śliczny piesek mój M też o tej rasie marzył ale ja nie chciałam sie zgodzić bo to już trochę większy pies;-) a ja ze wzgledu na to że miał być domowy to chciałam takiego co by mi siegał do kolana

Może mu tylko coś zaszkodziło

Podziel się: