reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co do tego że ci co do przedszkola nie chodzili to mniej reformowani to się podpisuję rękami i nogami MÓJ TEŻ NIE CHODZIŁ :no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój tak i nic nie pomoglo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

as co za babsko:confused2:

anka wiem ze na rozrzedzenie i na cholesterol- mam to gdzies, jak ma kase na fajki to niech ma tez na tabletki,albo albo-jego wybór- wiedział, e tak bedzie, bo juz mu mowilam, ze jak znajde fajki to tabletek nie bedzie miał-zawsze chowałam, i na drugi dzien, dwa mu dawałam, to nic sobie z tego nie robił- teraz zobaczył e nie żartuje- i powiedisłam że każde tak będa lądować dopóki on nie presatanie palić

reklama
Medeuska nie wiem czy wyrzucenie tabletek coś pomoże bo skoro wie że nie może palić a mimo to pali to i jest mu zapewne obojętne czy bierze tabletki czy nie :sorry::sorry:

Witam
Maja śpi to ja sobie do komputera zasiadłam - a miałam jej dzisiaj nie kłaść :sorry::sorry:
Przeziębienie znowu mnie rozkłada, nigdy wcześniej tak często nie chorowałam jak tej zimy, już sama na siebie jestem zła :angry::angry::crazy:
Pomysłu na obiad nie miałam dzisiaj żadnego a jak w końcu wymyśliłam że zrobię rybkę do ziemniaków to jak poszłam do sklepu okazało się jak na złość że żadnych ryb dzisiaj nie ma i w związku z tym na obiad jajko sadzone bo nic innego nie mam:sorry::sorry:
U nas przedszkole prywatne od 550zł wzwyż :sorry::sorry:, też się boję że w tym roku Mai nie przyjmą a ona tak chętnie tam chodzi i tak dużo się uczy, chyba bym się całkiem załamała, no a na prywatne to też mnie nie stać:no::no:
U nas zapisy też koło marca będą przez internet ale wcześniej pójdę i pogadam z dyrektorką tego przedszkola co Maja chodzi, zobaczymy co ona mi powie :sorry::sorry:
ale MAJA chodzi do przedszkola to nie jest tak że na następny rok przechodzi automatycznie i jest przyjęta????
As, szkoda słów na tę kobitę :no: A zwierzak sie męczył :-(

A moje dzieci sie razem bawia i jeszcze nie płacze żadna :szok::-D To chyba cisza przed burzą :eek::sorry:
Ja zawsze mówie to samo jak moi się razem bawią:-D:-D:-D
As nosz co za baba:wściekła/y::wściekła/y:nie chciała pracować to mogła o tym powiedziec a nie tak:no::no::no:co za ludzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mnie łep pęka normalnie nie pamiętam kiedy mnie tak bolał:no::no:wziełam saridon zjadłam obiad oby przeszło:eek:

ale MAJA chodzi do przedszkola to nie jest tak że na następny rok przechodzi automatycznie i jest przyjęta????

Właśnie Malinka to nie jest tak, co rok jest nowa rekrutacja, niby te dzieci co już chodzą mają pierwszeństwo ale mojej znajomej córka chodziła do trzylatków a potem jej nie przyjęli do czterolatków dlatego chcę się zapytać dyrektorki jak to u nas jest i nawet chcę się posunąć do kłamstwa i na wniosku napiszę że pracuję bo i tak tego nie sprawdzają

anaconda nie wiem,łapie sie ju wszystkiego, czegokolwiek...............

Wiem że się łapiesz wszystkiego ale po jego zachowaniu widać że wcale mu nie zależy, a znając chłopów to mało który dba o swoje zdrowie, mojego np. co kilka dni ząb boli i to tak mocno że całe noce nie śpi ale za chiny nie da sobie przetłumaczyć że trzeba do dentysty iść:sorry::sorry::sorry:

Meduska ja ciebie rozumiem bo ja bym pewnie ze swoimi nerwami zrobiła to samo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze do niego nic nie dociera jak takiemu tłumaczyć jak to jest głuche jak ściana:sorry::sorry::sorry:
Meduska a jak na wasze sprzeczki ,ciche dni reaguje Patryk????przecież to duży chłopak dużo rozumie czuje???
pytam bo my się mało kiedy kłócimy a nawet jak mamy jakieś sprzeczki słowne to dzieciaki stają po mojej stronie (choć nigdy nikt ich o to nie prosił:no:) i płacza albo mówią no kochajcie się bądźcie dla siebie mili.....

u nas jak dziecko zapiszesz do 3 latków i jest przyjęte to potem składasz owszem wniosek na przyszły rok ale z góry wiadomo że twoje dziecko się dostanie bo nawet jest tak że jeżeli w 4-latkach jest 28 miejsc i 22 jest trzylatków to jest tylko 6 wolnych miejsc dla 4 latków które nie chodziły wcześniej do przedszkola:tak:no i u nas kłamstwo z pracą by ci nie przeszło bo najpierw jest owszem rekrutacja internetowa a potem trzeba donieść zaświadczenie od pracodawcy że pracujesz:sorry:ale to się tyczy dzieci 3-letnich które dopiero zczynaja przedszkole:tak:

reklama
Do góry