kerna
http://www.lauraziobro.pl
witam się:-)
Olkale co to za ziółka
beta nie wyszła..przykro mi
Olkale co to za ziółka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
witam si i ja:-)
Juz jesem po wizycie.Pani doktor bardzo fajna
ale najwazniejsze ze nie ma torbili zadnej:-):-)Tak sie ciesze!
W kolejnym cyklu mam zrobic prolaktyne i progesteron.
A we wtorek mam zrobic betke!
A co tam kochane u was????

witam dziewczyny i zaglądam co tam u Was! Są dobre wieści?? suzi będziesz robić betę????ooo jest szansa????
wow jakei tu porady!!!!!!!!!!
Prawdopodobnie będzie Bartlomiej :-) a na drugie Jan, ale jeszcze na 100% nie jestesmy pewni na razie przyszła paczuszka z ciuszkamioj takie słodziurtkie to
![]()
My jeżeli kiedyś będziemy mieli dzieci, to córka będzie miała na imię Malika albo Nayla, a synek Samir albo Karim
no własnie wszystko ok u mnie i u mojego M tylko ta prol. ale podwyższona niewiele więc za tydzień ide ją zbadać. i włsąnie ci mówię jak nic nie chcą juz robić czy badać to jest jeszcze gorzej, bo jak coś znajdą to sie na tym koncentrujesz i bach jest , a tach zastanawiasz sie i tylko dołujesz.
ja lubie ta
Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe
Ja dziś odebrałam wynik i nie mam przeciwciał...to nie jset kosztowne badanie ok 65 zł
Fajnie,że nie masz przeciwciał. We krwi też sprawdzałaś?

juz wrocilam po krotkie drzemce i obiadku
ale mnie obgadalyscie hehehehe ze nie chce testu zrobic hehehehhe
ale jutro juz bedziecie wszystko wiedziec
:-)

witam się:-)
Olkale co to za ziółkabeta nie wyszła..przykro mi
![]()
stany zapalne, urazy lub do kąpieli 
Asiucha witaj:-) a my z tymi imionami dzisiaj wymyślałyśmy, ale nanusia ma męża z Libii (chyba) i dlatego takie oryginalne imiona![]()
to mieszanka na niepłodność Ojca Klimuszki nr 1 (pomysł zaciagnęlam z Boćka) czytam te ulotki i wiekszość z nich wskazanie to działanie odprężające , a pozostałe należy stosować zewnętrzniestany zapalne, urazy lub do kąpieli
no nie wiem? ale co mi tam spróbuje moze wiara mi pomoze;-)

oo jakieś psychotropy?? ;-) no próbuj, jak tylko nie zaszkodzą to mogą i pomóc

Podobno jak się ma przeciwciała we krwi, to niestety ale juz się poodbno nic nie da zrobić, jak są w śluzie to jakies tam szanse są. Nie znam się na tym, tylko tyle wyczytałam