reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
W necie można znaleźć takie kalendarze do obliczania dni płodnych...wiadomo że czasami zdarza się później. Ale jak są normalne cykle to mozna mniej więcej wyliczyć.
Ja chodziłam do ginka na przegląd podwozia 3 razy w okresie dni płodnych i mi mówił co tam widzi.

Myska mnie nie chodzi o dni płodne tylko o fze lutealną.
Ale juz wszystko wiem.zawsze w 15 dniu dostaje @:wściekła/y::-(

moze tym razem nie przyjdzie?

Jakos tak wątpie:zawstydzona/y:Dzis nawet sniły mi sie 5raczki taki jakis pokręcony ten sen:-DNIe pamietam dokładnie,ale chyba chodziło o to ze oznajmiłam mojemu M ze bedzie ciaza mnoga:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ja na przyszły cykl tez planuję jakies łożkowe szlenstwa:-DZakupiłam czerwony gorsecik i jeszcze tylko holsy tżeba dokupic:tak:

:-)mon niby tak tylko trochę się przeziębiłam i kaszle jak stary chłop, ale mam nadzieję że mi to nie pokrzyżuje planów ;-) i coś z tych staranek się wykluje :-D

A jak tam u Ciebie nastroje

trzymam kciukasy..mocno:-D

a u mnie:-( wczoraj poszłam na betę bo @ się spóźnia...ale wynik <2 :-( na pewno w ciaży nie jestem...a dziś nie w iem 33 lub 34 dc a temp powyzej 37:angry::angry::angry: popsuje mi wszystkie plany...badanie HCG, wizyty pod dni płodne...
Od wczoraj piję ziółka:tak:

reklama
Do góry