reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ewela Ty szczęściaro :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
I cykl to jak cud :tak:
masz racje to jak cud:-)ale powiem ze nawet nie sadzilam ze sie uda..tym bardiej ze nie oblicalam dni plodnych bo w pazdierniku odstawilam cilest i nie mierzylam tempki itp poprostu prytulanki byly srednio co dwa dni:tak::-Dle sie ciesze ze moja córcia juz nie bedzie jedynaczka:happy:

olkale conajmniej dziwne to wszystko...no ciaza jak nic..ale ta beta:sorry:

;-)Będzie dobrze nie martw się...zawsze mówimy sobie że jesteśmy pełne nadziei i za każdym razem się rozczarowujemy i jest nam smutno... bynajmniej ja tak mam... ale nie można się załamywać... bo w koło nas same małe fasolinki się wykluwają... na pewno na nas też przyjdzie pora :-) .... wiem wiem gadam tak a jak dostane @ to znowu będę miała doła ale cóż kobiety są chyba tak skonstruowane i są bardzo wrażliwe na tym punkcie :tak:

ta pora na mnie moga by już przyjść...:-(
zrobie śniadanko i zajrzę

ale raczej urojona;-) choć nie liczyłam w tym cyklu
heh no co z tą@...i ta tempka! no im wcześniej przyjdzie tym szybciej zaczniecie od nowa:tak:

masz racje to jak cud:-)ale powiem ze nawet nie sadzilam ze sie uda..tym bardiej ze nie oblicalam dni plodnych bo w pazdierniku odstawilam cilest i nie mierzylam tempki itp poprostu prytulanki byly srednio co dwa dni:tak::-Dle sie ciesze ze moja córcia juz nie bedzie jedynaczka:happy:
ewelina no kurcze peirwsze podejscie..wow!!!:szok: to teraz chyba zaliczasz się na listopad co???:-D:-D:-D ale super:-)

heh no co z tą@...i ta tempka! no im wcześniej przyjdzie tym szybciej zaczniecie od nowa:tak:

ewelina no kurcze peirwsze podejscie..wow!!!:szok: to teraz chyba zaliczasz się na listopad co???:-D:-D:-D ale super:-)
niom pierwsze podejscie i jest:happy::happy:a nie wiem chyba na pazdziernik jak @ mialam 11 stycznia to na pazdziernik chyba

reklama
kobitki wy moje kochane;-)bardzo wam dzieuje za mile slowa i gratulacje.za to ze mnie wspieralyscie i wierzylyscie ze jest fasolka kiedy ja nie chcialam jeszcze uwierzyc:tak:kochane jestescie a terz bede trzymac podwojne kciuki za was wszystkie:-)wam tez sie uda:tak::tak::tak::tak::tak:

aaa no tak pażdziernik...to miesiac różnicy miedzy nami;-)
o ty masz na wrzesien:-Dsuper..a jak sie czujesz masz mdlosci? bo ja naraie ok tylko cycolki bola i mam apetyt.wczoraj M musial mi zamowic wieczorem salatke grecka:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry