Ja spadam! PA PA PA do później
do usłyszenia Mysza ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja spadam! PA PA PA do później
olkale conajmniej dziwne to wszystko...no ciaza jak nic..ale ta beta![]()
masz racje to jak cud:-)ale powiem ze nawet nie sadzilam ze sie uda..tym bardiej ze nie oblicalam dni plodnych bo w pazdierniku odstawilam cilest i nie mierzylam tempki itp poprostu prytulanki byly srednio co dwa dniEwela Ty szczęściaro:-):-):-):-)
I cykl to jak cud![]()

le sie ciesze ze moja córcia juz nie bedzie jedynaczka
olkale conajmniej dziwne to wszystko...no ciaza jak nic..ale ta beta![]()
;-)Będzie dobrze nie martw się...zawsze mówimy sobie że jesteśmy pełne nadziei i za każdym razem się rozczarowujemy i jest nam smutno... bynajmniej ja tak mam... ale nie można się załamywać... bo w koło nas same małe fasolinki się wykluwają... na pewno na nas też przyjdzie pora :-) .... wiem wiem gadam tak a jak dostane @ to znowu będę miała doła ale cóż kobiety są chyba tak skonstruowane i są bardzo wrażliwe na tym punkcie![]()
ta pora na mnie moga by już przyjść...:-(
zrobie śniadanko i zajrzę

zazdroszczę Ci tej małej fasolinki w brzuszku
:-)heh no co z tą@...i ta tempka! no im wcześniej przyjdzie tym szybciej zaczniecie od nowaale raczej urojona;-) choć nie liczyłam w tym cyklu

ewelina no kurcze peirwsze podejscie..wow!!!masz racje to jak cud:-)ale powiem ze nawet nie sadzilam ze sie uda..tym bardiej ze nie oblicalam dni plodnych bo w pazdierniku odstawilam cilest i nie mierzylam tempki itp poprostu prytulanki byly srednio co dwa dnile sie ciesze ze moja córcia juz nie bedzie jedynaczka
![]()
to teraz chyba zaliczasz się na listopad co???

ale super:-)niom pierwsze podejscie i jestheh no co z tą@...i ta tempka! no im wcześniej przyjdzie tym szybciej zaczniecie od nowa
ewelina no kurcze peirwsze podejscie..wow!!!to teraz chyba zaliczasz się na listopad co???
ale super:-)

a nie wiem chyba na pazdziernik jak @ mialam 11 stycznia to na pazdziernik chyba
kochane jestescie a terz bede trzymac podwojne kciuki za was wszystkie:-)wam tez sie uda

o ty masz na wrzesienaaa no tak pażdziernik...to miesiac różnicy miedzy nami;-)
super..a jak sie czujesz masz mdlosci? bo ja naraie ok tylko cycolki bola i mam apetyt.wczoraj M musial mi zamowic wieczorem salatke grecka