olkale
Fanka BB :)
witaj olkale !
Ja się konietki już żegnam...chop mnie już pogania do łazienki bo o 12 musimy wyjechać.
I cieszę się jak dziecko bo dzisiaj z garażu wyciągnę moje ukochane autko :-) i sobie pojeżdże :-)
to dużo wrazeń życzę...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj olkale !
Ja się konietki już żegnam...chop mnie już pogania do łazienki bo o 12 musimy wyjechać.
I cieszę się jak dziecko bo dzisiaj z garażu wyciągnę moje ukochane autko :-) i sobie pojeżdże :-)
W necie można znaleźć takie kalendarze do obliczania dni płodnych...wiadomo że czasami zdarza się później. Ale jak są normalne cykle to mozna mniej więcej wyliczyć.
Ja chodziłam do ginka na przegląd podwozia 3 razy w okresie dni płodnych i mi mówił co tam widzi.
:-(moze tym razem nie przyjdzie?Myska mnie nie chodzi o dni płodne tylko o fze lutealną.
Ale juz wszystko wiem.zawsze w 15 dniu dostaje @:-(
Cześć Kochana
jak zdrówko...widziałam staranka zaczęte???![]()

moze tym razem nie przyjdzie?
Dzis nawet sniły mi sie 5raczki taki jakis pokręcony ten sen
NIe pamietam dokładnie,ale chyba chodziło o to ze oznajmiłam mojemu M ze bedzie ciaza mnoga

Zakupiłam czerwony gorsecik i jeszcze tylko holsy tżeba dokupic
żabka kombinuj...mnie z tym cukierkiem w ustach było fajnie.
olkale fenks ;-)

:-)mon niby tak tylko trochę się przeziębiłam i kaszle jak stary chłop, ale mam nadzieję że mi to nie pokrzyżuje planów ;-) i coś z tych staranek się wykluje
A jak tam u Ciebie nastroje

popsuje mi wszystkie plany...badanie HCG, wizyty pod dni płodne...
A nie udławie się tym Holsem![]()

no mnie się to nie przytrafiło