reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobitki wy moje kochane;-)bardzo wam dzieuje za mile slowa i gratulacje.za to ze mnie wspieralyscie i wierzylyscie ze jest fasolka kiedy ja nie chcialam jeszcze uwierzyc:tak:kochane jestescie a terz bede trzymac podwojne kciuki za was wszystkie:-)wam tez sie uda:tak::tak::tak::tak::tak:

:-)taką mamy nadzieję bo inaczej będziemy niedługo musiały zmienić tytuł wątku np.: staranka by zajść w 2010 a nie zostać mamą :-D:-D:-D:-D

Prześlij dużo fluidków - pewniaków :-)

reklama
A kto zmienia tytuł wątku????

Ja uciekam jakos ogarnąc mieszkanko i cos upichcic na obiadek:tak:

:-)taką mamy nadzieję bo inaczej będziemy niedługo musiały zmienić tytuł wątku np.: staranka by zajść w 2010 a nie zostać mamą :-D:-D:-D:-D

Prześlij dużo fluidków - pewniaków :-)
moje fluidki dla was
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

moje fluidki dla was
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Ja łapie różowe na dziewczę:-D

moje fluidki dla was

;-)zgarniam trochę różowych i niebieskich też bo wszystko jedno byle by było zdrowe i już było w brzuszku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moj Tata własnie wylądował w szpitalu:-:)-:)-:)-(Cos z sercem, normalnie siedze i rycze!!!Nic wiecej nie wiem:-:)-:)-:)-:)-(Odechciało mi sie wszystkiego:-(

ewelina bardzo serdecznie gratuluje, ciesze się że chociaż tobie udało się w ty miesiącu. Ja dzisiaj robiłam test i jedna kreska, niech ją szlak.... Już nie mam siły. Nie wiem czy chce mi sie jeszcze tak w to angażować ,zbyt wiele mnie nerwów kosztuje, niech się dzieje co chce.... Miłego dnia dziewczynki

Moj Tata własnie wylądował w szpitalu:-:)-:)-:)-(Cos z sercem, normalnie siedze i rycze!!!Nic wiecej nie wiem:-:)-:)-:)-:)-(Odechciało mi sie wszystkiego:-(
suzi kochana nie denerwuj sie, tate zbadają w szpitalu i zatroszczą się o niego;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewelina bardzo serdecznie gratuluje, ciesze się że chociaż tobie udało się w ty miesiącu. Ja dzisiaj robiłam test i jedna kreska, niech ją szlak.... Już nie mam siły. Nie wiem czy chce mi sie jeszcze tak w to angażować ,zbyt wiele mnie nerwów kosztuje, niech się dzieje co chce.... Miłego dnia dziewczynki

nie denerwuj się ... jasne że Ci się chce w to angażować :tak: tylko pomyśl trzymać w ręku taką małą istotkę;-) przytulać ją do siebie :tak:

Ja dziś mam chyba dzień pocieszycielki, aż sama w to nie wierze :-D

Do góry