reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka mi sie podoba ten pierwszy kolorek:tak:ale ten zieleń też jest ładny.

Idę juz spac dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-) noc w sumie ok tylko nad ranem mała się obudziła bo dusił ją kaszel aż bidula zwróciła flegmą:-( na szczęście otrivin działa i katar wreszcie zaczął jej wypływać a nie tylko zciekać do gardła więc mam nadzieję że będzie dobrze:sorry:
witam!!!!!!!!!!!!!

mam wielkiego leeeenia i chce tylko leeezec!
Witam w klubie też nic mi się nie chce:eek: jedyne co narazie zrobiłam od rana to zdjęłam pościel i puściłąm pranie w domu syf a ja najchętnie zamknęłabym oczy i udawała że nic nie widzę:confused2:

hej wziełam się za porządki ciuchowe i stwierdziłam że muszę przystopowac z kupowaniem ubrań dla dzieci:zawstydzona/y::sorry:za to musiała bym obkupic D i mnie bo u nas w szafkach jakieś pustki:sorry::confused2:
włączyłam dziś Matusiowi bajkę Auta i myślałam że może go zaciekawi bo jeszcze nie oglądał no i było zero zainteresowania za to jak włączyłam Barbie to siedział jak zahipnotyzowany:sorry::eek:nie wiem czy powinno mnie to martwic czy nie:confused:

Justyna o której Matus poszedł spac? i jak dzisiaj się czuje ?kaszle jeszcze?
Nuśka ,Aneta jak tam wasze chorowitki jest jakas poprawa?
Majandra jakoś ostatnio mało się udzielasz:sorry:czy to wina skończonego już urlopu:confused:
Asia dorwali juz tego gwałciciela?
Gagulec hop hop co tam u Ciebie ?
Donkat jak po kawce z mamami z regionalnego?spotkanko udane?

Młoda je zupe a ja popijam kawkę i zajadam się ciastem ze śliwkami od mamy;-) a w domu dalej syf:zawstydzona/y: ale zaraz się za niego zabieram:tak: wcześniej bym to zrobiła ale przyszedł mój tato i siedzieliśmy i gadalismy a robota w lesie:zawstydzona/y: także uciekam;-)

Młoda je zupe a ja popijam kawkę i zajadam się ciastem ze śliwkami od mamy;-) a w domu dalej syf:zawstydzona/y: ale zaraz się za niego zabieram:tak: wcześniej bym to zrobiła ale przyszedł mój tato i siedzieliśmy i gadalismy a robota w lesie:zawstydzona/y: także uciekam;-)
Dzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyś

reklama
Dzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyś
Mateusz też zjadł już zupę chałupka była posprzątana ale Mateusz już znów zdąrzył nabałaganic:crazy:D z Olą są u teściów bo D coś tam robi w łazięce u siostrzyczki i chyba też się tam wybiorę na kawę a jakoś mi się nie chce dupska ruszyc:zawstydzona/y:ale pojadę bo co będę sama z Matim w domu siedziec........................

Do góry