reklama
mi teżAgulka mi sie podoba ten pierwszy kolorek![]()
ale małżonek prosił o zilelony , więc ma...................ale TYLKO na zdjęciu;-)

witam!!!!!!!!!!!!!
mam wielkiego leeeenia i chce tylko leeezec!

i do tego jeszcze łeb mnie boli, oczodoły też, rzygać mi się chce............. ogólnie do bani moje dzisiejsze samopoczucie.Witam się i ja:-) noc w sumie ok tylko nad ranem mała się obudziła bo dusił ją kaszel aż bidula zwróciła flegmą:-( na szczęście otrivin działa i katar wreszcie zaczął jej wypływać a nie tylko zciekać do gardła więc mam nadzieję że będzie dobrze
jedyne co narazie zrobiłam od rana to zdjęłam pościel i puściłąm pranie w domu syf a ja najchętnie zamknęłabym oczy i udawała że nic nie widzę

Witam w klubie też nic mi się nie chcewitam!!!!!!!!!!!!!
mam wielkiego leeeenia i chce tylko leeezec!
jedyne co narazie zrobiłam od rana to zdjęłam pościel i puściłąm pranie w domu syf a ja najchętnie zamknęłabym oczy i udawała że nic nie widzę
monia_l
Wrześniowe mamy'07
hej wziełam się za porządki ciuchowe i stwierdziłam że muszę przystopowac z kupowaniem ubrań dla dzieci
za to musiała bym obkupic D i mnie bo u nas w szafkach jakieś pustki

włączyłam dziś Matusiowi bajkę Auta i myślałam że może go zaciekawi bo jeszcze nie oglądał no i było zero zainteresowania za to jak włączyłam Barbie to siedział jak zahipnotyzowany
nie wiem czy powinno mnie to martwic czy nie
Justyna o której Matus poszedł spac? i jak dzisiaj się czuje ?kaszle jeszcze?
Nuśka ,Aneta jak tam wasze chorowitki jest jakas poprawa?
Majandra jakoś ostatnio mało się udzielasz
czy to wina skończonego już urlopu
Asia dorwali juz tego gwałciciela?
Gagulec hop hop co tam u Ciebie ?
Donkat jak po kawce z mamami z regionalnego?spotkanko udane?

za to musiała bym obkupic D i mnie bo u nas w szafkach jakieś pustki

włączyłam dziś Matusiowi bajkę Auta i myślałam że może go zaciekawi bo jeszcze nie oglądał no i było zero zainteresowania za to jak włączyłam Barbie to siedział jak zahipnotyzowany

nie wiem czy powinno mnie to martwic czy nie
Justyna o której Matus poszedł spac? i jak dzisiaj się czuje ?kaszle jeszcze?
Nuśka ,Aneta jak tam wasze chorowitki jest jakas poprawa?
Majandra jakoś ostatnio mało się udzielasz
czy to wina skończonego już urlopu
Asia dorwali juz tego gwałciciela?
Gagulec hop hop co tam u Ciebie ?
Donkat jak po kawce z mamami z regionalnego?spotkanko udane?
Młoda je zupe a ja popijam kawkę i zajadam się ciastem ze śliwkami od mamy;-) a w domu dalej syf
ale zaraz się za niego zabieram
wcześniej bym to zrobiła ale przyszedł mój tato i siedzieliśmy i gadalismy a robota w lesie
także uciekam;-)
ale zaraz się za niego zabieram
wcześniej bym to zrobiła ale przyszedł mój tato i siedzieliśmy i gadalismy a robota w lesie
także uciekam;-)Dzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyśMłoda je zupe a ja popijam kawkę i zajadam się ciastem ze śliwkami od mamy;-) a w domu dalej syfale zaraz się za niego zabieram
także uciekam;-)
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz też zjadł już zupę chałupka była posprzątana ale Mateusz już znów zdąrzył nabałaganicDzieci zjedli zupę, ja buszuje po necie, pranie czeka aż je z pralki wyciągnę i następne wrzucę, w domu syf................ i my zaraz idziemy na króciutki spacerek, bo słoneczko wyszło i jest na plusie 3 stopnie .... sprzątanie odwleczone............... do kiedyś
D z Olą są u teściów bo D coś tam robi w łazięce u siostrzyczki i chyba też się tam wybiorę na kawę a jakoś mi się nie chce dupska ruszyc
ale pojadę bo co będę sama z Matim w domu siedziec........................
Podziel się: